98347
-
szerintem egy kezemen meg tudnám számolni mennyit (már ha első pár részt nem vesszük), de azt általában az "ebből a szarból egy percet sem vagyok hajlandó tovább nézni" felkiáltással
te? -
hát igen, ez Calver
:DD
régebben néztem, 1-2. évadig eljutottam, aztán abbamaradt
sok sorozatot hagytál félbe? -
miért ne? például tudtad, h angolul a planets szó betűi kiadják visszafelé a bolygók kezdőbetűit, ha a plútót is közéjük vesszük? visszafelé harmadikként ott az E betű mint earth, és a büdös életben nem láttam még olyat aki ezt nem nyalta be csípőből, mivel senki nem tudja kb a bolygók sorrendjét fejből, és szóban nem szokott feltűnni h a 7 betű kicsit kevés/hiányos 
Dexter-t nézed-e? -
most így hirtelen semmi, de nem is nagyon szoktam ilyenekkel élcelődni :D
te szoktál? -
eh
oly hihetetlenül nem, de majd lesz jobb is.
legimpresszívebb, teljesen fals tény, amit bármikor csont nélkül megetetsz valakivel? (fontos, h az illető elhiggye) -
délutántól estig meló, délnél előbb pedig nem hiszem hogy felkelek, szóval kb. csak munka lesz egész nap, ami bizonyos tekintetben lehet rossz, de én egész jól elvagyok a mostani helyemen
szereted a munkádat/iskoládat? -
Hogyne. Szinte biztos vagyok benne, hogy mosollyal az arcomon fogok meghalni is.
#76094: Némileg jogos... :D
Jó nap lesz a mai? -
egyrészt igen, de hozzá egyben egy cinikus geci. szerintem.
te? -
definiáld a "rosszat" 
Star Wars-ban pl birodalom pártján állok, nem a tömeggyilkos terroristáké...én?, de ott ők a jó fiúk igazából, még ha George Lucas mást is állít. Book of Eli-ban is nagyon reméltem, h kinyírják a főszereplőt, mert aki otthagy valakit akit épp megerőszakolnak mert "nincs rá ideje", majd megáll a következő városban feltölteni az ipod-ját, az egy kibaszott szörnyeteg.
...és kell nekem kisregényeket írni, beelőztek -
inkább úgy, hogy volt olyan időszak a filmben, amikor nekik szurkoltam
azigen :DDD
vidám embör vagy? -
Eper.
Volt film, ahol a rosszaknak drukkoltál? -
nincs, vaníliás danette-et(?) szeretem, meg itthoni csokipudingot, amibe beleolvasztok kis étcsokit
neked?
off: említettem már, h mocsokmód irigylem melódat? beszarás szórakoztató munkahely lehet
-
elég gyorsan.
Kedvenc pudingod? -
Persze.Megkaptam a park legbrutálisabb gépét.Míg máshol sorok voltak,nálam alig voltak.Bejött egy cigány csoport.Azt mondtam a műszakvezetésne h kézizni szeretnék mert ha beakad azt kézzel kell lehozni,így engedélyezték a kézi meneteket.Megláttam egy bandát akikre sok panasz volt,szemteltek,rendetlenek voltak.Elkaptam őket,mondtam h lightos a szerkezet.Felült mind.Az alap pörgetés helyett kaptak ami a csövön kifért.Ott szakadtak a kollegák h a ....... begyogyózott.6an a gépen elhányták magukat,a többi utána a wc-ben.Hát így járnak a nagypofájúak,beelőztek.
-
túlzottan is
off: ugye? ráadásul szarfos energiatakarékos izzók fürdőszobában bírják két-három hónapig (pára), kurvasokba kerülnek, és ezért még a fényük is fos. gah.
gyorsan olvasol? -
Gondolom igen. Nekem inkább 100-as kéne, utálom a mai vackokat.
Mennyire jó a hosszútávú memóriád? -
fogalmam sincs már
lehet még valahol 60W-os izzókat kapni? -
olló
az alább említett állításodat részletezed? :D -
11cigányt hánytattam meg szopatásból.
Mi volt oviban a jeled?
-
Nem, csak itt.
Mi volt az utóbbi idők legnagyobb hülyesége, amit tettél? -
Hosszú, kissé göndör. Igény esetén mutatok képet.
Valaki beelőzött. -
szőke, rövid, örökéletű hajstílus. próbáltam valami képszerűséget keresni, de ezek a modellek mind olyanok, mint aki épp egy faszt akarna megnyalogatni. 
vagy sg-n kívül aktív más fórumon? -
Ilyesmi, csak kicsit hosszabb és középbarna.
A tied? -
kamionosjoe #76079 zombik szerintem nagyon adják
#76073 Nekem sincs vele bajom, de mostanában se élőben se a neten nem úgy jönnek össze a dolgok ahogy szeretném.
Milyen a frizurád? -
este/éjszaka ofc
mi a legfaszább farsangi kosztüm? (bónusz pont ha ennél jobb) -
Nem emlékszem melyik volt az utolsó, de egy kalózjelmezes farsang nagyon megmaradt. :) Akkoriban ment a kölyökklub vagy mi és nagy divat volt a kalózkodás. Általános alsós voltam kb.
Melyik napszakban vagy a legaktívabb / legproduktívabb? -
vmikor még általánosban,román muzsikus cigányok voltunk.
Bnőm:hatodikban török Basa(ez érdekes:))
Te? -
Antiszoc kretén vagyok. :D Nekem semmi bajom vele, amíg mindenki a helyén tudja kezelni a dolgokat. Jó kiindulási alap szerintem.
Mikor volt az utolsó farsang, amikor beöltöztél, és mi volt a jelmezed? -
Sok antiszoc kretén egyetlen mentsvára.Nem rossz dolog,de neee máááá bazmeg.
Neked? -
Nem tudom, valami zene? Asszem nem érdekel...
Mi a véleményed a netes ismerkedésről?
-
kamionosjoe #76072 jó cucc
mi a szar ez a Punnany Massif?
(nem linkelek videót, mert annyira ócska) -
engem nem bosszant, kapásból lepörgetek amikor belépek ide úgy is
gofrit szereted? -
a reklámot én elsőre blokkoltam, ennek a topiknak a bannerjára gondoltam. 200 pixellet feljebb ^ -
melyik? topicos vagy sg-s hirdetés? (kombó)
és látom közbe eltűnt pár héttel ezelőtt beadott hirdetésük -
infot tanulok egy fővárosi egyetem kihelyezett tanszékén
csak engem idegesít ez a banner? -
Munkámból kifolyólag túl sokat, itthon még folytatom is...
Mit dolgozol? Illetve ha tanulsz, akkor mit tanulsz? -
Egyes fajták igen, de pl. az Amerikán honos csak hasfájást okoz.
Hány órát ülsz a gép előtt egy nap? -
Annyira azért nem.
A fagyöngy halálos lehet, ha megeszik? -
ha csak simán ökölbe, nem
kemény vagy? -
A holnapi nap végét.
Ha ökölbe szorítod a kezed, ropognak az ujjaid?