98366
-
kamionosjoe #78244 Májusban.
Hétfő vagy vasárnap? -
igen.
mikor kaptál injekciót utoljára? -
Az igazat megvallva erre sosem figyelek. :S Soknál rémlik, hogy van nekik felhajtó, de a zöménél fogalmam sincs.
Van mozgássérült ismerősöd? -
nem mondhatni
szereted ha fényképeznek? -
kamionosjoe #78240 fázok :S
de azt mondják lesz vénasszonyok nyara
Felétek úgy vannak kialakítva a nyilvános épületek, hogy a tolószékesek is be tudjanak menni? -
Eddig is érdekelt, hogy milyen lehet az ízük... Már csak némelyiknek, és megfelelően elkészítve. :D
Örülsz az ősznek? -
miért ne?
te? -
a latin idióta sorozatoknak.
ha éheznél ennél rovart, hogy életben maradj? -
ezer éve láttam, akkor korrektnek tűnt
melyik filmnek vannak a legelbaszottabb rajongói? -
direkt semmit. véletlenül már víz, kávé sikerült. szerencsére, csak 1-2 csepp. nem lett gond. 1x telcsit telibeöntöttem, szétszedtem, megtöröltem, kiszáradt és kész.
állati nyomozó jó film?
-
tippem sincs
nem, vagy meghalnak második kitakarítás előtt, vagy kitakarítás után baszhatom az összerakást, mert a benne lévő érintkező fóliák (elképesztően kockának érzem magam h ennek az elnevezését google nélkül, fejből tudom) nem akarnak megfelelően összeállni.
öntöttél már bele valamit billentyűzetbe vagy egyéb elektronikai cuccba? -
szétverted? :D
ez laptop, 3-4 év alatt 1x lett sűrített levegővel kifújatva. néha kiporszívózom óvatosan. nem jellemző. leginkább annyi a takarítása, hogy kirázom a morzsát belőle, ha tudom.
mi okozott legutóbb fejtörést? -
olyan... 5 évente?
eddig minden billentyűzetemet egyszer takarítottam ki, a másodikat egyik sem élte meg/túl
te? -
(tetszett az okfejtésed :D)
van energiatakarékos és hagyományos izzós is. ahol gyakran kapcsolgatunk( wc, fürdő... ott a hagyományos izzó vannak)
milyen gyakran takarítod a billt? -
EU és wolfrámszálas izzó betiltása. először árusították őket fűtőtestként, most lehet venni ipari, rezgésálló kiadást ugyanígy, csak ofc drágábban. és ezek a fogyatékos szardarabok még a halogén izzókat (ugyanaz fényben, mint a sima, csak okosabb kialakításnak hála kevesebbet eszik) is be akarják tiltani, mert használjon csak mindenki energiatakarékos kompakt fénycsövet, végül is az emberi szem szétkúrása és az alvászavarok amiket okoz lófaszt se számítanak...
mondjuk tiszteletdíjat 'murika is érdemel, akik betiltották a nagyobb wc-tartályokat, aminek hála fellendült a *kibaszott wc-tartályt csempészet* kanadából, mert egyes elvadult elemek szeretik két pizza elfogyasztása után is sikeresen lehúzni a wc-t
milyen lámpát használsz otthon? -
fogalmam nincs.
szerinted? -
nem iszok (iszom?) kávét, max szökőévente egyszer lenyomok egy éjfekete koffeinbombát
legostobább törvényi intézkedés, amit zseniálisan kijátszanak/kijátszottak a kétlábúak? -
sallerosztó gépet most leginkább. alapjáraton meg valami békéset.
tejeskávét szereted?
-
az ötletlopást, pl ilyen téren
te? -
nemrég lett új rayman (ill. nem új, hanem egy réginek a felújítása). annak örültem. játszani 1 pályát játszottam, de nem hajt a tatár, majd akkor, ha idő lesz rá.
mit találnál fel, ha feltaláló lennél? -
semmit perpill, bár igazából nem is néztem h mik fognak mostanában kijönni
te? -
engem kifejezetten idegesít, úgy néznek ki benne, mint egy űrlény. amúgy nem tudom mi értelme.
melyik játékot várod leginkább most? (pc, konzol...) -
UV 400
mit jelent/miben más a foncsorozott napszemüveg? már azon kívül, h a tükröződés sokszor a szemben ülő idegeire megy (élet nagy kérdései) -
1x sikerült leégni itt-ott, a vállam némiképp lehámlott. amúgy nem lettem túl barna.
a napszemcsid mennyire uv szűrős?
-
Meg nem tudnám mondani, hogy milyen apropóból...
Mennyire barnultál le a nyáron? -
nem ugrik be semmi hirtelen
legutoljára hallgatott szám? -
Én olvasok mindenhol, buszon, metrón, ágyon, fotelben, padon.
Nem rágom a körmöm.
Volt valami rossz szokásod, amiről sikerült leszoknod? -
nem buszozok nagyon, metró nincs kicsiny városomban, szóval ezért nem szoktam
#78214: nem nézek horrorokat, bár így már tiszta, Poe műveivel ki voltam békülve mindig is
rágod a körmöd? -
Szinte mindig olvasok a buszon, elpocsékolt időnek érzem csak kifelé bámulni a fejemből.
Te? -
Passz. Kinek mire van szüksége...
Buszon/metrón szoktál olvasni, vagy csak otthon, nyugiban? -
Gothic horror.
Unszimpatikus? A horror ismertebb klasszikusai mind ezen stílust képviselik. -
tippem sincs, de a gótikus alapján kapásból unszimpatikus 
leghasznosabb program, amit mindenkinek ismernie kellene? -
Az nem tudom milyen, de a sima horrorert sem vagyok oda
Milyen az? -
Én is csak teliholdkor változok vérfarkassá, de akkor nagyon.
Szereted a gótikus horrorokat? -
nekem mindig teliholdkor és dátum szerint változóan emiatt.
hát neked? :D -
Sör, haverok, szerelem, család, szex. Nem feltétlen ebben a sorrendben. :)
Kérdés alant... :P -
Kurvára értelmetlen a kérdésed... de őőő... ja. A válasz egy határozott talán.
Miért, neked hogy és hanyadikán? -
érthető :D ha csak lehet, nem megyek sehová olyankor. ha muszáj, akkor esernyő. ha lusta vagyok előre berakni, pedig egyértelmű, hogy leszakad az ég, akkor elázok.
mitől kerek a világ? -
kocsit és buszt
ha esik az eső nem szívesen mozdulsz ki, vagy védekezel ellene és úgy tekintesz arra a napra, mint bármely másikra? remélem érthető :D -
idővel megszoknám, de mindig hiányozna a színvilág. azért ott is, ha máshol nem, de a közvetlen környezetemben lennének növények. kék ég biztos nem, hacsak globálisan meg nem oldanák a levegő kérdését.
milyen közlekedési eszközt használsz leggyakrabban?