98366
-
se szakállam, se bajszom :D
http://kepkezelo.com/images/tucy066okb6mp1b3rcvh.jpg eze. ma kaptam :D
tetszik? -
Talán ez, bár a legtöbb ilyen meme szerintem kurvára találó és jól alkalmazható tud lenni. :D
Van szakállad? -
volt már rá példa, nem vagyok nagy rajongója
legjobb reakciókép? -
csak végszükségben. ha sms jön, akkor is inkább hívom az illetőt. azért, ha kell, írok is.
kerestél már neten munkát? -
már megvolt, de akkor adjuk még hozzá a Fényes Nyergeket is, mert...
sokat sms-ezel? -
állati nyomozóó, gyalog galopp és még pár.
téged? -
Grosse Pointe Blank (magyar címe nevetséges, 1:30 után trailer kinyomandó, mert mindent ellő), és Weirdsville, avagy filmes listám első és második helyezettje
mindkettő "világosszürke" fekete komédia, mindkettő zseniális, utóbbinak nyaltam istenesen alfelét filmes topicban, előbbinek meg itt, és mindkettő nagyon megérdemli 
Threads-től meg... nem fogod jól érezni magad, maradjunk annyiban. Melankóliát még nem láttam, az is rajta van a listán, bár ez után kételkedek benne, h meg fogom-e nézni
neked? -
Köszi, már töltöm is.
Nem tudom, elég kevés film viselt meg, és azok is teljesen más módon. A közelmúlt leginkább lehangoló filmje nálam von Trier Melankóliája volt. Nem durva, nem gyomorforgató, nem véres, nem ijesztő, inkább csak nincs kedved élni utána.
Az a film, ami bármikor képes megnevettetni, még ha ezerszer láttad is már? :) -
háhá! Threads. ki-be-baszott Threads. az ember már rögtön érzi, h egy gyöngyszemre lelt amikor megtudja, h atomháború reális ábrázolásáról szól, és imdb-n az egyik szereplő csak úgy van listázva, mint "nő aki összepisálja magát", de ennél csak rosszabb lesz. sokkal, sokkal rosszabb. imádnivaló, soha a büdös életben nem akarok újra még a közelébe se menni.
neked? -
A tányér szélére teszem, ha végeztem, odaadom a szomszéd kutyának a csontokkal együtt.
Életed legdurvább filmje, ami legjobban megrázott? -
maradjunk annyiban, hogy ha valaki pl egy kelbimbóval, vagy zöldbabbal próbál felém közelíteni, nagyon gyorsan mélyen az alfelében fogja ezeket találni
az "ejjdeegészséges" fügétől meg konkrétan öklendezek, valahogy olyan a cucc textúrája(?), hogy az számomra ehetetlen
ha bőrt/mócsingot találsz a kajádban (teszem azt csirkecomb), ki tudod szépen szedni szalvétára, esetleg merész vagy és lenyeled, vagy instant elkezdesz tőle öklendezni? (na ilyen kérdés sem volt még tutira
)
-
Ööö... izé... szeretem a zöldségeket és a gyümölcsöket eléggé...
Ezek szerint te nem igazán? :D -
édes/félédes fehér bor jöhet, vörös max akkor, ha szép színes szökőkutat akar belőlem valaki csinálni
(na jó, meg forralt borban)
az "egészségesnek" kikiáltott zöldségek/gyümölcsök kb mekkora részét gyűlölöd tiszta szívedből? -
igen, szeretem
és te a belőle készült nedűvel? :D -
elvileg nem árt vele kibékülni, ha az ember nem akar 70 éves korára megdögleni, de persze ez nem "jajj norbika diéta" akar lenni
kérdés lent -
egyáltalán nem érdekel ez a divat. azt eszem, amit megkívánok.
baj? :D -
kb most próbálok utánanézni h mi is az az egészséges étkezés, de átlag magyar kétlábúhoz képest szerintem jelenleg is NAGYON egészségesen kajálok. bár ez nem jelent sok jót...
szőlővel ki vagy békülve? -
fogalmazzunk úgy, hogy próbálok, de kurva drága egészségesen étkezni... :(
te? -
az élet nagy kérdései. mert állambácsi faszba meg tudja adóztatni, úgy, h közben hőst játszik.
egészségesen étkezel? -
vízipipa és mert finom :)
de már vagy 1 hónapja elfogyott a dohányom és a szenem
mért ilyen kurva drága a dohány? -
nem hát.
te miért? -
ritkán, de akkor eposzba illően. aztán általában kivánszorgok fókában a folyosóra és leülök a küszöbre bagózni, mert ahhoz sincs erőm, h fel-le járkáljak 
dohányzol? (beleértve cigi, pipa, szivar, vízipipa, társai) -
régebben igen, de próbálok átállni a "sokszor keveset" étrendre
no s te? -
öööö... ööö... erre nem tudok hogy válaszolni
hajlamos vagy közel durranásig enni magad? -
igen
az előny vagy hátrány? -
olyat nem tudok :D
fociőrült vagy? -
igen
ki nem szereti?! :D -
ami jól áll neki, tiszta, ápolt.
gyümölcsjoghurtot szereted? -
minél kevesebb :P
milyen ruha tetszik a fiúkon? :D -
Nem. Nagyon behatárolt ízlésem van nadrágok terén, ritkán találok nekem tetszőt, ami jó is rám. (Kb. annyi a kitételem, hogy legyen csípőnaci és trapéz szárú, ezen belül egy meghatározott fazon... És mivel ez totál szembemegy a mostani divattal, ezért inkább szoknyát hordok.)
Milyen ruha tetszik lányokon? -
napi szinten hordom. lehet trapéz, szűk, csípő, derekas, mintás, egyszínű, amilyen épp kedvemre való.
te is így vagy vele? -
nope
írnám h kérdés lent, de már meg lett válaszolva, akkor...
milyen viszonyban állsz a farmerekkel? (nadrág, nem földművelő) -
az, h benne felejtettél egy extra szót a kérdésedben
ok, van pár rap szám ami tényleg zenének minősíthető, de ritka mint a fehér holló.
neked? -
1-2 hallgatható, a többi légvétel nélküli esztelen duma zenét tönkretéve.
van zöld színű nadrágod? -
Nekem egészen mindegy...
Mi a véleményed a rap zenéről? -
román - magyar vb selejtező
így? -
milyen meccs? (kombó) -
nyáron suli nélkül igen, egyébként nem
mi lesz a mai meccs végeredménye? -
a szó szoros értelmében bulizni nem is minden hétvégén, de valami kis program majdnem mindig van
sokat vagy otthon? -
Kifejezetten ritkán.
Te?