98366
-
mindig az aktuális telón lévő leghangosabb és legidegesítőbb 
neked? -
egy szép és pici park a posta téren, ha szabad helyről van szó, ha épület, akkor manhattan.
csengőhangod a telón? -
1éve kb.
Kedvenc hyeled/törzshelyed?Lehet park,egy pad,kocsma stb..... -
Az itteniben az ormányos medve. :D
Mikor voltál utoljára állatkerben? -
ma csak lustulás, délután pedig unokatesózás végre :) tegnap minden megvolt, portörlést hanyagoltam azt annyira utálom.
állatkertben kedvenc ?
-
Eddig úgy néz ki, hogy állatkert. :)
Meg szokásos apróságok, mint teregetés, talán portölés, vacsi beszerzése és elkészítése, stb.
Neked? -
nem. ez visszatérő kérdés.
mai program? (ez is visszatérő) -
Nem, illetve csak nagyon ritkán.
Dhoányzol? -
Szoktam, mert néha alacsony a vérnyomásom. Amíg pedig nem komoly a baj, addig nem szívesen gyógyszert (valószínűleg akkor se szednék).
Szokott fájni a fejed, vagy szoktál szédülni? -
kamionosjoe #77754 Sajnos mostanában sokat.(villamos, busz)
Szoktál kávézni? -
Ha nincs rajta túl meleg / túl hideg, tömegnyoromor és le tudok tudok ülni, akkor igen. :D Buszon általában olvasni szoktam, de könnyen el is alszom. Megnyugtató számomra a duruzsolása.
Gyakran tömegközlekedsz? -
kamionosjoe #77752 Most ez. :)
Szeretsz buszozni? -
Nincs kedvencem.
Neked? -
kamionosjoe #77750 folyékony mosópor és egy doboz cigi van ott éppen(szóval nincs)
kedvenc zenéd? -
nope, se saját, se másé.
neked? -
sosem hallottam róla, de köszi :) lehet, hasznát veszem még.
van kirakva polcra fényképed?
-
*film* kvíz, és nagyon nem
sőt, a képen lévő hölgy egyik leghumorosabb színésznő az utóbbi évek évtizedekből, és alapjáraton igen kellemes a szemnek is 
Wolfram Alpha-t ismered/használod? -
ha már így ajánlottad. am sosem néztem be oda.
betty a csúnya lányból van a feladványod? -
szakállmásodperc, amennyit a kétlábú szakálla nő (meglepő módon) 1 mp alatt (5 nanométer). még váltani sem túl nehéz rá, és teljesen tompa nézéseket lehet vele elérni... bár wiki ilyenekről szóló oldala után azt hiszem a koromat is Kardashian-ban fogom megadni 
film kvíz topicot látogatod? -
kg. mindig leszögezem, hogy a franc essen bele. sosem leszek annyi, amennyi szeretnék. 24/7 enni kellene hozzá tuti.
nálad? -
nem, de érdekesnek hangzik
(na jó, annyira nem)
legabszurdabb mértékegység, amit ismersz/használsz? -
egyszerűen kaksi a vidi.
#77740 nem idegesít. sokkal rosszabb lenne a helyzet, ha franciául kellene beszélni és írni. (van ausztrál ismim, ő kiakadt azon, hogy ehet, eszik, étkezik ugyanazt jelenti, de a szót nem találta meg benne. "étel"-t kereste)
láttad azt a filmet, mikor egy hot dogba a 'pincér' a farkát rakta virsli helyett, szegény nő meg csodálkozott, hogy miért nem tudja elvenni a tálcáról? (ha már ennyire témánál vagyunk :D)
-
off: hogy nem lehet egy olyan videót szeretni, ahol valakinek konkrétan kiütik a kezéből a poharat egy pénisszel? már eddig legalább ötször belefutottam ebbe a gif-be, még mindig visítok rajta
-
magyarban mérhetetlenül. főleg amikor írás lenyeli a dupla betűt. kösz az bizony kiejtésben két sz, faszé' írjuk csak eggyel?
téged nem? -
vacak a vidi, a csaj csini.
nem kivételes a higiénia i betűje. éljen a szép magyar kiejtés-írás.
zavar, ha másképp írod, mint ejted a szót? -
minimális olyan, amit a kétlábú jó higiéniával nem tudna pótolni.
jó ez a videóklip? (vigyázat, NSFW)
bónusz: mi a tökömért kap hirtelen egy extra i betűt írásban higiénia kiejtéséhez képest? -
igen, most is azt csinálom.
körülmetélésnek mi a haszna? -
nem, dögunalom
tudsz egyszerre olvasni és közben valami videót nézni úgy, h mindkettőre "épp eléggé" odafigyelsz? -
egyet értek.
szoktál horgászni? -
hangulattól/meghívóktól függ
te? -
sehogy nem bírom. azért kell napszemcsi.
( jó, simizd a tojglikat :D)
ha meghívnak egy buliba elmész? -
biztos, de türelmes az mindenképpen.
ráírni ráírják, h M-L méretű pl - de honnan tudod, h a 10 tojásból melyik mekkora? ha csak töketlenül lekapsz egyet, lehet h kerül a kezedbe 10 pici tojás, ha végignézed mindet, úgy meg kaphatsz szép nagyokat, de tököl azzal a farkam, amikor egy simítással is kiderül h melyikbe vannak a nagyok.
jól bírod az erős fényt? -
a tojglisat rég tudtam, ventim nincs, csak gépben. azt meg rakhatom akárhová, kis vacak :D
(tojástartóra ráírják a méretet is, nem kell simizni :P)
ha megpucoltam 5 pár ablakot, akkor ügyes vagyok?
-
legegyszerűbb módja megnézni, h melyik tojástartóban vannak a legnagyobb tojások az, h végigsimítod a tetejét. kb instant kiderül abból, h mennyire púpos.
másik, ezt régebben, de facepalmoztam tőle istenesen, főleg h nem egy gépnél raktam össze ilyen hűtést: ha megfogod reggel/hajnalban a ventilátort, és kirakod az ablakhoz, úgy, h befelé fújja a kinti hűs levegőt, ki-be-baszottul gyorsan le tudod vele hűteni a lakhelyed.
no, hasznosak? -
rájöttem, hogy bringával nekem az aszfalt való inkább.
te miben lettél bölcsebb? -
off: de az már elég rég volt, nem-e? vagy azóta is írt ide? -
majd válaszol rá akinek kell, addig is, hogy kis bölcselkedés is legyen...
legutóbbi "kiszartam a spanyolviaszt" (avagy rájöttem valami zseniálisra, de ez sokkal jobban hangzik) pillanatod? -
nem vagy az.
cicás vidit telóval vetted fel?
-
kamionosjoe #77725 Amikor a testem úgy kívánja.
Szerinted én alkoholista vagyok? -
nem szoktam. (viszont pont a lényegre nem gondolsz? :D )
mikor kelsz holnap?