98356
-
telefonálás, szökőévente egyszer sms küldés, néhanapján ébresztés
jól tudsz nyávogni irl? (na ilyen kérdés még tuti nem volt
)
-
Témobil.
Melyik funkciókat használod a mobilodon? -
4700, 30 MB/sec, ingyé' telefon belföldre (nem én használom), hozzá villanyszámla kedvezmény, no meg megosztjuk a szomszéddal, szóval gyakorlatilag olyan 1500-2000 ft
melyik mobilszolgáltatónál vagy? -
Hát.6900Ft.Ebben benne van a tv 32csatornával,telefonnal(be sincs kötve) és 50MB/sec-es nettel ami 70MB/sec valójában mert erős a jel amiatt mert mindeki T home meg egyéb a körzetben és csak mi vagyunk upc-sek.
Neked? -
nem szeretem, utálok borotválkozni utálom a szőrt is.
mennyit fizetsz a netedért (vagy mennyibe kerül nálatok)? -
Most éppen növesztem a hajam, egy ideje nem voltam fodrásznál. Amúgy 1500 körül volt, ha jól emlékszem.
Mit gondolsz a borostáról/szakállról? (Ha pasi vagy, van-e, növesztesz-e, ha nő, akkor pedig tetszik-e?) -
nagyon ritkán megyek fodrászhoz. bnőm megcsinálja általában. legutóbb vagy 2 éve voltam, akkor én kaptam érte valamennyit.
neked? -
nem, szennynek tartom az ilyen műsorokat
mennyiért vágja a fodrász a hajad? -
(kis ügyes :D )
nem tudom a sorrendet. van lidl, tesco, cba, coop, profi, ikea, akármik még. talán a tesco nem?
nézted a mónika show-t tévében? -
még ovi alsós csoportban, én voltam az ötödik, aki megtanulta 
melyik a legnagyobb bolt/áruházlánc nálatok? -
valamelyik növényre, de fene tudja.
mikor tanultad meg a fűzőt bekötni? -
nem.
és te? -
sok évvel ezelőtti allergiateszt szerint nem
te? -
Nem tudok. Nem nagyon érdekel a dolog.
Allergiás vagy valamire? -
jellemzően minél kevesebbet. ezért több helyen is megnézem amit szeretnék venni.
szeretsz focizni?
-
Utóbbira szavazok az egyedisége miatt.
Átlagosan mennyi pénzt szánsz egy-egy ruhadarabodra? -
nem szeretem, ha a civilizációtól messze vagyok, nekem városban a helyem
melyiket vegyem meg? egy eredeti, minőségi pólót 6000-ért, vagy ugyanolyan általam készített mintásat 4300-ért, de annak nem tudom milyen a minősége? -
Nem. Max majd ha öreg leszek. De akkor is inkább egy hobbitluykban laknék, vagy valami hűvös borospincében.
Hát te? -
pihenés, gyógyulgatás, meccs
laknál egy farmon a semmi közepén? -
dögmeleg van, nem fagyzugos hely. talán a felhőket kavarja meg kissé és ettől elviszi az esőt arrébb.
délutáni program?
-
Auchan-os/ös sós
felétek mindig hidegebb van, mint az ország többi részén, vagy nincs különbség? (a Mátrából adódóan) -
chio hagymás tejfölös
neked? -
minden műtéttől félek
kedvenc chipsed? -
egy felnőtt korú nő gyerekesen naív mentalitással, aki várja a hercegét fehér lovon. de eddig nem jött össze. viszont most leginkább egy kiadós esőnek örülnék... vagy a szabadságnak végre.
félnél egy sérvműtéttől?
-
kamionosjoe #77287 Étteremben eszek szerintem, mert itt nincs semmi kaja, majd választok az étlapról.
Ki vagy te? -
(jó zene, tetszik)
szoktam, de csak az ízéért.
mi lesz ebédre? -
jujj nem, a dubstepet nem szeressük
szoktál inni valamilyen gyógyteát? -
kamionosjoe #77284 Ma focizás lesz.
Tetszik ez a szám? -
kizárólag tunyulás, semmittevés, lustulás. (remélem)
neked?
-
inkább kolbászt sütök a tűz fölött, mint szalonnát
holnapi program? -
fogalmam nincs. messzebb van a tó.
szeretsz csurdítani? (szalonnasütés (tábor)tűznél) -
borostán kívül még nem volt semmilyen arcszőrzetem és valószínűleg nem is lesz
hányszor irtották felétek a szúnyogokat? -
szemöldök, szempilla és haj. (tapasztalat, hogy tojnak rá, ha szétszúrják a borostájukkal az ember arcát. még azt mondja tesóm is, hogy én vagyok a nyámnyila , mikor 4-5 napos borosta van a képén.:D)
volt/van bajszod, szakállad?
-
nope
háh, zseniálisan le lett lőve a "neked?" visszakérdezés
mennyi arcszőrzet az ideális egy hímen? -
kizárólag céltáblára lőttem. jól ment. (légpuskával kellett majomkodni)
volt/van pajeszod? -
felsoroltak közül mind, bár puskával durrogtatás kibaszott kényelmetlennek tűnik még mindig. (keresztdominancia fuckyeah)
te? -
egyik országában sem, de sokba szívesen elmennék turistaként. talán egyiptom, esetleg dél-afrikai közt. ha nagyon muszáj lenne.
tudsz akármilyen fegyverrel lőni? ( puska, pisztoly, nyíl, bármi ami nem csúzli)
-
leginkább semelyiken, túl fehér vagyok én egy olyan helyhez, aminek a mottója "8 emberből 7 a tömeges nemi erőszakot ajánlja!". talán Marokkó és Egyiptom nem oly' elvadult hely, meg ha Kanári-/Madeira-szigetek is hozzácsapjuk, akkor mondjuk ott.
te? -
hogyne lett volna, de jóformán a nintendot csak sodokura használtuk, psp- vel a kutya nem játszott. el lett adva mindkettő.
( mp4-et használom zenehallgatásra menet közben).
afrikának melyik részén élnél? -
az mp3 egy hang-, míg az mp4 egy videóformátum (ami ofc tárol hangot, sőt, még feliratot is, mkv stílusban), szóval nem igazán összehasonlítható, főleg h mp3 és mp3 között is kurvanagy különbségek lehetnek. az m4a elvileg jobb mp3-nál, gyakorlatilag meg senki sem használja általában 
volt valaha valamilyen kézikonzolod? (gameboy, psp, társai)