98363
-
Ma még nem :)
Mit nézel a TV-be? -
kamionosjoe #75033 A marihuánát szerintem lehetne engedélyezni, ha valaki nem viszi túlzásba akkor nem annyira káros, ugyanúgy az alkoholt is lehet túlzásba vinni, de ha valaki megiszik heti 1-2 sört attól még nem lesz semmi.
Az erősebb drogokat nem engedélyezném, de bizonyos típusú pszichológia betegségek gyógyítása terén akár azoknak is lehet pozitív hatásuk személy véleményem szerint.
Hányszor zuhanyoztál már ma? -
nincs testvérem
Mi a véleményed a drogokról? -
Bátyám van egy.
Jól kijöttök a tesóddal? -
kamionosjoe #75030 Van egy öcsém.
Neked? -
Téényleg. :)
54 és 55.
Van tesód? -
kamionosjoe #75028 még pár hónapig 25 (a múltkor is mi ketten válaszoltunk erre:) )
hány évesek a szüleid? -
Még 2 hétig 25.
Te? -
mostanában már nem, régen igen
hány éves vagy? -
Igen, és inkább naponta többször kevesebbet eszek.
Szeretsz főzni/sütni? -
nem tudnék megnevezni csak egyet
szeretsz enni? -
nem lehet egyértelműen
kedvenc kaja? -
nem vagyok valami jó úszó
a fenti állításból egyértelműen ki lehet következtetni a feltett kérdésedre a választ? -
nem tudom , lehet jó lehet nem
tudnám
Balcsit úsztad már át? -
hama
az jó?
bónusz: tudnád fejből, vagy rá kellene nézned? -
mindenki izzad. emberi tulajdonság.
milyen márkájú a billenytíűzeted? -
úgy, hogy a tévében a szulejmán ment épp :D
izzadsz? -
nem tudom
ez hogy jutott eszedbe? :D -
nem tudom.
lennél török szultán? -
Ha jól tudom egy denevérfajt neveznek vámpírnak, de nem akarok hülyeséget mondani. Klasszikus értelemben nem léteznek, csak valami vérfetisiszták, olyanok biztos vannak.
Szerinted léteznek olyan állatfajok, amik mítoszok, vagy hiedelmek alapjait képzik, de még senki nem tudta bizonyítani létüket? -
kamionosjoe #75014 Szívesen lennék valamilyen mérnök.
#74999 az a kazán amiről te beszélsz, én a tűzhelyet kérdeztem, azon szokták főzni az ebédet :D
Szerinted vannak vámpírok? -
Állambácsi megtervezi nekem a nagyját, dolgozni kell menni... De a szabadidőmben inkább csak ötletek és halvány célok alapján működök, nincs kottára leszervezve semmi, (szerintem) elég rugalmas vagyok.
Mi álmaid munkája, amiért szívesen kelnél fel minden nap és örömmel csinálnád? -
Vannak bizonyos aspektusai amik érdekelnek, mint például az emberi motiváció, cselekvőképesség stb...
Megszoktad tervezni a napod előre, vagy reggel felkelsz és lesz ami lesz alapon vágsz neki? -
Mint laikus, számomra elvont tudománynak tűnik a filozófia, de vannak részei, amik érdekesek, viszont úgy sosem vonzott, hogy oldalakat olvassak ilyen témában.
Érdekel a pszichológia? -
Az eldologiasodás és az elidegenedés azért észlelhető, nem is kicsit, de persze minden generációt az előzőt sírta vissza, az is igaz. Hát ki vagyok én, hogy igazságot tegyek? Csinál mindenki azt, amit akar, csak a panaszkodókat nem szeretem.
Érdekel a filozófia? -
van benne igazság
de én azt mondom nem olyan rossz a helyzet
az aktuális kort mindig borúsnak és rossznak tartják az emberek
jó példa erre kafka, aki az 1800-as évek végén és az 1900-as évek elején élt és úgy gondolta, hogy az emberi viszonyok háttérbe szorulnak és "eldologiasodik" a világ. azóta eltelt több mint 100 év és még mindig itt vagyunk, élünk, megmaradtak a civilizációk is. ma szintén így tartják az emberek, de ugyanígy tovább fogunk élni. nem szeretem ezt a "bezzeg a régi szép időkben" hozzáállást. nagyrészt ugyanaz a helyzet mint régen, csak annyi, hogy a technikai fejlődés igen nagy mértékben növekedett. ami megvolt régen, az ma is megvan. nagyjából ennyi :D
igaz-é? -
Huha, ez egy nagyon kifejtős kérdés, de ami egyből eszembejutott az az h. sz@rnak bele mindenbe.
Szerinted? -
még anno a régi crt monitoromnak adtam pár öklöst, de nem lett baja tőle
más nem jut eszembe, hogy lett volna
régen suliban vertünk szét telefonokat, de csak a móka kedvéért, nem idegességből
milyenek a mai fiatalok? -
Még nem, és nem hiszem h. valaha is fogok. :D
Vertél már szét valamit idegességedben?
-
nem szokásom
dobtál már meg paradicsommal embert a nem tetszésedet kifejezve ezáltal? -
kamionosjoe #75004 még 2 ilyen nap lesz utána hüvösebb
szoktál falhoz vágni tojást? :)
-
nem. megsülne a tojás is a falon, ha odavágná valaki.
ez az elmúlt 200 év leghűvösebb nyara? -
Szeretek, foleg ilyen hosegben
Jo ido van nalatok?:D -
Horvátország, Zadar mellé egy hétre, máshová nem hiszem.
Szeretsz strandolni? -
augusztusban lesz egy balaton
és ami még nem biztos, az július elején mátraszőlős
talán még lesz egy pár napos családi móka is
te? -
Gázűzemű.Betekersz egy hőfokot és addig fűt míg el nem éri a szoba/lakás a kívánt hőfokot.Ha eléri akkor leáll vagy csak szinten tart.Mindenki ilyenre vadászik ha albérletet vagy lakást keres.
Mész idén nyaralni?És ha igen akkor hova.
-
kamionosjoe #74998 Persze, sőt igencsak jó dolog.
Milyen az a cirkó tűzhely?
-
cirkó
Szalonnasütést tábortűznél szereted? -
kamionosjoe #74996 Nem mondanám, sőt próbálok általában diplomatikus lenni.
Milyen tűzhely van nálatok? -
Utoljára tavaly voltam, de egyáltalán nem azzal a céllal, amivel oda járni szoktak.
Ami a szíveden, a szádod?