98365
-
és ha frissen, amikor beszerzed, lefertőtleníted mint egy elmebeteg? vagy akkor is baszhatod, csak tetanusz fog játszani? (szégyen, de szart se tudok ilyenekről) -
megállítani tetanusszal vagy koporsóval lehet. -
olyan 2:3 leosztás, mindkét szélsőség alapjáraton faszságokat eredményez
te? -
Szénsavas.
Paragon vagy Renegade? -
jajj pazdet átugrottam a kérdésedet... izé... nincs, szerintem max reklámújság volt a kezemben már jó pár éve 
kérdés lent -
mindkét csoporttal élni és élni hagyni ki nem szarja le kapcsolatban vagyok, amíg nem másznak az arcomba. szóval irl legyen az előbbi, neten az utóbbi.
szénsavas vagy szénsavmentes ásványvíz?
off: vérmérgezést és hasonló vicces dolgokat meg lehet állítani, ha az ember az ilyen sérüléseket fanatikus módon mindig kifertőtleníteni? -
Vice és San Andreas,mindkettőről szép emlékeim vannak,életem szép szakaszaiban játszottam velük.
Kedvenc újság,napilap stb....?
OFF1:Vérmérgezés.Volt egy eb a vállamon,begyulladt,fájt,parkban váltottam és valahol vminek nekimehettem és este vettük észre és go kórház.3óra várakozás,közben haladt a csík.Kaptam tetanuszt,antibiootikumot és mennem kellett 3napig sebtisztításra,kötözésre.Ennek ellenére dolgoztam másnap is,kell a pénz.
OFF2.Ma Beliczai Balázzsal fényképezkedtem,vendégként volt bennt:)
Beelőztek. -
VC és SA.
A 4-gyel egyet értek.
Mit utálsz jobban? A cigányokat vagy a buzikat? (A közös halmazról nem is beszélek...) -
huh. Vice City, de három is odabaszott. SA szvsz egy gyalázat volt, negyedik részről meg nem tudok a jó ízlés határain belül nyilatkozni.
neked? -
a tököm ki van már velük úgy globálisan, házasság vagy sem, mert lassan már a csapból is buzeránsok folynak. éljek a kicsi életüket, ki nem szarja le, de faszé' kell mindenkinek megpróbálni lenyomni a torkán a "jajj melegek jogai így, melegek jogai úgy" faszságaikat...
és beelőztek -
Nem díjazom.
Melyik GTA a kedvenced? -
senkivel sem verekednék :)
mi a véleményed a melegházasságról? -
kamionosjoe #77430 Nincs.
Verekednél velem? -
rövidtávon busz, hosszútávon vonat. de inkább autó
van saját autód? -
kamionosjoe #77428 Nem szoktam unatkozni, mindig feltalálom magam.
Vonat vagy busz? -
Nem.
Mi az, Imre, ennyire unalmas az életed? :) -
passz, ritkán nézek filmeket
kedvenc weboldalad? -
Igazándiból nem érdekel.
Legutóbb látott film? -
Új magyar légitársaság, wiki
na így? -
nem tudom miről van szó
miről van szó? -
kamionosjoe #77421 Nem.
A Sólyom Airways sikeres cég lesz? -
nem.
a szüleiddel élsz? -
kamionosjoe #77419 Sok mindenben egyszerűbb lenne a dolgom csak az a baj, hogy akkor úgy hallottam a magyarról le kell mondani(régebben még nem kellett). Erre a kérdésre majd olyan 5 év múlva visszatérek, ha akkor is itt leszek még.
Te akarnál osztrák állampolgár lenni? -
Van előnye is, de sok hátránya is. Mélyen nem látok bele a dolgokba.
Akarsz oszták állampolgárságot majd?
Másnak: szerinted? -
kamionosjoe #77417 Nem, de szerencsére 1 hónap múlva ledózerolják az egész helyet. :D
Remélem jobb helyre kerülök, ha minden igaz nem rúgnak ki, csak áthelyeznek egy másik étterembe.
Szerinted jól tettük, hogy 2004-ben beléptünk az Unióba? -
Változtasson rajta, vegye magát körbe a személyiségéhez megfelelő emberekkel és pozitívan gondolkodjon. De legbelül ezt szerintem ő is tudja.
Elégedett vagy a jelenlegi állásoddal? -
szeretek, de nem szoktam gyakran
te?
Tehát nincs jogom véleményt formálni másokról? Érdekes gondolatmenet. Nem tudok olyan helyzetet elképzelni, amikor számomra elfogatható lenne az öngyilkosság (kivéve erősen indokolt esetben az eutanáziát), minden élethelyzet kezelhető, csak akaraterő és kitartás kell hozzá. Ráadásul önző dolog is, a hozzátartozók fájdalmába belegondolva. -
Nincs.
Szeretsz fogadni? -
kamionosjoe #77412 99%-ban jók
Mi a véleményed Izraelről? -
Nem tudom, mostanában semmire sem.
Jók a megérzéseid? -
Szeles és borult, azt hiszem bármelyik pillanatban eleredhet az eső.
Mire ruháztál be nagyobb értékben legutóbb? -
Fehér.
Amíg nem ismersz valakit szerintem nincs jogod gyávának és selejtesnek nevezni, révén semmit sem tudsz róla.
Milyen ott az idő? -
igen, de szerintem aki ilyenre vetemedik az gyáva és selejtes
milyen színű házban laksz? -
Az utóbbi 2 hónapban nem rémlik, hogy lett volna. Fogalmam sincs, hogy mi lehetett...
Szerinted az embernek joga van elvenni a saját életét? -
Azok miatt a bizonyos lépések miatt...
Mi a legutóbbi pozitív tapasztalatod az emberi viselkedéssel kapcsolatban? -
Nem, bár vannak olyan nagyméretű emberi lépések amiket nem igazán értek.
Miért tenném? -
Ha arról van szó, igen.
Szánalmasnak és megvetendőnek tartod az emberi fajt? -
Nálam is ugyanez.
Jól tudsz titkot tartani? -
néma > siker > vak, legyen ez a sorrend
te? -
Ekcémám van, de annyira nem vészes. Jót tesz neki a napsütés.
Vakon, vagy siketen élnél inkább, ha mindenképpen megfosztanának az egyik érzékedtől? Esetleg némán?