98366
-
egy cila
éhes vagy? -
egy kutya
neked? -
kamionosjoe #78562 sonkás-sajtos szendvics
van háziállatod? -
zöldséges rakott tészta tejföllel leöntve, megsütve.
neked? -
egyikkel sem:)
Ma ebédre mi lesz/volt? -
nekem is.
lasagne zöldséggel, vagy husival? -
Derekam.
Neked? -
halkrémes szendvics és tea.
(routerből lett kiszedve a vezeték és lapitopba bedugva. így jó minden. a belső wi-fi halt meg ez tuti. azon sem lennék meglepve, ha lepottyant volna a lapitop és az a baja. vagy csak simán tényleg bedöglött. minden esetre így vezetékkel megy. egyébként fogalmam nincs miféle illesztőprogramot akart volna kuncsorogni, de nem kapott semmit)
melyik a legérzékenyebb testrészed? (csikizésre gondoltam) -
rakottkrumpli
nálad?
off: az fn+f8 a belső wi-fit nyomja csak ki, hogy spóroljon az aksival. ha így kikapcsolod, attól még külső adapterrel menni fog. meg azon kívül lehet, h csak "antenna" forrasztása pattant el, és kapna jelet router mellett közvetlenül. gondolom én. (laptop belsejében még nem durkáltam ilyen téren, de külső wifi adapternél már láttam ilyet) -
valszeg belül van gond, mivel kábellel megy rendesen. lehet, tényleg forrasztás baja van. akkor telibe találtad. az előzőek tuti nem, mert fn-f8 kombó nem rakta helyre, újraindítás sem,wint nem kell telepíteni, de illesztőprogiért már csipergett a kis drága. ergo wi-fi kinyíródott.
mit vacsiztál? -
legsűrűbb oka? a kétlábú lenyomja a megfelelő billentyűkombinációt véletlenül ahhoz, h kikapcsolja a beépített wi-fi adaptert, esetleg windows újrapakolása megteszi helyette ugyanezt. vagy ha külön kapcsoló van rajta, azt átpöccinti. konkrétan még más okkal nem is találkoztam, ezzel viszont minimum egy tucatszor 
másképp annyi lehet, h forrasztás elengedett valahol (mert a laptopgyártók hanyag idióták), viszont azt otthon nagyon merész dolog helyrerakni.
na, talált? -
ujjaimat már kissé igen. jó volt szétfeszegetni, körömlakklemosóval kínlódtamvele.
(a hidegrázást negatív értelemben gondoltam :D )
mitől döglik meg a wi-fi a lapostopban? -
nope, ahhoz minimum valami ilyen szintű cucc kell
ragasztottad már össze ujjaidat/egyéb testrészeidet véletlenül? -
ezt
most hidegrázást kaptál? -
milyen elbaszott kétlábú az, aki nem tudja h mi a hokedli?
mit énekelgettél magadban legtöbbet az utóbbi időkben? -
talán 5-6 éve még elinult a videomagnó. de nem tudom mit néztem akkor.
tudod mi a hokedli? -
öööö... 2005? sorozatot talán 2007-2008 körül, mert Frasier részeket neten nem lehetett megtalálni, felvenni viszont igen
te? -
1-2 esetet kivéve nem nagyon érdekelnek
mikor néztél utoljára filmet vhs kazettán? -

mennyire érdekelnek illetve hagynak hidegen a világ távol eső pontjain történő katasztrófák/méretesebb emberhullások? -
rövid távon nagyon, hosszú távon csak a megrendítő dolgok
911 belső munka volt vagy ez csak urban legend? -
rövid távon erőteljesen, nagyon bele tudom élni magam mindenbe
neked? -
Érzelem/hangulat. -
Nekem megvan.Nekem nagyon tetszett.Zseniális Naughty produkció.
Mennyire tudja egy film,játék befojásolni az érzelmeidet,mind rövid mind hosszútávon? -
már ki van játszva a családból pár emberkének. láttam, ölős, futós, tragédiával teli. felkapott játék. nem játszanék vele, inkább fiúknak való.
te?
-
Igen,meg is van a gyűjteményben.
Last of Us-t kipróbálnád? -
nem, csak csepereg. azért lesz ebből több is.
uncharted 3 bejövős? -
meg. jónak jó, csak a zinternet ellőtte a végső nagy poént... nagyjából :C
szakad az eső ott is? -
nem ittam még soha, de húson szeretem a fűszert.
meglested a b.bad-et? :D jó volt?
(tudtam, hogy úgy sem fogod kibírni :D ) -
ha ez így működne... már humorosaranyosban is spoilereznek a rohadékok :C mindegy, közben mégis kedvem támadt hozzá
kakukkfű teát szereted? -
akkor hagyd, de ne olvass hozzá semmit.
rendi? -
legszebb emlékeim szerint sivatagban guruló száraz növényeket nevezik így
nézzek Breaking Bad-et? igazából nincs sok kedvem hozzá, de ha nem teszem, az egész kibaszott net elspoilerezi minden részletét. na? -
fölösleges szívbaj.
tudod mi az ördögszekér? -
azt csak te tudhatod.
Legyen? -
kamionosjoe #78531 Nincs.
Kéne, hogy legyen? -
Igen.Én nagyon kenyeres vagyok.Mindenhez eszek amihez illik a kenyér.Nagyon szeretem a friss,ropogós kenyeret.Azt nagyon csípem.
Van pasid/bnőd? -
Csak ha nincs valamihez rendes köret. Alapvetően elég kevéshez szoktam.
Szereted a barnakenyeret? -
nem, de szerintem telefonfülkében kb az előző évezredben voltam utoljára telefonálási céllal (meg egyszer megnézni, h igen, az ott a törött üvegen tényleg vér, de akkor nem igazán kerestem aprót)
szoktál kenyeret enni kajáidhoz? -
Akad..
Találtál valaha aprót telefonfülkében? -
nope
neked? -
nincs
van hited?