98366
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• videobaby
    a mekis fagyi nagyon fincsi. a manhattan fagyija is van olyan jó, öntetet és csokidrazsét is adnak rá.

dőltél már be valamelyik banknak?
  • Calver
    málna? asszem eddig málna volt. maradjunk a málnánál.

neked?
  • The Protector
    Nem eszek disznóhúst.Max pörköltbe és annyi.Amiatt nem eszem meg mert nem szeretem.Egyszerűen szar íze van......

Kedvenc fagyid?
  • Calver
    nem hiszem, nem/nagyon ritkán eszek sertést (nem vallási okokból, bár csípem a sapijukat, hanem mert szarcsi-foscsi mint hús)

te ki vagy békülve a halott disznajokkal?
  • videobaby
    kissé de :D

ettél már sertésburgert?
  • Ic3 m4n
    nem

csak nekem van szanaszét esve a fórum? :D
  • videobaby
    nem.

te?
  • ressy14
    persze, legalább nincs eltusolva az ügy

voltál már nudibárban?
  • BRAT
    El

Szerinted van értelme bíróság elé állítani a 2006-os tüntetésen túlkapó rendőröket?
  • ressy14
    valahol az átlag alatt vagyok szerintem, legalábbis matekon a logikai feladatok nagyon nem mentek.

ha felkérnének miniszterelnöknek, elvállalnád?
  • Calver
    szerintem? de legalábbis buta nem. bár minden kibaszott kétlábú átlag felettinek tartja az intelligenciáját (és minden mását is), szóval...

te?
  • rooney8
    utálom

okos vagy?
  • Calver
    ismerős szó szerint ezeket a szavakat használva seggrészegen beállt egy pislákoló tábortűz fölé, és h adjon rá egy kis extra kraftot, rálocsolt egy adag etilalkoholt. a lángok megfelelően reagáltak, szerintem a heréiről is leégett a szőr, de a lábai mindenképpen gyönyörűen kigyulladtak egy pillanatra.

milyen viszonyban állsz a kurvaerős széllel?
  • videobaby
    nem jut eszembe, folyton történik valami velem. így kiemelni egyet nagy hirtelen...?

te tudsz példát?
  • Calver
    újabban egyre kevésbé (avagy még mindig nagyon)

legjobb "fogd meg a söröm, elintézem én ezt" pillanat amiben részed volt/láttál?
  • chhaya #78670
    Hát... nem.

Mennyire halogatod a dolgaidat?
  • videobaby
    csak mert bénázik a srác, azért annyi.
    nem szokásom túlelemezni, max a vitás helyzeteket tisztázáskor. de azt nagyon-nagyon alaposan, amíg teljesen meg nem nyugszom felőle.

mindig megcsináltad a házi feladatokat?
  • Calver
    52 másodperc?

szeretsz "túlelemezni" dolgokat? (legyen az vicc, film, zene, akármi)
  • videobaby
    na, hogy ne kelljen értelmezned a leírást:
  • videobaby
    igen, szépen írok (gyöngybetűkkel, ha nem sietek)
    tikitaki az a 2 kis fagolyó zsinórra fűzve. középen fogtad a zsinórt és úgy kellett a golyszikat egymáshoz ütögetni. ennél jobb leírásra nem futja.

tudod már mi az?
  • Calver
    yoyo igen, mert szórakoztató, főleg amikor megemlíted embereknek akik épp tapizzák, h budin ülni szoktál vele szórakozni... majd azt is, h egyszer véletlenül beleejtetted
    tikitaki nem tudom mi

szép a kézírásod?
  • videobaby
    túl válogatós vagy :P
    többnyire ki vagyok békülve animékkal. sőt, sokszor néztem is, jobban, mint ezeket a sorikat.

volt tikitakid, vagy jojod?
  • Calver
    nem, kb évente felveszek 1-2 új néznivaló sorozatot legjobb esetben, amiknek egy NAGYON magas szintet meg kell ütniük, mert imádom a szarokat kiszórni (khmm Elementary), vagy ha messziről bűzlik, meg sem nézni (khhmm Arrow). ki is fogyok szép lassan minden néznivalóból

animekkel ki vagy békülve?
  • videobaby
    sokkal égőbb :D és nem is nyári sori kizásólag. maga a nagy szulejmán :D
    egyébként revo, meg zero kell a fenének. úgy kaksi ahogy van. a szulejmán legalább érdekes.

láttad a szulejmánt? ( tuti nem :D )
  • Calver
    ha tippelnem kellene... Revolution vagy Zero Hour, azok vannak beskatulyázva szarcsi-foscsi kategóriába. bár azok meg nem nyáron mentek.

vagy ezeknél égőbb?
  • videobaby
    egyiket sem. kinevetnéd, ha megmondanám melyik sorit nézem.

fúrja az oldalad a kíváncsiság? :D (nem mi?)
  • Calver
    szerintem ha valaki fennakad egy korláton a kocsijával, majd dühében szétveri, az kibaszottul szórakoztató

nézel valamit a három nagy nyári sorozat közül? (Dexter, Breaking Bad, minden karakter komplett idióta Under the Dome)
  • videobaby
    mosolykabátot rájuk, de tényleg. komoly ellenfél egy automata, a szék és egyéb tárgy. ha már törni-zúzni kell, olyannal próbálják, aki vissza is tud ütni.

szerinted?
  • Calver
    hmmm... hadd gondolkozzak...

idióták akik hősiesen tárgyakkal harcolnak? na?
  • videobaby
    sűrűn szellőztetek. yt-ról meg nem tudom miért, nem vagyok hozzá értő.

mivel álmosítsam el magam?
  • Calver
    nemsoká attól tartok

a youtube az aktuális csatorna leírását miért egy "A YouTube-ról" feliratú gomb mögé teszi? ki a fene találta ki, h ez jó ötlet?
    alternatív/bónusz kérdés: sűrűn szellőztetsz?
  • kamionosjoe
    Egy kocsmában ha épp ez szól a zenegépből mikor már 4-5 sört megittam akkor még táncolni is fogok rá.(amúgy nem és nem játszottam vele :()

Mikor fekszel le aludni? :)
  • kamionosjoe
    a helyzethez képest jó :)

#hetvennyolcezer-hatszáznegyvennyolc: na közben rájöttem, ha lenyomom a shiftet, akkor kisbetűvel írok (de közben megjavult a Caps Lock is)

beelőztek...
  • Calver
    és valakit kiütöttem :C
  • Calver
    kifejezetten korrekt, főleg ahhoz képest h másfél napon már túlcsúsztam

Saints Row 4 zenei kínálata bejött?
    ha nem játszottál vele: tetszik ez a szám?
  • chhaya #78650
    Kicsit álmos, de alapvetően elégedett ezzel a nappal és a világgal.

Neked?
  • The Protector
    mindent ami jó.

Milyen a hangulatod?
  • Calver
    autohotkey, Pause::CapsLock, és utána pause gomb átveszi capslock szerepét

amúgy ezzel kb minden zenei stílust lefikáztál, mert kb vér tüc-tüc-tüc technon és hasonló fosokon kívül mindent hallgatok, és már szinte mindenből linkeltem is ide

milyen zenét szeretsz?
  • kamionosjoe
    AZ EDDIG ÁLTALAD LINKELT ZENÉK ALAPJÁN SZERINTEM NEKED NINCS TÚL JÓ ÍZLÉSED A ZENÉHEZ, MÁR BOCS

HA NEM MŰKÖDIK A CAPS LOCK HOGYAN KAPCSOLJAM LE A NAGYBETŰKET?
  • Calver
    nagyon, nagyon ritkán. elsősorban mert spúr geci vagyok, mert amúgy szeretem a legtöbbjét

új zenei fénykort élünk/vagy csak úgy tűnik, mert minden sokkal könnyebb eljut a kétlábúhoz/esetleg a zene mint olyan fosabb mint valaha is volt, csak már hozzászokott a nép a szeméthez?