98366
-
felhős, lóg az eső lába
kb. mekkora összegért szoktál mobilt venni? -
nem annyira napos, de attól függetlenül meleg.
nálad? -
talán tánc.......
Felétek milyen idő volt ma? -
rock and roll:D
naa? -
rózsacsokrot, tavaly nyáron is és idén is szépek voltak, fehérváron meg csak fonnyadt vackok vannak
mi az a rockizás? :D -
gazdátlan vagyok :( :D
talán itt jobban gondozzák a virágokat :P(milyen akartál?)
tudsz rockizni? -
miért, nincs gazdid? 
miért vannak a gyöngyösi tescoban szebb virágcsokrok, mint nálunk? :D -
oldaltáska.
szeretnél egy sárkányt háziállatnak?
-
a hírekben általában hányásos-hasmenéses tüneteket emlegetnek
oldaltáska vagy hátitáska? -
ez már kissé sok nekem, de ez az.
szulejmánt leginkább.
tudod mit okoz a calicivírus? -
Vékony derék, széles hát.
Nézel most valamilyen sorozatot? -
persze, testalkatra értettem.
nos? -
én csak olyanjól halottanm, hogy deszkás.
most azt akartad kérdezni, hogy "milyen ez, ekire ezt mondjék, hogy deltés"? -
-a, e
-
itt, ott, mindenhol.
milyen az, akira azt mondják, hogy deltás? -
hol a kérdés? -
vérpiros -7 -
én szeretek abban lenni
kedvenc szín, szám? -
legalábbis azt mondják, de szerintem nem igaz :D
vagy tényleg nem szeretnek öltönyben feszíteni? -
igen
férfiak általában nem szeretnek, igaz-é? -
nem. legalábbis engem nem zavar.
szívesen veszel fel öltönyt? -
van
zavaró, oder nem? -
ha savanyú a képe, akkor valószínű nem is akarja a társaságot. legalábbis csak azét, aki miatt savanyú. amúgy engem is feszélyezne, ha mindenki úgy nézne ki.
van anyajegy az arcodon?
-
Minél előbb keresek valakit, akivel tudok beszélni, végső esetben marad a chat.
Csak engem szokott néha zavarni, hogy az emberek többsége olyan arccal megy az utcán, mintha a világon neki lenne a legrosszabb dolga? Vagy valami hihetetlenül rossz dolog történt volna vele? Ez a tipikus >:| vagy >:( arc. Tegyük fel látsz egy szép nőt az utcán, és oda szeretnél menni megismerni... de így még az ember kedve is elmegy attól hogy odamenjen szegényhez. -
ismerem :D csak nem tudom a címét. én talán tenisszel játszottam. lehet, tetrisszel előbb.
mit csinálsz, ha társasághiányod van? -
meg nem mondom a nevét, doboztologatós logikai fasság XT-s időkből
neked? -
mérhetetlenül... SR4-et most kaptam le, 8 db 1GB-os rar, benne 70+ kisebb rar, majd az egészből lesz egy dvd-kép, amiben ott egy telepítő... ööö, ok, végül is kicsit sem zsonglőrködés 3 partíción szétdobott 30 giga hellyel ezt kicsomagolni 
és beelőztek -
Vagy ez vagy a bolt, nincs választás. 
Mi volt a legeslegelső játék, amivel játszottál? -
nem tudom :D
te is utálod, mikor hatezer darabra van szétszedve egy játék/film/akármi és ezért ki kell csomagolni és így dupla annyi helyet foglal? -
nyitva van általában, de az általam rendszeresen látogatott topicok száma az egy tucatot sem éri el, szóval annyira nem viszem túlzásba 
vajon miért csomagolják be még mindig warez csapatok a friss kiadásaikat egy kibaszott dvd-képbe, telepítővel, mikor az egész egy steam rip, és jóval egyszerűbb lenne egy klikkel kicsomagolni telepítős szenvedés helyett?
[apro]élet nagy kérdései -
nein
sokat sg-zel? -
nope, kiestem ps1 korszaknak nagy részéből
12+ topicot szoktad nézegetni? -
nem, csak a pandemoniumot. az remek kis játék :D
ismered? -
nem tudom megítélni objektíven. annyira hihetetlenül talán nem.
Pandemic 2-t ismered? -
Még nem, de érdekesnek tűnik, gondolom így akarnak egyre többet és többet eladni a termékeikből.
Mennyire befolyásol mások véleménye? -
kicsit már talán túlzás, de még mindig inkább erre menjünk el, mint amit Amerikában csinálnak... (a szex bűn, ha 18 év alattival bújsz össze, rohadt pedofil vagy, társai)
kérdés lent
#78005: annyira nem érdekel a téma, csak "internetis" egyik nagy tünetét mutatva ha előkerül valami téma, amihez van valami részleges és épphogy oda kapcsolódó tudásom, muszáj valamit beböfögnöm
-
normális kapcsolatban mindkettőnek, másképp elsősorban a hím rántson fel egy kis gumi szarságot a pöcsére ha ismeretlen partnert kap el. és még mindig gáz, hogy milyen kibaszottul limitáltak a normális fogamzásgátlók, amik nem szarják el a kétlábú habtestét...
hallottad-e már azt az "apróságot", hogy hormonális fogamzásgátlók hajlamosak megváltoztatni a test "kémiáját" olyan szinten, h nők abszolút de velük inkompatibilis hímekre kattannak rá? (majd mikor abbahagyják mert kölyköket akarnak, szét is robban szépen a kapcsolatuk) -
Szerintem mindkettőnek, elvégre közös dolog, de ez inkább bizalom kérdése, mennyire bízol a másikban...
Mit szólsz az új rendszabályhoz? -
helyzetfüggő, de sokat nem szeretek
pasinak vagy csajnak kell a védekezésre gondolni? -
Épp ezt mondom, hogy szinte alig van különbség, így még a fehérjepor is elfogadható. Vagy mutass olyan kutatást ami alátámasztja h. a márkás fehérjepor káros az emberre.