98366
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• videobaby
    se szakállam, se bajszom :D

http://kepkezelo.com/images/tucy066okb6mp1b3rcvh.jpg eze. ma kaptam :D

tetszik?
  • Bachstein

Talán ez, bár a legtöbb ilyen meme szerintem kurvára találó és jól alkalmazható tud lenni. :D

Van szakállad?
  • Calver
    volt már rá példa, nem vagyok nagy rajongója

legjobb reakciókép?
  • videobaby
    csak végszükségben. ha sms jön, akkor is inkább hívom az illetőt. azért, ha kell, írok is.

kerestél már neten munkát?
  • Calver
    már megvolt, de akkor adjuk még hozzá a Fényes Nyergeket is, mert...

sokat sms-ezel?
  • videobaby
    állati nyomozóó, gyalog galopp és még pár.

téged?
  • Calver
    Grosse Pointe Blank (magyar címe nevetséges, 1:30 után trailer kinyomandó, mert mindent ellő), és Weirdsville, avagy filmes listám első és második helyezettje mindkettő "világosszürke" fekete komédia, mindkettő zseniális, utóbbinak nyaltam istenesen alfelét filmes topicban, előbbinek meg itt, és mindkettő nagyon megérdemli
    Threads-től meg... nem fogod jól érezni magad, maradjunk annyiban. Melankóliát még nem láttam, az is rajta van a listán, bár ez után kételkedek benne, h meg fogom-e nézni

neked?
  • Bachstein
    Köszi, már töltöm is.
    Nem tudom, elég kevés film viselt meg, és azok is teljesen más módon. A közelmúlt leginkább lehangoló filmje nálam von Trier Melankóliája volt. Nem durva, nem gyomorforgató, nem véres, nem ijesztő, inkább csak nincs kedved élni utána.

Az a film, ami bármikor képes megnevettetni, még ha ezerszer láttad is már? :)
  • Calver
    háhá! Threads. ki-be-baszott Threads. az ember már rögtön érzi, h egy gyöngyszemre lelt amikor megtudja, h atomháború reális ábrázolásáról szól, és imdb-n az egyik szereplő csak úgy van listázva, mint "nő aki összepisálja magát", de ennél csak rosszabb lesz. sokkal, sokkal rosszabb. imádnivaló, soha a büdös életben nem akarok újra még a közelébe se menni.

neked?
  • Bachstein
    A tányér szélére teszem, ha végeztem, odaadom a szomszéd kutyának a csontokkal együtt.

Életed legdurvább filmje, ami legjobban megrázott?
  • Calver
    maradjunk annyiban, hogy ha valaki pl egy kelbimbóval, vagy zöldbabbal próbál felém közelíteni, nagyon gyorsan mélyen az alfelében fogja ezeket találni az "ejjdeegészséges" fügétől meg konkrétan öklendezek, valahogy olyan a cucc textúrája(?), hogy az számomra ehetetlen

ha bőrt/mócsingot találsz a kajádban (teszem azt csirkecomb), ki tudod szépen szedni szalvétára, esetleg merész vagy és lenyeled, vagy instant elkezdesz tőle öklendezni? (na ilyen kérdés sem volt még tutira )
  • chhaya #78433
    Ööö... izé... szeretem a zöldségeket és a gyümölcsöket eléggé...

Ezek szerint te nem igazán? :D
  • Calver
    édes/félédes fehér bor jöhet, vörös max akkor, ha szép színes szökőkutat akar belőlem valaki csinálni (na jó, meg forralt borban)

az "egészségesnek" kikiáltott zöldségek/gyümölcsök kb mekkora részét gyűlölöd tiszta szívedből?
  • rooney8
    igen, szeretem

és te a belőle készült nedűvel? :D
  • Calver
    elvileg nem árt vele kibékülni, ha az ember nem akar 70 éves korára megdögleni, de persze ez nem "jajj norbika diéta" akar lenni

kérdés lent
  • videobaby
    egyáltalán nem érdekel ez a divat. azt eszem, amit megkívánok.

baj? :D
  • Calver
    kb most próbálok utánanézni h mi is az az egészséges étkezés, de átlag magyar kétlábúhoz képest szerintem jelenleg is NAGYON egészségesen kajálok. bár ez nem jelent sok jót...

szőlővel ki vagy békülve?
  • rooney8
    fogalmazzunk úgy, hogy próbálok, de kurva drága egészségesen étkezni... :(

te?
  • Calver
    az élet nagy kérdései. mert állambácsi faszba meg tudja adóztatni, úgy, h közben hőst játszik.

egészségesen étkezel?
  • rooney8
    vízipipa és mert finom :)
    de már vagy 1 hónapja elfogyott a dohányom és a szenem

mért ilyen kurva drága a dohány?
  • videobaby
    nem hát.

te miért?
  • Calver
    ritkán, de akkor eposzba illően. aztán általában kivánszorgok fókában a folyosóra és leülök a küszöbre bagózni, mert ahhoz sincs erőm, h fel-le járkáljak

dohányzol? (beleértve cigi, pipa, szivar, vízipipa, társai)
  • rooney8
    régebben igen, de próbálok átállni a "sokszor keveset" étrendre

no s te?
  • Calver
    öööö... ööö... erre nem tudok hogy válaszolni

hajlamos vagy közel durranásig enni magad?
  • ressy14
    igen

az előny vagy hátrány?
  • videobaby
    olyat nem tudok :D

fociőrült vagy?
  • rooney8
    igen

ki nem szereti?! :D
  • videobaby
    ami jól áll neki, tiszta, ápolt.

gyümölcsjoghurtot szereted?
  • rooney8
    minél kevesebb :P

milyen ruha tetszik a fiúkon? :D
  • chhaya #78415
    Nem. Nagyon behatárolt ízlésem van nadrágok terén, ritkán találok nekem tetszőt, ami jó is rám. (Kb. annyi a kitételem, hogy legyen csípőnaci és trapéz szárú, ezen belül egy meghatározott fazon... És mivel ez totál szembemegy a mostani divattal, ezért inkább szoknyát hordok.)

Milyen ruha tetszik lányokon?
  • videobaby
    napi szinten hordom. lehet trapéz, szűk, csípő, derekas, mintás, egyszínű, amilyen épp kedvemre való.

te is így vagy vele?
  • Calver
    nope

írnám h kérdés lent, de már meg lett válaszolva, akkor...

milyen viszonyban állsz a farmerekkel? (nadrág, nem földművelő)
  • Calver
    az, h benne felejtettél egy extra szót a kérdésedben ok, van pár rap szám ami tényleg zenének minősíthető, de ritka mint a fehér holló.

neked?
  • videobaby
    1-2 hallgatható, a többi légvétel nélküli esztelen duma zenét tönkretéve.

van zöld színű nadrágod?
  • chhaya #78410
    Nekem egészen mindegy...

Mi a véleményed a rap zenéről?
  • ressy14
    román - magyar vb selejtező

így?
  • Calver
    milyen meccs? (kombó)
  • ressy14
    nyáron suli nélkül igen, egyébként nem

mi lesz a mai meccs végeredménye?
  • rooney8
    a szó szoros értelmében bulizni nem is minden hétvégén, de valami kis program majdnem mindig van

sokat vagy otthon?
  • chhaya #78405
    Kifejezetten ritkán.

Te?