98365
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• chhaya #77802
    26

Szeretsz énekelni?
  • rooney8
    Eddig fetrengtem az agyban, most kelek fol

Wie alt bist du?
  • videobaby
    most köszöntem el skype-on valakitől, kávét főztem, megszeretgettem unokatesóm és most meggyilkolnám a kis szomszéd kölyköt az egész napos sikítozása miatt.

te micsi?
  • rooney8
    Szoktam

Mit csinalsz most?
  • videobaby
    ha jól emlékszem gyümölcsjoghurtot úgy éjjel 3 felé.

szoktál addig fent lenni?
  • akyyy
    3 szendvicset.

mit ettél tegnap utoljára?
  • videobaby
    egy csigaház formájú pc ház. baromi hülyén néz ki.

mit reggeliztél?
  • akyyy
    melo van inkább nem lesem meg.

mi lenne ez?
  • videobaby
    kb igen.

http://www.techpowerup.com/reviews/LianLi/PC-U6/3.html
    láttál már ilyet?
  • akyyy
    reklám, marketing, jópofiság szerintem.

nem?
  • videobaby
    nem kerestem.

ezzel mi a céljuk?
  • akyyy
    nem.

nmegtaláltad már a saját nevedet az "új" cocacolás dobozokon?
  • videobaby
    dehogy megyek. itt lesz tőlünk 300 m-re kb. nem is szeretem. a pestire meg pláne nem mennék. gondolom, tele lesz vele a tévé is.

körömvágás után lereszeled a széleket?

• chhaya #77789
    Nem.

Te?
  • akyyy
    nemtudom megnyitni.

mész tüzijátékra?
  • videobaby
    fogalmam nincs. néztem, felfogtam, de annyi. nem estem le a székről nevettemben. csak álmos vagyok az értelméhez? (majd holnap megnézem megint, hátha)

http://kepkezelo.com/images/a7dk8v709l1sjaa1rtqc.jpg
    ezmiez?
  • Calver
    nem, de legalább nappal sem.

mi teszi ezt (meg a többi részét) ilyen viccessé?
  • videobaby
    nincs. lételem a féltékenység és ujjal mutogatásból eredő ereszd el a hajam ebben a szekcióban.

szoktál éjszakai túrára menni?
  • Calver
    krumplitól függően ketchup, vagy csak simán só

van olyan ország közép-europában, ami nem utálja szomszédai szinte teljes egészét?
  • videobaby
    igen. pontos meghatározás. a pszichológus az, akinek hatalma van leszedálni az agyad péppé.

sültkrumplihoz ketchup, vagy majonéz, vagy semmi?
  • Calver
    egyik csak szép hangzatos szavakkal próbálhatja mentális egészségedet kordában tartani, míg másik akár le is nyomhat a torkodon egy marék xanax-ot, bár fingom sincs melyik-melyik, googlera meg lusta vagyok

stimt?
  • videobaby
    talán a macskás, kutyás, humiari, szavazós, asszocos, szólánc. ezek kb. elenyésző különbséggel. a többi meg ahogy esik alapon.

tisztában vagy mi a különbség egy pszichológus és egy pszichiáter munkája között?
  • Calver
    képes
    a zsebre dugott kéz is amúgy sok dolgot jelenthet, nem csak annyiból áll, hogy hol a kétlábú mancsa - attól függően, hogy hogyan áll a karja (könyökök kint vagy behúzva a test mellé) és hogy milyen széles terpeszben áll lehet minden dominanciától fenyegetésen át meghunyászkodásig
    amúgy szinte semmi különbség nincs női-férfi testbeszéd között, nők *kicsit* jobban tudják derék felett álcázni a gondolataikat, és ha próbálnak tiltakozni buksijuk parancsai ellen, talán egy hajszálnyi kevésbé lesz morcos rájuk... de egy ügyes pislantással így is nagyon gyorsan megvan a helyes válasz. más kérdés, h a legtöbb hímnek (bár nőknek is) akármilyen egyszerű is, erről fingja sincs

legtöbbet látogatott topicot sg-n? (ezen kívül)
  • videobaby
    nem így tanultam, de vitázni lusta vagyok. a téma legalább érdekes:) hagyományosan pont annyira "bunkó" viselkedési forma, mint zsebre dugott kézzel beszélgetni. lezser, tiszteletlen és unalmat kifejező.
    ha már tanár-diák kategória, akkor a tanár teszi karba a mancsát, de csak azért, hogy a felsőbbrendűségét éreztesse. az igaz, hogy hímneműek előbb bambulnak el viselkedési módokban, aztán jön a zseb, meg a karba fonás. nőknél messze nem hétköznapi stílus. mindig van jelentősége.
    a fene szokott kisregény írni, de ráneveltél :D ez pont nem 2 szavas kérdés volt :) (tetszik:D)

képes voltál rendesen végig is olvasni? (ennyi nyomkorászás után ezt meg is érdemelném )
  • Calver
    az a vicc, h nem, de baromi sokan ezt hiszik. karba tett kéz egyik legtermészetesebb módja a kezek "elhelyezésének" egy kétlábúnál, alapvetően egyáltalán nem távolságtartó/elutasító, sőt, tipikusan ha valaki figyel arra amit mondasz (teszem azt, tanteremben diák a tanárra), így fog beállni... aztán ha ő is hallotta ezt a tévhitet, hirtelen realizálja h "jajj ezt nem így kéne", megpróbál egy semlegesebb pózt felvenni, mire a buksija/habteste azt mondja, h anyáddal szórakozzál, és azonnal átvált "nyugtató" mechanizmusokra (nyak eltakarása/simogatása, arc/haj/szemüveg basztatása, társai), amitől szegény kicsi kétlábú úgy fog festeni, mint egy idegroncs
    több dologgal együtt távolságtartó és elutasító ténylegesen (teszem azt, ha azt illető lábikói közben a legközelebbi kijárat felé fordulnak/elfordul tőled derékból, vagy karbatett kézzel beszél, gesztikuláció nélkül), de alapjáraton ez hatalmas tévhit. rohadtul szórakoztató tévhit, mert vicces amikor valaki rajtakapja magát, majd instant elkezdi egy elmebeteg testbeszédét nyomni (az agy ezen része NAGYON nem szereti ha felülírják), de akkor is tévhit.

ez így érthető?
    bónusz: szoktál kisregényeket írni válaszként?
  • videobaby
    ha konkrétan a beszélgetésre célzol, akkor nem célszerű, mert a karba tett kéz távolságtartást tükröz. zárkózottságot, némi elutasítást. szoktam összefonni a karom, ha már a hátam közepére kívánom a témát és mehetnékem van.
    egyébként valóban az elutasítás egyik jele a karba tett kéz. nem nyitott az illető a kapcsolattartásra.

elfogadható testbeszéd ez így? alkalmazod te is?
  • Calver
    Tom és Jerry, bár örömteli lenne ha végre kinyírná azt a kurva egeret

mit jelent szerinted a mellkas előtt karba tett kéz, és szabad-e szociális interakciók közben használni?
  • videobaby
    hasonlóan nem. akárhogy is nézem, mégsem én lennék.

retro mesékből kedvenc?
  • Calver
    nope, max tartalék szerveket

te?
  • videobaby
    átvitt értelemben havi szinten profin űzöm állítólag. hangutánzásnál mikor hogy sikerül.

ha lenne elérhető klónozás a mindennapokban klónoztatnád magad?
  • Calver
    ajánlója alapján? nem. olyan, mintha egy vásári jós hebegését hallanám.

jól tudsz nyávogni?
  • videobaby
    álomhajsza a címe. keress rá, most nincs kedvem kukázni hozzá semmit. mollyn találsz infót.

olvasnád?
  • Calver
    huh, vagy előbb említett, vagy Rejtő Jenő - Az elveszett cirkáló. mindkettő ász, kellően humoros, zseniális kifejezésmóddal és szófordulatokkal, figyelmes olvasóra [nem jut eszembe a neve, de kibaszott gaz ami beleragad a zoknidba]ként ragadnak és maradnak a benne lévő dumák. esetleg Galaxis útikalauz stopposoknak-ot is melléjük vágnám.

és ha tőled kérnének ilyen ajánlást?
  • chhaya #77769
    Vagy egyszerűbben: mondj egy könyvet, ami nagy hatással volt rád. :D
    (Csak kinyögtem)
  • chhaya #77768
    Emlékszem, csak hosszú a várólistám. :D De nem felejtek, még kb. 12 éves ajánlás is van a fejemben... Csak a fontossági sorrendben ide-oda csúsznak az olvasandó könyvek. :)

Amúgy úgy értettem a kérdést, hogy ha valaki bármiféle olvasnivalót kérne, amin érdemes lenne valaha valamikor átrágnia magát, akkor a saját élményeidből mi jutna először eszedbe és miért pont azt ajánlanád?
  • Calver
    attól függ, miféle könyvet akarsz olvasni és milyen nyelven? (kombó)
    fantasy, ejjdenagy dráma, sötét és nyomasztó horror, vagy esetleg bölcs agytágítás? amúgy még ajánlgattam régebben neked valamit :)
  • chhaya #77766
    Nem rémlik, fogalmam sincs...

Milyen könyvet ajánlanál olvasásra?
  • Calver
    már megvolt

legutoljára hallgatott/magadban énekelgetett szám?
  • Ic3 m4n
    most az Engel

jó kérdés, neked? :D
  • Calver
    mindig az aktuális telón lévő leghangosabb és legidegesítőbb

neked?