98366
-
nem láttam :D
alszom, oké? -
szent szar, emlékszem. még kispöcs fejjel is azon filóztam, h milyen kurvára fájna, ha valakinek kulcsot döfnének a szívébe
300-at láttad, és ha igen, hogy tetszett? (asszociáció a köbön) -
valaki biztos
emlékszel még erre a számra? :)) -
is-is, úgy felesbe. matekot és fizikát úgy ahogy van ki nem állhatom. azért azokból is megvolt a 3-as.
#77838 ejnye már
( najó, tényleg elismerés :D)
megy most valaki a tescoba?
-
határozottan
jó voltál reál tantárgyakból? -
12. félév fizika (év végére hármasra feltornáztam
)
jó kis teljesítmény mi? -
mit tudom én ezt már ilyenkor.
amúgy nem nyilvánvaló, mert van aki csak (alsó)gatyában koslat otthon. utcára kb. annyi viszont.
hanyadikban buktál először?
-
a másik kérdésére, szóval arra, amelyik nem a tiéd, nem-e? -
melyik másikra? mert 2 is volt.
-
#77832: igen, nem
#77833: nem feltétlenül, mert pl én egy rövidujjú, kigombolt inget is rádobok erre, h ne fázzon a hátam
válaszoljatok a másik kérdésére, mert megint nincs ötletem
-
itthon csak egy lenge rövidgatyó, llmenőben pedig szintén rövidgatya és póló
ez eléggé nyilvánvaló, nem?:D -
csak amennyi feltétlen muszáj.
tudsz kézenállni, vagy cigánykerekezni? -
nincs, nem vagyok oda értük
mennyire öltözöl fel így nyáron? -
mi a kedvenc idézeted? -
nem jut eszembe semmi kreatív 
most se, szóval tegyen fel valaki egy bölcs kérdést
-
nem
hányszor kérdezed még meg? :D -
pedig jól játszotta a mogorva apucit. csak épp nem illik hozzáaz a karakter. és igenis, lehet rajta nevetni :D
nem használom redditet, de ha mégegyzser megkérdezed, csakazértisfogom. :D
te mire használod?
-
csokoládépuding, esetleg nutella. vagy... sajt és tejföl, kis sóval
off: sry, de apádra ütök kb annyira vicces, mint a végbélrák
azóta a film óta nem bírok ugyanúgy Robert De Niro-ra nézni :C
reddit használod/olvasod? -
inkább fanyar humor, mint vicc. (apádra ütök egész jó film, de közel sem a legviccesebb:D)
kedvenc palacsinta tölteléked? -
hátööö... ez üti. nekem csak egy szép hosszú kiselőadás arról, hogy az apádra ütök a világ legviccesebb filmje, és hogy miért. semmi gondom sincs őrült nőket elkapni egy numerára, de azért ennek is vannak határai.
ezek viccesek? -
"semmi baj picim, nem szenvedett sokáig". (egy korcs kutyit ütött el valami balfék nappal. ott is hagyta, meg sem állt megnézni, hogy mi lett vele.
neked?
-
ha nem csak 5-10 percre megyek, viszem magammal
legszörnyűbb dolog, amit randin mondtak neked? -
telefonomon vannak számok, de nem nagyon vagyok zenemániás. a kabátzsebemben mindig nálam van a füles, de ilyenkor nyáron nem nagyon
te? -
mp4. mp3 bedöglött már. ha nem egyedül megyek, akkor csak egyik fülem van bedugva, vagy egyáltalán nem kapcsolom be.
te?
-
valami 80+ óra, bár megszakításokkal. nem tudtam gyógyszertől se aludni, se nagyon futkározni. móka és kacagás volt.
ha mászkálsz valamerre, van nálad mp3 lejátszó? -
ébredéskor igen. aztán csak akkor,ha viszket.
#77817 kérdés. -
egyszer megkérdezte, hogy segíthet-e, egyszer meg azt akarta tudni, hogy merre van a posta. útba igazítottam, mert ugye, szolgálunk és védünk.
hány óra volt a legtöbb, amit egyszerre a gép előtt töltöttél?
-
talpig feketébe öltözve, bő farmerban, kapucnis pulcsiban felcsapott kapucnival, két baszottnagy fekete zsákot cipelve egy kiégett utcalámpa alatt megállított két aranybogárvirág. rögtön tudtam h mit gondolnak, nem tartott vissza attól h 3 percig hadováljak velük faszságokat, amíg meg nem kérdezték, h mi van a zsákokban.
szegények nagyon le voltak törve amikor megmutattam nekik, h épp a szemetet viszem le a saját lakhelyem előtt
szoktad dörzsölgetni a szemeidet? -
nem, csak pár utcai igazoltatás volt
téged? -
nyugisnak nyugis meló az tuti, de fáj a farkam egész nap mély gödröket ásni
állított már meg rendőr, mert azt hitte, épp valami bűncselekményt követsz el? -
ha nem én hallgatom elvagyok vele. azért van 1-2 ami tetszik. (jó, lehet 3-4 is van olyan) faith no more tényleg jó.
lennél sírásó? -
nem. Faith No More és The White Stripes számainak 90%-a kb mindenki számára vállalható, dettó The Asteroid Galaxy Tour vagy Smash Mouth zenéi pl, és van még jó pár ilyen. big band jazz-t (pl Seatbelts) van aki nem szereti, de ilyen okokból tartok mindig 50 méteres távolságban egy ásót 
na és a rappel milyen viszonyba vagy? -
altatódalok babakorban. arra senkinek nincs ellenvetése. ami aztán következik meg már nagymértékbem egyénfüggő.
nem? -
nem, pocsék humor lenne 
mi az a zene, amit semmilyen kétlábúnak nem gyalogol át bakancsban a hatalmas ízlésén? (avagy amit kb mindenki meg tud hallgatni pampogás nélkül) -
hát, ez már egy fokkal jobb. (és belemorzsáltam a billbe-.-) nekem ez pont a 70-es évek nyávogását idézi. popzenéből inkább madonna akkor. vagy cascada.
értékelnéd, ha egy kannibál mondaná neked, hogy "úgy szeretlek, majd megeszlek" ?
-
meg kb az egész világnak, AWOLNATION jó cuccokat csinál, általában mindenki hallgathatónak tartja. kivéve a Sail-t, az a prosztatarák zenei megfelelője szvsz.
akkor próbálkozzunk meg valami abszolút mindenki számára emészthető popzenével, erről mi a vélemény? -
dehogy tetszik. messze nem nekem való csörömpölés.
neked tényleg tetszik? -
nem számoltam, szerintem anyámmal
tetszik ez a szám? (+klip, átugorja az elején lévő pofázást, bár az is jó) -
gyerekként akiket ismertem és függtem tőlük valamilyen szinten. aztán pedig akiknek engedtem, mert fontosak nekem.
kivel beszélgetsz a legtöbbet?
-
Manchmal.
Kik járultak nagyban hozzá a személyiséged fejlődéséhez?