98363
-
Hogy nem minden rózsaszínt, azt már 10 évesen is tudtam. Azt, hogy semmi sem rózsaszín, azt úgy 20-21 évesen állapítottam meg. Felnőni meg 19 éves koromban nőttem fel.
Hogy érzed, tiszta a szíved? -
majd szerintem olyan 70-80 körül fog ez eljönni
te? -
Kifejezetten jò.
Kb. hány éves korodban érezted ùgy h. felnőttél, komoly lettél és nem minden ròzsaszín? -
videoanyuci #75511 átlagostól sokkal jobb.
neked? -
magában nem nagyon hat meg, sütésnél hasznos
jó a vizuális memóriád? -
videoanyuci #75509 hozzád illő magyarázat volt :D
étcsokit szereted? -
mert az emberek könnyen manipulálható idióták, akik elhiszik, h mekkora hősök lesznek/a hazájukat szolgálják/hasonló propaganda maszlagokat. ha ilyen zsenialitásokra mindenki elegánsan felemelné a középső ujját, és közölné állambácsival, hogy legyen oly' kedves orálisan kielégíteni egy horda szürkemarhát... nos, háborúk valószínűleg akkor is lennének, de legalább félrevezetett idióták helyett jól fizetett zsoldosok gyilkolnák egymást.
kb megfelelő magyarázat? -
videoanyuci #75507 nincs olyanom.
miért vannakk háborúk? -
neeeeee
pár napja hallottam legutóbb, végre kiment a fejemből, erre... vááá
kedvenc üdítőd? -
szeretem.
és belőled milyen érzéseket vált ki ez?
videó -
nem vagyok oda Slipknot-ért
na és ez? (vagy esetleg az akusztikus verziója) -
meló, este lájti sörözés
tetszik ez a szám? -
Holnap lazítós napom lesz, szóval úgy terveztem délelőtt kondi aztán lemegyek a strandra, estefele filmezés. Semmi extra.
Neked? -
Ma találtam egy békés környéken egy placcot. 1000x voltam már ott, hisz nem messze van tőlünk. Padok vannak ott, legalábbis, én ezt hittem eddig. De mint kiderült, asztalok is vannak (melléjük rögzített székekkel), és egy... sakkasztal.
Plusz ott van egy hatalmas fűzfa, aminek hála szinte mindig árnyék alatt van a hely. Egyszerűen... zseniális.
Holnapi program? -
ezt hogy érted? (kombó) -
Nem tudom, én ezt nem tudom megállapítani... Majd megkérdek valakit, aztán később beírom a véleményt.
Volt, hogy hosszú évek után realizáltad egy hozzád közel eső pontról, hogy mennyire... tökéletes? -
szerintem egy 6-7-et biztos elérek, de ennek szvsz nem én vagyok a legjobb megmondója, főleg h a "nők férfiideálja" kb személyről személyre teljesen más, sokkal jobban mint hímeknél (rémisztő példa)
te? -
baszás,bocs.Amúgy szeretek frizbizni,meg mindenféle strandos cuccok,társasjáték baszás+gazdálkodj okosan.
Bocs,egész nap nem hagytak aludni,pihenni.
10es skálán hányas csaj/fiú vagy?Külső -
Szeretek, csak senki nem játszik velem. :(
Mi a kedvenc nem számítógépes játékod? -
nem az én játékom, messze túl kötött, nem igazán lehet benne "szokatlan" taktikákat alkalmazni (jó, lehet valakinek mattot adni 4 lépésből, de azt friss és ropogós kétlábúakon kívül senki nem szopja be)
te? -
Én is.
Szeretsz sakkozni? -
A horváthoz.
Te? -
Még életemben nem játszottam vele, így passz.
Melyik határhoz laksz a legközelebb? -
nope
off: én is előbb láttam a filmet, de ez alatt kurvalaza
GTA sorozatot jó játékoknak tartod/vagy csak egy darabig? -
Ha nem sietek, akkor picit álmodozok, de ha sietős dolgom van, akkor egyből magamhoz térek és kelek.
Off: Tudom, habár én nem GTA4 videók alatt találkoztam vele. :)
Sírtál már örömödben? -
jóban vagyunk, amúgy John Murphy - In the House In a Heartbeat a becsületes neve, és extrém hangulatos elbaszott GTA 4 videók alá vágva 
instant magadhoz térsz, vagy sokáig ébredezel? -
A fürdőszobában. Elég sok minden van már így is a billentyűzetben, a fogkrém már nem hiányzik onnét. :D
Mit gondolsz erről a számról?
http://www.youtube.com/watch?v=YlApxZ5rF00 -
#74372 e!
gép előtt mosol fogat, vagy fürdőszobában szép nyugisan? -
Beatrice.
Jelenleg mitől félsz a legjobban? -
videoanyuci #75485 zumba (ha sportnak lehet tekinteni)
hogy hívták dante szerelmét? -
Nem. Az élet csak azért szép, mert olyan röpke és mulandó.
Valami sport, amit szeretsz csinálsz? -
videoanyuci #75483 igen.
te? -
Nem, de én majdnem ütöttem már el pár embert.
Lennél örökéletű? -
videoanyuci #75481 ez is egy lehetséges változat. időrabló a filozófia számomra, így ebbe sem mennék bele. mindenkinek legyen ahogy gondolja.
ütöttek már el biciklivel? -
Előre megírt nem, saját magad által kreált igen. Szerintem az emberek beleszületnek egy bizonyos környezetbe, és onnantòl kezdve a saját maguk urai, ìgy gyakorlatilag a gondolataikkal és cselekedeteikkel alakìtják ki "sorsukat".
ìgy van? -
Inkább a nagyon jó barát; de pár haver se árt, ha van.
Szerinted létezik sors? -
nem olyan sok
egy nagyon jó barát, vagy inkább több haver? -
nem, bár nem szoktam figyelni nagyon h kinek a - nekem tetsző - szövegeit nyúlom le
...és beelőztek -
igen rengeteget.
Sok ismerősöd van akivel legalább hetente tartod a kapcsolatot? -
Nem fizikai. A fizikai fájdalom az bullshit. Lelki, de nem kívánok beszélni róla.
#75473: Épp levelezek valakivel.
Használsz szavakat, kifejezéseket, amelyek egy (volt) szobatársadról vagy kollégától ragadt Rád?