98365
-
még fingom sincs, virslis kiflivel nyitok szerintem
neked?
#78001, #78002: már nem egy kutatás ugrott neki a témának, és talált... lófasznyi különbséget "bio" és "nagyáruházi szar" kaja között. itt egy -
viszont mindenki képes háztól venni.
igaz? -
Igen, mert amit a boltban veszel génkezelt húsok, sajtok, tojások sokkal jobbak. :D Nem hiszem, hogy mindenki képes saját maga előállítani a kis kertjében a dolgokat. :) -
-i -
nem tudom. mondjuk, akinek kedve van hozzá és elég pihent agyú mellé.
maii ebéd?
-
nem
ki az a hülye aki számolja? -
nem tudom :D
te számolgatod? :D -
Igen
Hanyszor pisilsz egy nap? -
teát. amúgy krumplis tésztát.
(ahogy akarod, de ki mondta, hogy csak azt? nem kerül többe, rokon és pár ismi is úgy csinálja. nem azt mondtam, hogy nem segíti, csak nem éri meg. a növényi fehérje nem segíti.)
müzlit szereted? -
idared
mit főztél legutóbb?
(nincs mindenkinek ideje és pénze mindennap több kiló csirkemellet megenni, ezért pótolják fehérje porral, a jobb minőségűekkel nincsen semmi probléma és igenis segíti az izomnövekedést) -
ha egészséges fehérjét akarsz, akkor húsok, sajt, tojás. a növényi fehérje nem fog izomtömeget növelni, amit meg laborban raknak össze pont olyan is.
szeptembert nem várom, de el fog jönni.
melyik almafajtát szereted leginkább? -
(off: nyilván nem az üzbegisztánban előállított fehérjét kell venni, illetve normális mennyiségben kell bevinni és akkor nem lesz gond) -
most fejből nem tudok.
várod a szeptembert? -
cukorral ofc
legjobb "tudományos" vicc? -
addig tudnak csinosak lenni, amíg nem hasonlítanak egy túlfújt michelin babára. csak annyit érdemes kihozni az izmokból is, hogy még emberi külső maradjon tőlük. ja igen, ne zabálják agyon magukat mindenféle fehérjeporral sem. elhülyülnek egyenesarányban az izomnövekedéssel együtt.
limonádét cukorral, vagy anélkül iszod?
-
foca
testépítőkről vélemény? -
is-is. több a mintás.
kedvenc sportod? -
Engem nem zavar, ha amúgy színben és stílusban harmonizál.
Inkább mintás vagy egyszínű felsőket hordasz? -
szerintem furák. bár nagyon rendesek tudnak lenni. nem nézem mit művelnek egymással :D
kockás ing, csíkos gatya nem néz ki hülyén?
-
nézni igen (amelyik hím azt meri mondani egy Malena Morgan + Elle Alexander videóra, h szar, instant elveszti férfiasságát), másra nem nagyon
szerinted? -
buggleval, de nem sokat.
a leszbik izgik szerinted? -
Shadowrun Returns, shotis hastenyuszival. bár lehet volt vhol utána egy kör FTL
te? -
vakon igen, egész jól. 1 kézzel csak addig, amíg át tudom érni a bill szélességét. elég pici a kezem, inkább 2 kéz marad.
mivel játszottál legutóbb? -
nem különösebben
tudsz vakon, egy kézzel gépelni? -
macskák vannak, max elgurítják a szemeket, ha elég nagy ahhoz, hogy érdmees legyen levadászniuk.
nagyon földhöz szokott vágni, ha elkapsz egy vírust? -
hát... ha szőlő kerül a kezembe, erre a sorsra fog jutni.
és beelőztek -
kamionosjoe #77977 ha nagyon unatkozok
a kutyàd megeszi a szõlõt? -
annyira magasra nem, de megesik, hogy elhülyülök vele. nem annyira gyakori.
te? -
tökéletes időelbaszás, plusz sg-n kívül másik használható kezelőfelületű fórum kb a világon.
ha szőlő kerül a kezedbe, szoktad a szádba dobálni? (mármint úgy, h előtte fel a levegőbe jó másfél méter magasra) -
igen, mert mostanában nagyon rá vagy kattanva :D viszont gyakorikérdéseket használom, ott is van rakásra minden vacak.
miért szereted annyira ezt a reddit forrást? :) -
eh... én Amerikai Szépséget mondtam volna hirtelen (meg előbb említettet), de ez is elfogadható 
láttad már ennek a topicnak a nagytestvérét (ahol kérdezel vagy kérdez józsika, és válaszolnak rá párszázan/ezren) -
star wars :D
na, tudtam? :D -
van ami igen, bár soha nem mélyültem annyira el a stílusban. bár mondjuk kétlem, h van olyan ember a világon, akinek A Jó, a Rossz és a Csúf nem tetszene
tudsz hirtelen fejből olyan filmet mondani, aminél közel lehetetlen, h valakinek ne jöjjön be? (és ha mégis, azt nyugodt szívvel nevezhetjük egy igénytelen szubhumánnak) -
nem annyira szimpik. nem szeretem a filmjeiket. (nem hangosan fújjolni)
western filmek bejönnek?
-
általában rosszul sül el, ha valaki neten a kis szarjaival villog, el lesz küldve gyorsan a jó kurva anyjába, ha meg irl azzal, h mennyire fasza csávó, gyorsan le lesz törve a kis egója, akármennyire objektív/van igaza (ami kicsit érthetetlen, de ok)
Coen-tesók filmjeivel hogy állsz? -
kész enni?"" vagy ilyesmi. bár akkora csend nem igen van a társaságomban.
önreklámozásról vélemény? -
Köszi, megnyugtattatok. :D Szerintem is felvágós, meg ha valaki kíváncsi rám, akkor írjon vagy keressen meg, de ne pont innen akarjon informálódni az életem folyásáról. Nem is értem azokat, akik minden szirszart feltöltenek.
#77965: Klasszul. Strandoltam, "búvárkodtam", most nyaralok.
#77964: A szokásos átlag 40-et.
Mivel szoktál beszélgetést indítani, ha nagy a csend? -
nekem facebook-om sincs, szóval ha ez megnyugtat, hozzám képest mindenképpen sokkal kevésbé vagy gáz 
(amúgy nem, max nem adsz... khmm... hogy fejezzem ki ezt a finoman... bah, le van szarva a finomkodás: nem adsz maszturbációs katalógust ellentétes nem kanosabb tagjainak)
beelőztek, ketten is -
azt te tudod, neked az, vagy sem. szerintem nem gáz. én sem csinálom.
(http://eduline.hu/kozoktatas/2013/8/22/Szeptembertol_jon_az_iskolarendorseg_bunugy_UGLWGR ) eze.
hogy telt a napod? -
mivel én sem szoktam, így nem :D de egyébként sem, én felvágós dolognak tartom, a képeimet is évente 1-szer frissítem csak.
heti hány órát dolgozol?