98351
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• The Protector
    egy tudományos magazint.

Kedvenc alvós pózod?
  • videoanyuci
    szinte soha.

mit olvastál legutóbb?
  • Calver
    hátööö... gyorsan nagyon meggazdagodnék.

sűrűn szórakozol a kezedbe kerülő dolgokkal? (toll pörgetése és ilyesmikre gondolok)
  • SixPaths
    Öhm. Izé, bizonyára csupa jóra használnám a képességemet. :D
    (De vélhetőleg információgyűjtésre használnám, leginkább.)

És Te?
  • chhaya #76262
    Csinálnék, de szinte sosincs hó. :(

Mit csinálnál, ha néhány napig láthatatlan lehetnél?
  • SixPaths
    Merni meg megmerem, más kérdés, hogy ha tehetem inkább kihagyom. :D

Hóangyalt szoktál csinálni?
  • chhaya #76260
    Csak strandon, amúgy annyira nem díjazom, ha a rovarok rajtam korzóznak.

Pókokat meg mered fogni?
  • SixPaths
    Nagyon szeretek, megnyugtató tud lenni. Nálunk egész jól lehet biciklizni, legalábbis a belvároson kívül.

Szeretsz kifeküdni a fűben?
  • chhaya #76258
    Régen nagyon szerettem, most már annyira nem... Itt a városban nem olyanok a terepviszonyok és autósok idegrendszere, hogy merjek az utakon tekerni, bicikliutak meg nincsenek. Pedig szívesen járnék azzal pl. dolgozni, amíg Szegeden laktam, mindenfelé azzal közlekedtem.

Te?
  • SixPaths
    Volt olyan, akit addig ütöttem volna, amíg lélegzik. (Az indokot inkább PM-ben, ha érdekel.) De amúgy nem tudnék embert ölni. (Csak nagyon szélsőséges esetben.)

Szeretsz biciklizni?
  • chhaya #76256
    Ütni nem, de néha mondjuk lent tartanám a víz alatt mondjuk 10 percre. Valami bottal, hogy ne kelljen hozzáérnem.

Neked volt már olyan, hogy szívesen kinyúvasztottál volna valakit? Ha igen, akkor mit követett el?
  • SixPaths
    Még nem. Férfit valószínűleg nem pofoznék (ha csak nem kizökkenteni akarnám valamiből), nőt meg nem ütnék meg.

Van valaki, akit szívesen megütnél?
  • chhaya #76254
    Végigjöttem úgy a falun, hogy javarészt ismertem az embereket, illetve ezek az emberek is ismerték egymást, de köszönni kb. senki nem volt hajlandó senkinek. Régen nem ez volt a helyzet és elég ritkán járok erre, úgyhogy kicsit wtf érzés volt.

Pofoztál már meg valakit? Ha igen, miért?
  • Calver
    a ráébredés h lassan mindenütt értek minden popkult utalást, sokszor a legabszurdabbakat is.

neked?
  • SixPaths
    Semmi gond. :D (Én meg mindháromszor picit módosítok a válaszon, csak hogy picit megkeverjelek. :D)

Amúgy, lekvárral és nutellával.

#76250: "When I am sad I stop being sad and be awesome instead. True story."

A mai nap legnagyobb furcsasága?
  • kamionosjoe
    Túróval.
  • kamionosjoe
    Semmire. Depressziós vagyok.

Mit csináljak? :(
  • chhaya #76249
    Általában háromszor kérdezek meg mindent, mire megjegyzem, bocsánat. :D

Hááát mondjuk arra, hogy alapvetően nyugodt és türelmes vagyok. Legalábbis annak tartanak.

Mivel szereted legjobban a palacsintát?
  • SixPaths
    Még mindig a szemeimre. :D (Meg némileg a kitartásomra. (Ja, meg a jó fenekemre. De elsősorban a szemeimre.))

És Te?
  • chhaya #76247
    Ha nem alszom el a könyvemen, akkor egy darabig biztos.

Mire vagy a legbüszkébb?
  • SixPaths
    Nehéz kérdés. Batman Begins elég esélyes, de pl pár Jackie Chanes filmet is láttam már ezerszer. Az Equilibrium is párszor terítékre került.

#76244: Nagyon is.

Szerintem a düh jobb. Ahogy mondtam, erőt ad, hogy megtegyek dolgokat, és fizikálisan is segít, ha arról van szó. És a düh hamarabb elmúlik, mint a szomorúság, könnyebben kerül az ember "normál állapotba". A szomorúságtól demotivált leszek, a dühtől pedig erős.
    Döntéseket meg igyekszek objektíven meghozni.

Meddig leszel fent ma?
  • ressy14
    nem különösebben

melyik filmet láttad eddig a legtöbbször?
  • chhaya #76244
    Magyarhertelenden.

Szerintem a düh rosszabb állapot, alacsonyabb szintű a szomorúságnál. A haragból indult tetteket / döntéseket áltlában megbánják az emberek; nem véletlen szokták mondani, hogy a harag rossz tanácsadó. A szomorúság sem kellemes érzés, de egy lépéssel közelebb van az elfogadáshoz, vagyis hogy túllépj azon a dolgon, ami miatt dühös/szomorú vagy.

Érdekel a pszichológia?
  • SixPaths
    A dühből rövid távon nagy erőt lehet meríteni, mind fizikálisan, mind bátorság szempontjából. És amúgy is jobb dühösnek lenni, mint szomorúnak.

Merre fogsz holnap strandolni? :)
  • chhaya #76242
    Nem. Nem szoktam mindent mindenárom megmagyarázni, de hiszem, hogy okkal történnek a dolgok.

S miért tetszik dühösnek lenni?
  • SixPaths
    Ez a titkom, cicus. Én mindig dühös vagyok.

Hiszel a véletlenekben?
  • chhaya #76240
    Sajnos / szerencsére ennél komolyabb dolgok kellenek a lincseléshez. :)

Idegesnek tetszik lenni?
  • Calver
    nem, bár ez évszaktól független

mikor fog a társadalom végre eljutni arra a megvilágosult pontra, hogy ha valaki rá van tapadva a dudájára (esküvői menet, apró péniszű kamionosok felvonulása, társai), vagy esetleg olyan hangerővel bömbölteti a zenéjét, ami egy kilométeres körzetben hallható, az illető szabadon, büntetlenül kirángatható az autójából és agyonverhető?
  • chhaya #76238
    Köszi. :)

Reggel meglehetősen idegbeteg és hisztérikus voltam, de most már jó a kedvem. Végre péntek.

Szoktál nyáron vízi sportokat űzni?
  • SixPaths
    Nem mondanám magam annak. Persze, én se tűrök a végtelenségig, és hajlamos vagyok a másik képébe vágni az igazságot.

Jó strandolást. :)

Milyen volt a napod?
  • chhaya #76236
    Munkahelyen fáztam, délután pedig meglepődtem a hőmérsekleten, amikor jöttem haza... Itthon sincs túl meleg. De holnap végre strand.

Bosszúálló természetű vagy?
  • SixPaths
    Egy-két ismerősöm véleménye ez, habár (szándékkal) nem igazán bántottam Őket, szerintem. [Bár, azok után amit ma is letolt az egyik, hát egy k*rva szavuk nem lehet...]

Hogy bírod a nagy meleget?
  • chhaya #76234
    Miért lennél bunkó? (Kérdés és válasz egyben.)
  • SixPaths
    Szombaton edzés, aztán alvás. Vasárnap folytatom a szombatit. Ja, és terv kieszelés.

Egy bunkó vagyok?
  • The Protector
    Szombaton közös program bnővel.Az biztos.Vasárnap meg játszogatok...ilyenek....semmittevés féleség.

Neked?
  • chhaya #76231
    Tetszik, szép, de nem szívesen laknék ilyen helyen. Nyaralni max.

Hétvégi program?
  • The Protector
    jóhogy.mindet meg is keffenteném.amúgy nem....
    Cselédet nem tartanék,sem bejárónőt,sem ilyesmit,nagy villa helyett lenne több,szép helyen kis házikóm.

Neked tetszenek kint az erdőben a szép faházak(amiket a filmeken látsz).Kis tó stb.....?
  • chhaya #76229
    Ki más?

Ha millimos / milliárdos lennél, laknál hatalmas villában és tartanál cselédeket?
  • videoanyuci
    egyik sem fontosabb a többitől.

te takarítod a cipődet, ha koszos lesz?

• rooney8
    délelőtt edzés, délután pihi egy jó kis vízipipa társaságában (feltéve, ha sikerül dohányt vennem, mert ezekben az ótvar nemzeti dohányboltokban szinte lehetetlen kapni), majd este buli

mi a legfőbb álmod?