98351
-
sima sötétítő (fekete?), lencse árnyalata vezetésnél lehet fontos, zöldes lencsével sokkal kontrasztosabb képet kaphatsz, komikus módon még éjszaka is (közben ezt dúdolgatva ofc)
neked? -
Csak ő engem. A dög. És még csak szerencsét sem hozott.
A napszemüvegnél neked fontos a lencse színe/árnyalata, vagy tökmindegy? Neked milyen van? -
videoanyuci #75864 nem iszok red bullt (az a hülye reklám jutott eszembe).
hát te? -
nope
tojtál már le madarat röptében?
#75860: Calver nem gondolja így, Superman is egy ritka nagy hominger
-
videoanyuci #75862 nem mindig.nálam legalábbis nem bejövős. eleve utálom a pókokat. ő viszont annak tartja magát a filmben.
tojt már le madár röptében?
-
egyiket sem csipázom különösebben, de mivel szupermen adaptációt nem is nagyon láttam, ezért betmen
pókember barátságos és közkedvelt? -
Egyiket sem. :D
#75857: Ami hirtelen eszembe jutott: Mortal Kombat (1,2), Tomb Raider (1,2), Doom, Max Payne, Hitman, Street Fighter, Super Mario Brothers, Tekken, Final Fantasy, BloodRayne.
Melyiket szereted jobban? Supermant vagy Batmant?
Ha Calver válaszolna: Miért gondolod, hogy Superman jobb? :D -
videoanyuci #75859 igaz, tényleg . hát nem tetszett. erről jut eszembe, van a tekken alapján is film.
paródiák, vígjátékok, horrorvígjátékok. a romantikusoktól hidegrázást kapok.
melyik ifjúsági regényt szeretted leginkább? -
Pl. szerintem a Lara Croft film a játék alapján készült, nem? Nekem nem jönnek be.
Milyen műfajú / stílusú filmeket szoktál nézni leginkább? -
videoanyuci #75857 nem ugrik be semmi. de attól lehet.
például mi lehetne? -
Fogalmam sincs, nem dohányzom.
Off: A varjú senkinek se a kedvence?
Láttál olyan játékról készült filmet, ami tetszett? -
feketeribizlis Airwaves
milyen messze van tőletek a legközelebbi Nemzeti dohánybolt? -
videoanyuci #75854 a kolibrifélék szerintem.
kedvenc rágód? -
meggyvágó
és szerinted? -
videoanyuci #75852 eszedbe ne jusson!
a legszebb madár szerinted? -
Lenne rá szükségem, de nem hordom. (Na, nem igaz, az utóbbi 3 napban meglehetősen sokat volt rajtam, de ebből nem csinálok rendszert.)
Ha tennék be képet a fenekemről, megmondanád, hogy jó-e? :D -
videoanyuci #75850 nincs rá szükségem.
neked? -
Nekem a 2-3-4 centi a kényelmes. Ne legyen teljesen lapos, de túl magas sem.
Van szemüveged? -
videoanyuci #75848 most épp zöld, ciklámen, drappos árnyalatok. pink, fehér.
lapos, vagy magasabb talpú cipőt szeretsz? -
Egyetlen fehér ingem van, mert vizsgához az kellett. Amúgy soha de soha.
Mi(k) a domináns szín(ek) a ruhatáradban? -
én meg Nike Court Majestic értékben, mert én meg azokat frissítem :D
Gyakran hordasz fehér ruhát és cipőt? -
Adidas Superstar értékben, mert egy ideje azokat "frissítem" csak 
te? -
7 évesen, elsős koromban. Akkor még csak Pinball-lal meg Pasziánsszal.
Cipőt milyen értékben szoktál venni? -
Legtöbbet? Nehéz kérdés, mivel én is régi motoros vagyok...
Talán (sőt, nagy valószínűséggel) a Heroes of Might and Magic 3-mal. De a GTA San Andreasba is rengeteg időt beleöltem már. :D
Hány éves korodban játszottál először PC-n? -
Tropico 3-4 szerintem
te? -
Nem vagyok oda a karatés, kung-fu-s filmekért, ezért nem igazán. De elismerem, mert ennek a műfajnak a császára.
Melyik szgépes játékkal játszottál a legtöbbet? -
(Nem mertem "szakszót" használni. :D)
Régen én is darksider technikát használtam, de idővel egyre inkább kivilágosult a technikám.
(Amúgy, itt is az Armageddon volt a favorit. Lehet méginkább ízléstelennek fogsz találni, de nekem a 3D-s részek is tetszettek. (Legalábbis, a Mayhem.) De azért az Armageddon volt az igazi.)
Kedveled Jacki Chan munkásságát? Ha igen, melyik a kedvenc filmed Tőle? -
rengeteget, több részével, legtöbbet Armageddon-nal. általában ninja rope használatával gyűlöltettem meg magam emberekkel, de darksider-kedés (föld alatt bujkálás) sem állt tőlem messze.
te? -
2 kerékkel talán 6 éves koromban, Nővérem tanított meg.
#75836: Még alsós koromból emlékszem, a temperafesték dobozára rá volt rajzolva, hogy Sárga+Kék=Zöld. :)
A Worms valamelyik részével játszottál?
Ha igen, akkor milyen stratégiát választottál? Elbújtál a föld alatt, vagy a felszínen maradtál? -
videoanyuci #75837 profi okfejtés :D
kizárólag papírzsepi.
biciklizni mikor tanultál meg? -
tekintve, h vörös és sárga narancssárgát ad, vörös és kék pedig lilát, ezért kizárásos alapon zöldet
papírzsepi v. szövet zsebkendő? -
videoanyuci #75835 33000 körül.
kék és sárga szín keveréke milyet ad? -
elvileg 170k körül
neked?
#75831: és ha meghibásodik, azt hajlamos úgy tenni, h kuka legyen belőle
-
őőőőő...mármint műtermi vagy csak sima telefonos fotózkodás? előbbi még gyerekkoromban, utóbbi meg 4-5 napja
hányan laknak a településeden? -
videoanyuci #75832 nem jobb, nem is rosszabb.
mikor fotózkodtál legutóbb? -
Mert gép-monitor-billentyűzet-egér egyszerre. Kisebb helyigénye van, nem sokkal drágább a pc-nél, kevesebbet fogyaszt és mobilizálható, ha mégis vinni akarod magaddal valahova.
Eddig összességében véve az idei az jobb éved, mint a tavalyi volt?
#75830: Látom próbálkoztál már a nyaralós topikban is, ha ott nem válaszolnak, itt sem fognak, ez a topik nem erről szól. Csekkold a bannert, aztán ha rájöttél mi a gond, és képes vagy igazodni hozzá, akkor szívesen látunk. -
eh 
miért vesznek a kétlábúak laptopot otthoni számítógépnek, amit soha nem visznek sehova? -
Az SBS (Side-By-Side) egy 3D képmegjelenítési technika. Lényege, hogy a jobb és a bal szemhez tartozó nézetek képeit egymás mellé helyezi, majd így továbbítja nagy felbontású televíziós csatornán. A jobb és a bal nézetet a megjelenítés helyén választja szét, hogy a néző jobb és bal szemébe már csak a megfelelő nézet képe jusson. Egyszerűen egymás mellé helyezi a két képet. Ezt a jelet ismeri végül fel a 3D-s megjelenítő, amit kettéválaszt, teljes képernyősre nyújt, és az aktív szemüveg segítségével megjeleníti a jobb és bal szemnek.
na és itt jön a trükk, hogy mindenféle segédeszköz nélkül is láthatod eme 3d képeket térhatásúan. nyisd meg a képet és kezdj el bandzsítani úgy, hogy középen "találkozzon" a két kép. ráfókuszálsz a középső képre és már ott virít 3d-ben :D
sikerült? :D -
mit és hogy kellene látni?
(kombó)
bónusz: megvolt, ez elég könnyű így :) -
szerencsére nem :D
ezen 3d képeket látod térhatásúan szemüveg nélkül?
bónusz: meglesed az Ismerd fel a képről a borítót! topikban az új alkotásomat? :D