98347
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• videobaby
    nem kell.

van kedvenc f1 pilótád?

• chilios
    Nem.

te?
  • videobaby
    több jelszót használok. van olyan, ami egyszerűbb, van olyan, ami biztonságosabb.

szemüveges vagy?

• chilios
    Többnyire egyforma, 1-2 speciális helyen más, de biztonságosnak tartom. 18 karakter kis/nagy betű+szám+speciális karakter.

Neked?
  • The Protector
    Háát.van egy sg-n,van egy mindenhol máshol és ps nevem is van.Akkor ez 3 féle név.

jelszavad mindenhol ugyan az?Mennyire tartod biztonságosnak?

off:12+ ba tettem gifeket.
  • ressy14
    10 és éjfél között valamikor

hány nick nevet használsz a neten?
  • Guidorace20
    Sültkrumpli és RÁNTOTTHÚS

Mikor fekszel le ma este?
  • chilios
    Semmi különös, pihengetés.

Mi volt az ebéd?
  • SixPaths
    Nem voltam, a többi meg még kiderül.

A terv mára?
  • kamionosjoe
    Amit a laptopba építettek.

Voltál vagy mész valahova nyaralni?
  • SixPaths
    Mert.

Milyen billentyűzetet használsz?
  • Peter1
    autókkal.

miért?
  • chilios
    nem :)

Mivel foglalkozol?
  • rooney8
    nem

te?:D
  • SixPaths
    Nem tudom; én őrült zseninek tartom magam, vélhetőleg ebben az esetben hiányzik a hajszál.

Voltál már elmegyógyintézetben?
  • rooney8
    csak egy kicsit

az őrültet és a zsenit csak egy hajszál választja el?
  • SixPaths
    Szeretek, szoktam is, néha nem is keveset.
    Dehát pont, hogy nem lehet paradoxon, mivel ezt elkerülendő egy másik Univerzumban érkezel meg, mikor időt ugrasz.

#76483: Az idő szerintem egyszerre egyenes vonal, egyszerre fa, egyszerre rengeteg párhuzamos vonal, egyszerre sík, és egyszerre egy kötél, mely végtelen rostból áll. Szóval... ilyen... érted.

Őrültnek tartasz? :D
  • rooney8
    az ésszerűség azt súgja, hogy egyenes és semmi lehetőség nincs az időugrásra, ugyanis az paradoxonhoz vezetne, de aztán ki tudja...

szeretsz ilyeneken gondolkozni, elmélkedni?
  • SixPaths
    Igazság szerint ha visszamész a múltba, és paradoxont hozol/hoznál létre, nem történik semmi sem, mert egy másik Univerzumban fogsz változtatni a dolgokon, így az, ahonnét jöttél nem fog változni, és ezáltal Veled se fog semmi sem történni.

Kérdés alant.
  • Calver
    nope

az idő szerinted inkább "egyenes vonal", vagy millió kis lehetőség folyamatosan szerteágazó... fája? mondjuk.
  • Calver
    tippre nem, de logikus az lenne, hogy ha megváltoztatsz valami jelenősebbet a múltadban, az időben visszautazott éned megszűnik létezni (mivel nem fogsz már visszautazni amikor oda eljutsz az időben), viszont az "eredeti" marad, egy potenciálisan pofásabb életet élve... amit nem igazán gondoltam végig az előző komment írásakor.

és beelőztek
  • SixPaths
    Amint elkészítem, megváltoztatom vele a világ hatalmi rendjét! HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Szerinted lehetséges lehet időgépet alkotni?
  • rooney8
    nem

szerinted feltalálják valaha is az időgépet? ha igen, akkor milyen kihatással lenne a világunkra (értsd: megváltoztatsz valamit a múltban, akkor mi történne a jelenben)?
  • chilios
    Én is hasonlóképp tennék.

Tartotok otthon "haszon" állatot?(sertés, stb.)
  • Calver
    múlt, meggazdagodnék

te?

bónuszra: megkockáztatom, h mindkettő helyes, bár előfordulhat, h nem teljesen és tökéletesen ugyanazt jelentik. nekem az okosok felé húz a szívem.
  • rooney8
    bónusz kérdés: okosok, vagy okosak?
  • rooney8
    mert anno az okosok ezt a nevet adták neki

ha lenne egy időgép, amit csak egyszer használhatnál és 24 óra múlva visszatérnél a jelenbe, akkor a múltba, vagy a jövőbe mennél? mit csinálnál ott?
  • Calver
    ám legyen, de "élet nagy kérdése" kategóriás lesz.

a szókép fogalma miért az, ami, miért nem használjuk sokkal logikusabban szavakban körülírt vizuális/mentális képekre?
    értsd például amikor az ember közli valakivel, h legyen oly' kedves análisan közösülni egy sündisznóval - szavakban lefestesz neki egy gyönyörűséges képet, valami ilyesmit... nem lenne értelmesebb inkább ilyenekre használni?
  • rooney8
    hosszú lenne a lista

kérdezel, aztán válaszol rá valaki?
  • Calver
    John Cusack

neked?
  • chhaya #76472
    Bizony az, itteni garfieldos topikot is minden nap nézem.

Kedvenc színészed/színészeid?
  • videobaby
    "Fagyzug : Olyan terület, ahol a hideg levegő "összefolyik" és nyugalomba kerül, miközben akadálytalan a kisugárzás. Az ilyen helyeken a kemény fagy sokkal gyakoribb, mint pár kilométernyire távolabb. Ilyen fagyzugos helyeket találni Magyarországon Nógrádban, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is, pl. Zabar, Putnok, Edelény térségében."

hallgatható zene.

garfield aranyos lusta macska?
  • Calver
    fogalmam sincs h ez mit jelent

tetszik ez a szám?
  • videobaby
    nem szoktam.

fagyzugos helyen élsz?
  • Calver
    semmi

reddit-et szoktad olvasgatni/használod?
  • videobaby
    ps1-2, x360.

neked?
  • chilios
    Spagetti.

Van valamilyen konzolod?
  • chhaya #76465
    Tudom és szeretem is.

Mi volt ma az ebéd?
  • videoanyuci
    sosem ettem.

tudod mi a Stefánia vagdalt?
  • Calver
    vásárolni megközelítőleg soha, de ha bpre visz a balszerencse, azért egyet zabálni beugrok

svéd húsgolyót szereted?

#76461: ejjde hiányolom onnan az időzítés lehetőségét (mármint h mondjuk 48 óra múlva cserélje), nincs elég kérdés betárazva h napiban menjen, viszont manuálisan berakosgatni gáz kicsit.