98366
-
Örülök, hogy tetszik. :)
Igazából bárhol, ha megfelelő az ellátás és a kényelem.
Ha valami katasztrófa miatt az emberiségnek el kellene hagyni a Földet, neked hiányozna a kék ég meg a zöld fák, meg ezek, vagy nem bánnád a dolgot, és simán élnél a Marson vagy a Holdon pl. ? -
ez nem is rossz, amit linkeltél. idegesebb pillanataimban jó lesz egynek. letöltöttem :D
wisdom, crystal, nox, desperado így hirtelen. meg a children of distance. azok helyiek.
a földön kíül hol laknál szívesen?
-
Kedvenc mim? Zeném? Sok fajta muzsikát hallgatok.
Mostanában őket például. De hallgatok mellette folk, death, black metalt, ambientet, komolyzenét, reggae-t, darkwave-et, néha punkot is.
Van szeretett magyar előadód?
-
na ez a pont nem zene kategória. de legalább dumálna benne. nem tetszik, pedig sokan szeretik.
kedvenced?
-
Még semmit, most már csak ebédelni fogok, grill csirkét.
Mi a véleményed erről a zenéről? -
nem. a hőség végének örülök inkább.
mit reggeliztél? -
-h -
utobbi.
örülsz ha nyár végének? -
perpill leginkább golyóim vakargatásával és a zinternet céltalan böngészgetésével
mi a creepy rémisztőbb/ijesztőbb/seggszőrtiségnekállítobb: ha valaki a "legjobb barátjaként" utal a kutyájára, vagy ha a háziállata "anyucijának" (hímek ezt ritkán csinálják) hívja magát? -
ezt #78194 :D -
társaság jó (volt), a többi egy nagy szar :D
na jó, nem volt olyan vészes, de olyan túl jó sem
és hát igen, a kialvatlanságról ne is beszéljünk
te mivel foglalatoskodsz mostanában? -
szerettem, nagyon jó volt a közösség.
mit kellene kérdezni ilyenkor?
-
magát a középiskolát igen, a brutális kialvatlanságot ami vele járt annyira nem
te? -
szerintem jó (és ezt bizonyítja a suliban íródott fogalmazásaim is, melyekben elvétve szerepeltek helyesírási hibák)
szeretted a középiskolát?
tömören, röviden :D én se vagyok nagy fizikus, de valami olyasmi, hogy különböző megfigyelők különbözően érzékelnek dolgokat, viszont a fénysebesség minden megfigyelő számára egyforma. például két különböző vonatkoztatási rendszerből figyelve más sebességgel telik az idő (idődilatáció) és ilyen finomságok :D teljes mértékben nekem sem sikerült felfognom, de valami ilyesmi az alapja :D -
kinyitásárok = kinyitásakor
-
inkább robbanó(?) dekompresszió (amikor hirtelen nyomáskülönbség miatt a kétlábú cafatokra szakad, pl dekompressziós kamra ajtajának kinyitásárok), úgy, h előtte benyalsz egy rakás színes ételfestéket, és telerakod minden zsebedet csillámporral és konfettivel 
jó a helyesírásod, vagy csak a beépített szótár ment meg? -
halálra röhögni magad.
nem? -
fogalmam sincs
"legszórakoztatóbb" halálnem? -
fogalmam nincs, ilyenor meg tuti nem keresgéle. cserébe gyártok én magyarázatot: a relativitáselmélet egy szűk területre vonatkoztatott ága.
de akkor is fizika, amit kifejezetten utálok.
eltaláltam? -
nem, de egy gyors google megoldotta a problémámat. bár wiki szócikk elolvasása után még mindig fingom sincs róla, szóval annyira talán mégse 
mi a fene az? -
rámjött a tudományos elméletek olvasgatása, bocsi :P
tudod mi az a speciális relativitáselmélet? :D -
az hát :D jól bezavartál így késő estére a gondolatmenettel, de biztos :D
direkt fifikáskodsz ilyenkor? :D -
ez visszavezethető az én kérdésemre, tehát ha úgy nézzük, már meg is válaszoltad a kérdésedet ;)
milyen okos vagyok, igaz-é? :D -
ezt szokták mondani és biztos igaz is.
#78179 nem, inkább éber alvó vagyok.
minden rosszban van valami jó?
-
jó kérdés. ha úgy vesszük, hogy legalább 2 órát tudsz aludni, akkor igen, de ha úgy, hogy csak fáradtabb leszel, ha felkelsz, akkor nem.
minden csak nézőpont kérdése? -
nem.
mély alvó vagy? -
hát betojok. de tényleg. első reakció 

(a fáraó serege sem győzőtt meg arról, hogy a rap jó is tudna lenni, arról sem, hogy zene lenne.egyébként 2pac nem is nagydarab, viszont, cserébe egyik barátnőm kedvence lett. őt sem értem mit eszik rajta.)
ha 2 óránál kevesebb idő jut alvásra, érdemes lefeküdni? -
r&b, természetesen 
elektronikus zenének (sőt, rocknak/metálnak) is vannak nagyon elvadult verziói, de az inkább mind olyan, mintha valaki feldugott volna egy ecsetet az alfelébe, majd azzal kezdett festegetni - szarnak szar, de valahogy érzik, h az is akar lenni. r&b számokat viszont általában megalkotói "komolyan" gondolják, és eddig egy vállalhatóval sem találkoztam. rapből meg igen is vannak nagyon jó számok, még akkor is, ha nagy része tipikusan olyan, mint amikor nagy darab néger nyakába láncot teszünk, és házőrzés helyett elkezd rappelni
(mondjuk abból is születnek néha hallgathatóak)
...és kisregényírás közben semmi ötletem nincs kérdésre :C
megvan! ez vicces szerinted? (angol és NAGYON szóviccekkel teli) -
rap. az nem zene, csak annak mondják.
szerinted?
(nem kell megijedni. r&b nem is rossz annyira:D) -
rákereséssel igen, bár r&b "énekesek" nevei vissza szoktak ilyenektől tartani 
legszörnyűségesebb zenei stílus? -
calvin harris feat. ne-yo let's go
ismerős?
-
amelyik megfordul és nagy sebességgel elvágtázik ha kést vagy zsákot lát? bár ezt a kitételt még világlátott csirkék is teljesítik
legutóbb hallgatott szám? -
hidegrázós, libabőrösen ijesztő. fene tudja. iszonyú talán. bár a horror is az.
melyik a legokosabb madár?
-
emlékezni már nem, de igen, kibaszottul creepy szarságok
mi a creepy-re a megfelelő magyar szó, ami tökéletesen lefedi a jelentését?
(hátborzongató részben jó, de nem stimmel teljesen)
-
ez azóta nem változott :D -
Csipkerózsika.
Grimm legszebb meséire emlékszel? Még mai fejjel is kibaszott creepy-k azok a mesék. Pl. -
angolul tudok, azon kívül nem sok értelme van más nyelvet is ismerni szvsz
te? -
elég amit tudok, nem kell több.
melyik volt a kedvenc meséd? -
Az se szebb, de azt legalább értem.
Milyen idegen nyelven szeretnél megtanulni? -
ki vagy vele békülve
na és a német?