98351
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• rooney8
    legjobb haverom anyjának a gépét kellett, én nem is kértem érte pénzt, de csak a kezembe nyomta :D

miért nem vagy fb-n?
  • Calver
    délután valamikor reményeim szerint

te?

off: kétezer? lolwut, nálam az "extra hiper-szuper baráti ár" olyan 5-7k körül mozog, mondjuk abban minden benne van
  • rooney8
    igen, ez logikusnak hangzik :D

én múltkor 2 ezerért húztam újra egy gépet, de ott nem volt semmi extra meló :D

holnap korán kelsz?
  • Calver
    nem különösebben, de mivel ha a három-, két-, és egyjegyű számokból kivonjuk a két- és egyjegyűeket, az úgy néz ki, h 999 - 99, ezért várhatóan 900 a helyes válaszod (vagy epikus faszságot mondok, az is előfordulhat)

szerinted mennyit kérhetek el nyugodt és baráti áron egy olyanért, h laptopon hibakeresés, teljesen és elbaszottul abszurd hiba megtalálása, adatmentés, rendszerfelpakolás és minden gyönyörűségesen kézreesőre belövése?
  • rooney8
    nem tudom, azért kérdeztem :D
    pontos szám kellene

jó vagy matekból?
  • Calver
    900 talán

stimmel?
  • rooney8
    én se nagyon

hányféle háromjegyű számot lehet képezni, ha a számjegyek ismétlődhetnek? (pl. 111, 258, stb.)
  • Calver
    nem igazán

te?
  • rooney8
    egyik spanommal

sokat telefonálsz?
  • Calver
    akinek most épp a gépet kellene rendbe raknom

te?
  • The Protector
    nem.

Kivel beszéltél utoljára telón?
  • rooney8
    nem tudom mi az

lennél színész?
  • SixPaths
    Egyiket se szoktam.

/b/-n jártas vagy?
  • balintk
    Igen.

Te milyen aloldalakat szoktál rendszeresen látogatni a redditen?
  • Calver
    fb-n semmit (mert nincs), itt meg leginkább 12+-ban, és... olyan tartalmakat

reddit-et használod?
  • chhaya #75971
    Néha szokam értelmes idézeteket látni, amikor nem csak úgy bele a vakvilágba írogatnak ki minden hülyeséget, hanem nagyobb gondolkodóktól... De általában a legnagyobb idióták lájkolgatják ezeket is, akiknél aztán nem látom, hogy különsebben megfogadnák vagy alkalmaznák ezeket a gondolatokat.

Te milyen gyakran szoktál megosztani és elsősorban milyen tartalmakat?
  • SixPaths
    Normál vastagsággal. Nem szeretem, mikor a pizzának nincs tartása, de azt se, amikor túl vastag.

#75968: Nem vészes evezni, még nekem is megy. :D

Láttál már olyan hatalmas bölcsességet Facebookon, amiről Te magad is úgy gondoltad, hogy "Wow, ez tényleg bölcs gondolat."? :D
  • Calver
    normális vastagságúval? ha túllövi valaki, félig nyers marad, ha alul, akkor meg papírvékony

te?/kérdés lent, amelyik szimpatikus a kettő közül
  • Calver

volt már evezőlapát a kezemben, nem rémlik h olyan veszettül nagy trükk lenne

nem-e?
  • SixPaths
    Tudok.

Hogy szereted a pizzát, vékony vagy vastag tésztával?
  • videoanyuci
    nincs.

tudsz evezni?
  • kamionosjoe
    nincs

neked?
  • ressy14
    persze, kultusz film

van kedvenc magyar színészed?
  • videoanyuci
    persze. zimmer feri. nagy hülyeség :D

láttad már?
  • SixPaths
    Meggyes Milka. (Cherry Cream)

Tudsz ajánlani valami jó filmet?
  • Calver
    egészmogyorós milka

neked?
  • SixPaths
    Amikor éppen nem a zuhany alatt vagyok, akkor 99%-os eséllyel nálam van, vagy hallótávolságon belül. (Misén kívül bárhol felveszem.)

Milyen a kedvenc csokid?
  • chhaya #75959
    Éjjel-nappal be van kapcsolva, de az túlzás, hogy magamnál tartom... Megszokott helyekre szoktam letenni, általában hallótávolságon belül. Ha megyek valahova, akkor mindig a táskámban van.

Te?

• SixPaths
    Ha hívnátok, és nincs más dolgom, akkor szerintem igen.

Mindig magadnál (és bekapcsolva) szoktad tartani a mobilodat? (Ha nem, akkor mikor nem?)
  • The Protector
    tökéletes.120/80

Ha lenne topiktali,eljönnél?
  • SixPaths
    Nem kifejezetten.

Milyen a vérnyomásod?
  • kamionosjoe
    Biciklizés.

Várod már a telet?
  • chhaya #75954
    Egy egész embert.

Kedvenc sportod?
  • Calver
    pár embert, de bár nem valami túl aktívak. volt olyan itteni is, akitől jelenlegi videokártyámat vettem, mai napig áldom a nevét

te?
  • chhaya #75952
    Régen volt, megtette valamelyik modi, mert nem csak engem idegesített... Most újra itt rontja a levegőt, chat-en leginkább, de már nem nagyon érdekel.

Ismersz személyesen valakit a fórumról?
  • The Protector
    igen.és az enyám jó de annyi elgépelésem van h hihetetlen.Valami van ezzel a laptoppal.Elkezdtem hosszan nyomni egy betűt és néha beugrik helyette más.Nem tudom miért.Amikor otthon voltam az asztali pc-men is írogattam és semmi gond nem volt.........Néha vállalhatatlan az irományom,lemaradnak betűk,felcserélődnek.

Van olyan fórumozó akit kibasznál innen?nem ebből a topikből,amblokk.
  • chhaya #75950
    Most épp senki, elégedett vagyok a körülöttem levő embermennyiséggel... Mind az egyetlen eggyel. :D

Neked fontos a helyesírás?
  • SixPaths
    Igen, többen is vannak.

Neked ki hiányzik?
  • Lyukasbogrács
    Megfelelő.

Hiányzik valaki?
  • SixPaths
    Változó. Évente úgy 1x jön rám, hogy szeretnék ruhát venni, akkor még élvezem is. Amúgy meg elviselem, HA előre be van jelentve. (Kell a megfelelő szellemi/lelki felkészülés. (A vásárlásban résztvevő nők számával exponenciálisan arányos mennyiségben.)) A (számomra) váratlan, előre megfontolt, szándékosan elhallgatott ruhavásárlást viszont nagyon utálom. :D Főleg, ha több nő van. Azzal vallatni lehetne...

Kielégítő volt a válaszom? :D