98366
-
a mekis fagyi nagyon fincsi. a manhattan fagyija is van olyan jó, öntetet és csokidrazsét is adnak rá.
dőltél már be valamelyik banknak? -
málna? asszem eddig málna volt. maradjunk a málnánál.
neked? -
Nem eszek disznóhúst.Max pörköltbe és annyi.Amiatt nem eszem meg mert nem szeretem.Egyszerűen szar íze van......
Kedvenc fagyid? -
nem hiszem, nem/nagyon ritkán eszek sertést (nem vallási okokból, bár csípem a sapijukat, hanem mert szarcsi-foscsi mint hús)
te ki vagy békülve a halott disznajokkal? -
kissé de :D
ettél már sertésburgert? -
nem
csak nekem van szanaszét esve a fórum? :D -
nem.
te? -
persze, legalább nincs eltusolva az ügy
voltál már nudibárban? -
El
Szerinted van értelme bíróság elé állítani a 2006-os tüntetésen túlkapó rendőröket? -
valahol az átlag alatt vagyok szerintem, legalábbis matekon a logikai feladatok nagyon nem mentek.
ha felkérnének miniszterelnöknek, elvállalnád? -
szerintem? de legalábbis buta nem. bár minden kibaszott kétlábú átlag felettinek tartja az intelligenciáját (és minden mását is), szóval...
te? -
utálom
okos vagy? -
ismerős szó szerint ezeket a szavakat használva seggrészegen beállt egy pislákoló tábortűz fölé, és h adjon rá egy kis extra kraftot, rálocsolt egy adag etilalkoholt. a lángok megfelelően reagáltak, szerintem a heréiről is leégett a szőr, de a lábai mindenképpen gyönyörűen kigyulladtak egy pillanatra.
milyen viszonyban állsz a kurvaerős széllel? -
nem jut eszembe, folyton történik valami velem. így kiemelni egyet nagy hirtelen...?
te tudsz példát? -
újabban egyre kevésbé (avagy még mindig nagyon)
legjobb "fogd meg a söröm, elintézem én ezt" pillanat amiben részed volt/láttál? -
Hát... nem.
Mennyire halogatod a dolgaidat? -
csak mert bénázik a srác, azért annyi.
nem szokásom túlelemezni, max a vitás helyzeteket tisztázáskor. de azt nagyon-nagyon alaposan, amíg teljesen meg nem nyugszom felőle.
mindig megcsináltad a házi feladatokat? -
52 másodperc?
szeretsz "túlelemezni" dolgokat? (legyen az vicc, film, zene, akármi) -
na, hogy ne kelljen értelmezned a leírást:
-
igen, szépen írok (gyöngybetűkkel, ha nem sietek)
tikitaki az a 2 kis fagolyó zsinórra fűzve. középen fogtad a zsinórt és úgy kellett a golyszikat egymáshoz ütögetni. ennél jobb leírásra nem futja.
tudod már mi az? -
yoyo igen, mert szórakoztató, főleg amikor megemlíted embereknek akik épp tapizzák, h budin ülni szoktál vele szórakozni... majd azt is, h egyszer véletlenül beleejtetted 
tikitaki nem tudom mi
szép a kézírásod? -
túl válogatós vagy :P
többnyire ki vagyok békülve animékkal. sőt, sokszor néztem is, jobban, mint ezeket a sorikat.
volt tikitakid, vagy jojod? -
nem, kb évente felveszek 1-2 új néznivaló sorozatot legjobb esetben, amiknek egy NAGYON magas szintet meg kell ütniük, mert imádom a szarokat kiszórni (khmm Elementary), vagy ha messziről bűzlik, meg sem nézni (khhmm Arrow). ki is fogyok szép lassan minden néznivalóból 
animekkel ki vagy békülve? -
sokkal égőbb :D és nem is nyári sori kizásólag. maga a nagy szulejmán :D
egyébként revo, meg zero kell a fenének. úgy kaksi ahogy van. a szulejmán legalább érdekes.
láttad a szulejmánt? ( tuti nem :D ) -
ha tippelnem kellene... Revolution vagy Zero Hour, azok vannak beskatulyázva szarcsi-foscsi kategóriába. bár azok meg nem nyáron mentek.
vagy ezeknél égőbb? -
egyiket sem. kinevetnéd, ha megmondanám melyik sorit nézem.
fúrja az oldalad a kíváncsiság? :D (nem mi?) -
szerintem ha valaki fennakad egy korláton a kocsijával, majd dühében szétveri, az kibaszottul szórakoztató 
nézel valamit a három nagy nyári sorozat közül? (Dexter, Breaking Bad, minden karakter komplett idióta Under the Dome) -
mosolykabátot rájuk, de tényleg. komoly ellenfél egy automata, a szék és egyéb tárgy. ha már törni-zúzni kell, olyannal próbálják, aki vissza is tud ütni.
szerinted? -
hmmm... hadd gondolkozzak...
idióták akik hősiesen tárgyakkal harcolnak? na? -
sűrűn szellőztetek. yt-ról meg nem tudom miért, nem vagyok hozzá értő.
mivel álmosítsam el magam? -
nemsoká attól tartok
a youtube az aktuális csatorna leírását miért egy "A YouTube-ról" feliratú gomb mögé teszi? ki a fene találta ki, h ez jó ötlet?
alternatív/bónusz kérdés: sűrűn szellőztetsz? -
kamionosjoe #78654 Egy kocsmában ha épp ez szól a zenegépből mikor már 4-5 sört megittam akkor még táncolni is fogok rá.(amúgy nem és nem játszottam vele :()
Mikor fekszel le aludni? :) -
kamionosjoe #78653 a helyzethez képest jó :)
#hetvennyolcezer-hatszáznegyvennyolc: na közben rájöttem, ha lenyomom a shiftet, akkor kisbetűvel írok (de közben megjavult a Caps Lock is)
beelőztek... -
és valakit kiütöttem :C -
kifejezetten korrekt, főleg ahhoz képest h másfél napon már túlcsúsztam
Saints Row 4 zenei kínálata bejött?
ha nem játszottál vele: tetszik ez a szám? -
Kicsit álmos, de alapvetően elégedett ezzel a nappal és a világgal.
Neked? -
mindent ami jó.
Milyen a hangulatod? -
autohotkey, Pause::CapsLock, és utána pause gomb átveszi capslock szerepét
amúgy ezzel kb minden zenei stílust lefikáztál, mert kb vér tüc-tüc-tüc technon és hasonló fosokon kívül mindent hallgatok, és már szinte mindenből linkeltem is ide
milyen zenét szeretsz? -
kamionosjoe #78647 AZ EDDIG ÁLTALAD LINKELT ZENÉK ALAPJÁN SZERINTEM NEKED NINCS TÚL JÓ ÍZLÉSED A ZENÉHEZ, MÁR BOCS 
HA NEM MŰKÖDIK A CAPS LOCK HOGYAN KAPCSOLJAM LE A NAGYBETŰKET? -
nagyon, nagyon ritkán. elsősorban mert spúr geci vagyok, mert amúgy szeretem a legtöbbjét 
új zenei fénykort élünk/vagy csak úgy tűnik, mert minden sokkal könnyebb eljut a kétlábúhoz/esetleg a zene mint olyan fosabb mint valaha is volt, csak már hozzászokott a nép a szeméthez?