98351
-
legjobb haverom anyjának a gépét kellett, én nem is kértem érte pénzt, de csak a kezembe nyomta :D
miért nem vagy fb-n? -
délután valamikor reményeim szerint
te?
off: kétezer? lolwut, nálam az "extra hiper-szuper baráti ár" olyan 5-7k körül mozog, mondjuk abban minden benne van -
igen, ez logikusnak hangzik :D
én múltkor 2 ezerért húztam újra egy gépet, de ott nem volt semmi extra meló :D
holnap korán kelsz? -
nem különösebben, de mivel ha a három-, két-, és egyjegyű számokból kivonjuk a két- és egyjegyűeket, az úgy néz ki, h 999 - 99, ezért várhatóan 900 a helyes válaszod
(vagy epikus faszságot mondok, az is előfordulhat)
szerinted mennyit kérhetek el nyugodt és baráti áron egy olyanért, h laptopon hibakeresés, teljesen és elbaszottul abszurd hiba megtalálása, adatmentés, rendszerfelpakolás és minden gyönyörűségesen kézreesőre belövése? -
nem tudom, azért kérdeztem :D
pontos szám kellene
jó vagy matekból? -
900 talán
stimmel? -
én se nagyon
hányféle háromjegyű számot lehet képezni, ha a számjegyek ismétlődhetnek? (pl. 111, 258, stb.) -
nem igazán
te? -
egyik spanommal
sokat telefonálsz? -
akinek most épp a gépet kellene rendbe raknom
te? -
nem.
Kivel beszéltél utoljára telón? -
nem tudom mi az
lennél színész? -
Egyiket se szoktam.
/b/-n jártas vagy? -
Igen.
Te milyen aloldalakat szoktál rendszeresen látogatni a redditen? -
fb-n semmit (mert nincs), itt meg leginkább 12+-ban, és... olyan tartalmakat 
reddit-et használod? -
Néha szokam értelmes idézeteket látni, amikor nem csak úgy bele a vakvilágba írogatnak ki minden hülyeséget, hanem nagyobb gondolkodóktól... De általában a legnagyobb idióták lájkolgatják ezeket is, akiknél aztán nem látom, hogy különsebben megfogadnák vagy alkalmaznák ezeket a gondolatokat.
Te milyen gyakran szoktál megosztani és elsősorban milyen tartalmakat? -
Normál vastagsággal. Nem szeretem, mikor a pizzának nincs tartása, de azt se, amikor túl vastag.
#75968: Nem vészes evezni, még nekem is megy. :D
Láttál már olyan hatalmas bölcsességet Facebookon, amiről Te magad is úgy gondoltad, hogy "Wow, ez tényleg bölcs gondolat."? :D -
normális vastagságúval? ha túllövi valaki, félig nyers marad, ha alul, akkor meg papírvékony
te?/kérdés lent, amelyik szimpatikus a kettő közül -

volt már evezőlapát a kezemben, nem rémlik h olyan veszettül nagy trükk lenne
nem-e? -
Tudok.
Hogy szereted a pizzát, vékony vagy vastag tésztával? -
videoanyuci #75966 nincs.
tudsz evezni? -
kamionosjoe #75965 nincs
neked? -
persze, kultusz film
van kedvenc magyar színészed? -
videoanyuci #75963 persze. zimmer feri. nagy hülyeség :D
láttad már? -
Meggyes Milka. (Cherry Cream)
Tudsz ajánlani valami jó filmet? -
egészmogyorós milka
neked? -
Amikor éppen nem a zuhany alatt vagyok, akkor 99%-os eséllyel nálam van, vagy hallótávolságon belül. (Misén kívül bárhol felveszem.)
Milyen a kedvenc csokid? -
Éjjel-nappal be van kapcsolva, de az túlzás, hogy magamnál tartom... Megszokott helyekre szoktam letenni, általában hallótávolságon belül. Ha megyek valahova, akkor mindig a táskámban van.
Te?
-
Ha hívnátok, és nincs más dolgom, akkor szerintem igen.
Mindig magadnál (és bekapcsolva) szoktad tartani a mobilodat? (Ha nem, akkor mikor nem?) -
tökéletes.120/80
Ha lenne topiktali,eljönnél? -
Nem kifejezetten.
Milyen a vérnyomásod? -
kamionosjoe #75955 Biciklizés.
Várod már a telet? -
Egy egész embert.
Kedvenc sportod? -
pár embert, de bár nem valami túl aktívak. volt olyan itteni is, akitől jelenlegi videokártyámat vettem, mai napig áldom a nevét
te? -
Régen volt, megtette valamelyik modi, mert nem csak engem idegesített... Most újra itt rontja a levegőt, chat-en leginkább, de már nem nagyon érdekel.
Ismersz személyesen valakit a fórumról? -
igen.és az enyám jó de annyi elgépelésem van h hihetetlen.Valami van ezzel a laptoppal.Elkezdtem hosszan nyomni egy betűt és néha beugrik helyette más.Nem tudom miért.Amikor otthon voltam az asztali pc-men is írogattam és semmi gond nem volt.........Néha vállalhatatlan az irományom,lemaradnak betűk,felcserélődnek.
Van olyan fórumozó akit kibasznál innen?nem ebből a topikből,amblokk. -
Most épp senki, elégedett vagyok a körülöttem levő embermennyiséggel... Mind az egyetlen eggyel. :D
Neked fontos a helyesírás? -
Igen, többen is vannak.
Neked ki hiányzik? -
Megfelelő.
Hiányzik valaki? -
Változó. Évente úgy 1x jön rám, hogy szeretnék ruhát venni, akkor még élvezem is. Amúgy meg elviselem, HA előre be van jelentve. (Kell a megfelelő szellemi/lelki felkészülés. (A vásárlásban résztvevő nők számával exponenciálisan arányos mennyiségben.)) A (számomra) váratlan, előre megfontolt, szándékosan elhallgatott ruhavásárlást viszont nagyon utálom. :D Főleg, ha több nő van. Azzal vallatni lehetne...
Kielégítő volt a válaszom? :D