98366
-
nem bárrégen olvastam róla miként lehetséges de annyira nem izgatott,bár érdekes téma.
Te? -
hja, kb mindig amikor rendesen ki tudom aludni magamat
tudod irányítani az álmaidat? -
egyik sem.utálom ezeket a műkajákat.max mekis fagyi.
Rendszeresen álmodsz? -
autóm nincs. igen, ha valakit szeretek, befolyásolhat.
KFC, Burger King, Mcdonalds, vagy egyik sem? -
régóta,igen.
Milyen autód van?
más kérdés?
Befolyásolható vagy? -
B,C,E is van, már 7 éve vezetek és imádom, de mióta eladtam a kocsimat nem sokat vezettem sajnos
Neked? :) -
Fáradt vagyok, de örülök a pénteknek.
Van jogsid? Hány éve? Szeretsz vezetni? -
Először a pozitívat kell felrakni, utána a negatívot és ha leveszed akkor először a negatívot le és utána a pozitívot is le. Ha fordítva csinálod rövidzárlat lehet. :)
Hogy vagy? -
egyiket sem, nincs kocsim:D
számít melyiket mikor? -
sörözés
Ha tölteni akarod az aksit először a pozitív vagy a negatív akkusarut rakod fel? -
Egyiket sem próbáltam még.
Házibuli/sörözés/disco?
A legerősebb paprikák.Naga Jolokia és a Banamaro. -
Azokat könnyű mert lassan repülnek, csak gyorsan kell csapni nehogy megcsípjen. Keresztapám a lódarazsat is lecsapja, de én még azt nem mertem. :)
Tudsz kajakozni vagy kenuzni? -
nem, és... nem is olyan élmény, amire oly' hihetetlenül vágyok őszintén szólva
te? -
Egeret már régen kaptam el vagyis az ilyen cickány volt, de mikor a macsek megfogta akkor azzal volt, hogy én is játszottam kicsit. Legyet is kaptam már el, de az 100-ból 1x sikerül. :D
Csaptál már le darazsat a kezeddel? -
aranyhörcsöggel ment, egérrel... elkapni lehet, élő állapota nem biztos h megmaradna
na és legyet el tudod kapni kézzel? -
még nem próbáltam
te? :D -
Ettem már pár nagyon erőset, de amúgy fogalmam sincs. (Én is szeretem)
El tudsz kapni egy egeret?(élőre gondolok :D) -
némileg :D
de nem döntöttem úgy, hogy ezután tömni fogom magamba a chilit :D
melyik a legcsípősebb paprika? -
endorfin. édes, drága endorfin. cracked copypaste, mert lusta vagyok lefordítani:
"The chemicals in spicy food irritate the trigeminal nerve, which is responsible for, oh, not much, just all the sensation in your goddamned face. Scientists theorize that the irritation causes the brain to release endorphins to ease the discomfort by, well, giving the eater a natural high. And like any high, you want it again, and to make it more intense. That's right -- people who love spicy foods are addicted to pain."
plusz lenyomni egy igazi szamárfingató pepperonis pizzát élmény a köbön
na, így már érthető? -
nem szeretem
hogy lehet szeretni? meg mi a jó abban, ha szétmarja a szádat, a beledet, és a hátsódat ürítésnél? :D -
Naná.Divatosnak lenni nem bűn.
Mennyire bírod a csípős ételeket?
Calver:késelés nyoma:önmagamat késeltem meg bodzaszedéskor,érdekes történet,a főutat egy hatalmas vércsíkkal koronáztam meg ami a házunkig vezetett.
égésnyomok:védő nélkül rúgtam a bokszzsákot rengeteg ideig és a folyamatos gyors és erős rúgásoktól felforrósodik ott a bőr és égésnyoma lesz.
-
ha tornacipő, akkor csak konzerv, de amúgy igen tornacsuka inkább
egyébként kényelem szempontjából nincs vele bajom
a hímnemű egyedek nem beszélhetnek cipőkről? :D -
azám, de ha megnyugtat, lejjebb emlegetett is az. viszont (ellentétben a többi converse termékkel) legalább jó... legalábbis a One Star cipőjüknél kevés szarabb dolog volt valaha is a lábamon.
tornacipő vagy sportcipő?
(és lecsapott a szörnyűséges felismerés, h két hím vagyunk és cipőkről beszélgetünk) -
konzerv tornacsuka
szerinted tömegcucc a fent említett lábbeli? -
Adidas Superstar, most spec fehér fekete csíkokkal, már sok-sok éve, legkényelmesebb cipő a világon
neked? -
Nem tudom az hol van, de én kipróbálok mindenfélét.
Milyen cipőd van? -
kinek mi az extrémebb, de mindent kipróbálok, megkóstolok ha van rá lehetőség , aztán vagy ízlik vagy nem, erre nagyon jó példa volt a wasabiban enni...
ettél már ott? -
én is ettem.Nagyon rossz volt,hatalmas,lángvörös bolti eper és semmi íze nem volt.
Szereted az extrémebb ízeket,ételeket/ha még nem ettél ilyesmit akkor kipróbálnád? -
igen, de nem volt finom
te? -
nem életbevágó
ettél idén epret? -
Nem eppen
Kellene? -
délutánom kötött, estére meg már semmit.
jól ismered a periódusos rendszert? -
sok.
Mit terveztél mára? -
beszélni azon a nyelven. gyakorolni fülessel is lehet.
hány világnyelv létezik? -
Nem, könyveket szoktam darálni. :D De el fogom kezdeni a sorozatokat, mert fejleszteni akarom az angolom.
Szerinted mi a legjobb módszer nyelvtanulásra / gyakorlásra? -
fájdalomcsillapító, fogorvos, és messze túl aktuális kérdés
szokásod nyáron sorozatokat darálni? -
fülbevaló, karkötő. utóbbi nem folyamatosan.
#74552 nisperos, egyfajta naspolya ez. mézízű naspolya. 1-2x láttam piacon.
mit csinálsz, ha fáj a fogad? -
hímből vagyok, semmit
te?
off: ok, a késelés se egyszerű, de... hogy a fenébe gyújtja valaki fel a lábujjait?
-
Egy késelés nyoma a jobb lábamon,kiskori oltás nyom a bal vállamon,műtéti heg a hasamnál és égésnyomok mindkét nagylábujjam hajlatánál.Azt hiszem ennyi.
Milyen ékszereket hordasz? -
szám mellett van egy szemfog formájú heg (mármint amit belülről csinál egy szemfog)
neked?