98366
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• rooney8
    nem láttam :D

alszom, oké?
  • Calver
    szent szar, emlékszem. még kispöcs fejjel is azon filóztam, h milyen kurvára fájna, ha valakinek kulcsot döfnének a szívébe

300-at láttad, és ha igen, hogy tetszett? (asszociáció a köbön)
  • rooney8
    valaki biztos

emlékszel még erre a számra? :))
  • videobaby
    is-is, úgy felesbe. matekot és fizikát úgy ahogy van ki nem állhatom. azért azokból is megvolt a 3-as.
    #77838 ejnye már ( najó, tényleg elismerés :D)

megy most valaki a tescoba?
  • Calver
    határozottan

jó voltál reál tantárgyakból?
  • rooney8
    12. félév fizika (év végére hármasra feltornáztam )

jó kis teljesítmény mi?
  • videobaby
    mit tudom én ezt már ilyenkor.
    amúgy nem nyilvánvaló, mert van aki csak (alsó)gatyában koslat otthon. utcára kb. annyi viszont.

hanyadikban buktál először?

• Calver
    a másik kérdésére, szóval arra, amelyik nem a tiéd, nem-e?
  • videobaby
    melyik másikra? mert 2 is volt.
  • Calver
    #77832: igen, nem
    #77833: nem feltétlenül, mert pl én egy rövidujjú, kigombolt inget is rádobok erre, h ne fázzon a hátam

válaszoljatok a másik kérdésére, mert megint nincs ötletem
  • rooney8
    itthon csak egy lenge rövidgatyó, llmenőben pedig szintén rövidgatya és póló

ez eléggé nyilvánvaló, nem?:D
  • videobaby
    csak amennyi feltétlen muszáj.

tudsz kézenállni, vagy cigánykerekezni?
  • Calver
    nincs, nem vagyok oda értük

mennyire öltözöl fel így nyáron?
  • videobaby
    mi a kedvenc idézeted?
  • Calver
    nem jut eszembe semmi kreatív

most se, szóval tegyen fel valaki egy bölcs kérdést
  • rooney8
    nem

hányszor kérdezed még meg? :D
  • videobaby
    pedig jól játszotta a mogorva apucit. csak épp nem illik hozzáaz a karakter. és igenis, lehet rajta nevetni :D
    nem használom redditet, de ha mégegyzser megkérdezed, csakazértisfogom. :D

te mire használod?

• Calver
    csokoládépuding, esetleg nutella. vagy... sajt és tejföl, kis sóval

off: sry, de apádra ütök kb annyira vicces, mint a végbélrák azóta a film óta nem bírok ugyanúgy Robert De Niro-ra nézni :C

reddit használod/olvasod?
  • videobaby
    inkább fanyar humor, mint vicc. (apádra ütök egész jó film, de közel sem a legviccesebb:D)

kedvenc palacsinta tölteléked?
  • Calver
    hátööö... ez üti. nekem csak egy szép hosszú kiselőadás arról, hogy az apádra ütök a világ legviccesebb filmje, és hogy miért. semmi gondom sincs őrült nőket elkapni egy numerára, de azért ennek is vannak határai.

ezek viccesek?
  • videobaby
    "semmi baj picim, nem szenvedett sokáig". (egy korcs kutyit ütött el valami balfék nappal. ott is hagyta, meg sem állt megnézni, hogy mi lett vele.

neked?
  • Calver
    ha nem csak 5-10 percre megyek, viszem magammal

legszörnyűbb dolog, amit randin mondtak neked?
  • rooney8
    telefonomon vannak számok, de nem nagyon vagyok zenemániás. a kabátzsebemben mindig nálam van a füles, de ilyenkor nyáron nem nagyon

te?
  • videobaby
    mp4. mp3 bedöglött már. ha nem egyedül megyek, akkor csak egyik fülem van bedugva, vagy egyáltalán nem kapcsolom be.

te?

• Calver
    valami 80+ óra, bár megszakításokkal. nem tudtam gyógyszertől se aludni, se nagyon futkározni. móka és kacagás volt.

ha mászkálsz valamerre, van nálad mp3 lejátszó?
  • videobaby
    ébredéskor igen. aztán csak akkor,ha viszket.

#77817 kérdés.
  • videobaby
    egyszer megkérdezte, hogy segíthet-e, egyszer meg azt akarta tudni, hogy merre van a posta. útba igazítottam, mert ugye, szolgálunk és védünk.

hány óra volt a legtöbb, amit egyszerre a gép előtt töltöttél?
  • Calver
    talpig feketébe öltözve, bő farmerban, kapucnis pulcsiban felcsapott kapucnival, két baszottnagy fekete zsákot cipelve egy kiégett utcalámpa alatt megállított két aranybogárvirág. rögtön tudtam h mit gondolnak, nem tartott vissza attól h 3 percig hadováljak velük faszságokat, amíg meg nem kérdezték, h mi van a zsákokban.
    szegények nagyon le voltak törve amikor megmutattam nekik, h épp a szemetet viszem le a saját lakhelyem előtt

szoktad dörzsölgetni a szemeidet?
  • rooney8
    nem, csak pár utcai igazoltatás volt

téged?
  • Calver
    nyugisnak nyugis meló az tuti, de fáj a farkam egész nap mély gödröket ásni

állított már meg rendőr, mert azt hitte, épp valami bűncselekményt követsz el?
  • videobaby
    ha nem én hallgatom elvagyok vele. azért van 1-2 ami tetszik. (jó, lehet 3-4 is van olyan) faith no more tényleg jó.

lennél sírásó?
  • Calver
    nem. Faith No More és The White Stripes számainak 90%-a kb mindenki számára vállalható, dettó The Asteroid Galaxy Tour vagy Smash Mouth zenéi pl, és van még jó pár ilyen. big band jazz-t (pl Seatbelts) van aki nem szereti, de ilyen okokból tartok mindig 50 méteres távolságban egy ásót

na és a rappel milyen viszonyba vagy?
  • videobaby
    altatódalok babakorban. arra senkinek nincs ellenvetése. ami aztán következik meg már nagymértékbem egyénfüggő.

nem?
  • Calver
    nem, pocsék humor lenne

mi az a zene, amit semmilyen kétlábúnak nem gyalogol át bakancsban a hatalmas ízlésén? (avagy amit kb mindenki meg tud hallgatni pampogás nélkül)
  • videobaby
    hát, ez már egy fokkal jobb. (és belemorzsáltam a billbe-.-) nekem ez pont a 70-es évek nyávogását idézi. popzenéből inkább madonna akkor. vagy cascada.

értékelnéd, ha egy kannibál mondaná neked, hogy "úgy szeretlek, majd megeszlek" ?
  • Calver
    meg kb az egész világnak, AWOLNATION jó cuccokat csinál, általában mindenki hallgathatónak tartja. kivéve a Sail-t, az a prosztatarák zenei megfelelője szvsz.

akkor próbálkozzunk meg valami abszolút mindenki számára emészthető popzenével, erről mi a vélemény?
  • videobaby
    dehogy tetszik. messze nem nekem való csörömpölés.

neked tényleg tetszik?
  • Calver
    nem számoltam, szerintem anyámmal

tetszik ez a szám? (+klip, átugorja az elején lévő pofázást, bár az is jó)
  • videobaby
    gyerekként akiket ismertem és függtem tőlük valamilyen szinten. aztán pedig akiknek engedtem, mert fontosak nekem.

kivel beszélgetsz a legtöbbet?

• The Protector
    Manchmal.

Kik járultak nagyban hozzá a személyiséged fejlődéséhez?