98366
-
nem hát. jó a földön is.
tudod mitől lesz villám vihar idején? -
megnyúló gerinc (ami elképesztően fáj), folyamatosan bedugult orr, elgyengülő csontok és izmok, és folyamatos tűzijáték csukott szemmel? inkább maradok a földön
te? -
kamionosjoe #78966 40,1
Szeretnél az űrben élni? -
nem éreztem még ilyet
mennyi volt eddig a legmagasabb lázad? -
á, megvan már h mi ez, mű fű. először mindenféle "alternatív gyógymódokra" gondoltam, bár a végkövetkeztetés ugyanaz: természetes szelekció. mesterséges szarokat tolsz a szervezetedbe, amiről fingod sincs h pontosan micsoda? sok szerencsét.
láz esetén miért "érzik" olyannak az ember térde/láb csontjai, mintha kocsonyából lennének? -
herbál mi akar lenni? n+1-edik homeopátiás "gyógyszer"? (kombó) -
a hangya szorgalmáról híres állat, eltaláltad rooney :)
igen, volt, hogy reflexből csináltam a megszokottat és el lett rontva.
a herbál miért nem tiltott? -
fogalmam sincs, de alighanem téves
az állatok számára a szorgalom fogalma mint olyan eléggé ismeretlen kéne h legyen
kérdés ez alatt -
hangya talán
rá? -
izommemória, szóval nem igazán
szopatott már az izommemóriád? (pl új billentyűzeten máshol vannak egyes gombok, vagy játéknál egyik részről a másikra megváltozott irányítás, ilyenekre gondolok) -
azt mondják, hogy nem lehet.
melyik állatra mondják, hogy szorgalmas? -
tudok
a biciklizést nem lehet elfelejteni? -
temetés mindenképp, más semmi.
tudsz biciklizni? -
Macska szeretnék lenni.
Pár dolgot most már másképp csinálnék, de így sem rossz.
Mi vár ránk a halál után? -
nem hiszek a reinkarnációban, így semmi.
viszont pár dolgot szívesen másképp csinálnék ebben az életben.
te? -
nem :D
következő életedben mi szeretnél lenni? :D -
egyértelműen a ffiak jobb szakácsok. merészebben fűszereznek, azt sem veszik számításba, hogy mekkora kupit gyártanak a konyhában. csak főznek.
szeretnél pillangó lenni?
-
Nem tudom.
Szerinted van különbség? -
a főzési tudományom egészen a tejbegrízig terjed ki, azonban azt igen ízletesen tudom összerittyenteni :D (na, jó, voltak már egyéb próbálkozásaim is, azonban legtöbbször tejbegrízt csináltam)
férfi, vagy nő szakács a jobb? -
Hát egész délután eszegettem valamicskét, szerintem rendes vacsi már nem lesz, nem vagyok éhes.
Melyik ételt szereted / tudod legjobban elkészíteni? -
könyvek közül, fantasy, állatos, leslie.l.l. cikkek közül orvosi, tudományos, mit tudom én, ami épp érdekel. a hírességekről szóló akármi nem érdekel.
vacsi mi volt?
-
A kötelező olvasmányoknak sajnos valóban nem az a funkciója, hogy megszerettessék a kölykökkel az olvasást, és ez nem jó. Az viszont nem igaz, hogy a "szépirodalmi hulladék" lett beválogatva a kötelezők közé, mert valamennyi közülük egy bizonyos szempontból értékes (példa: az adott korban annak az írónak abban a könyvében vetődött fel először az a bizonyos társadalmi probléma). Ezt nem szokták ennyire egyértelműen kiemelni a tanárok (ami szintén probléma, mert így sokan azt gondolják, hogy a kötelezők csak válogatott szar kínzóeszközök). Az viszont igaz, hogy tényleg nem ártana kicsit frissíteni a listát...
Milyen témájú könyveket / cikkeket szoktál olvasni? -
őszintén szólva nem vesztenénk oly hihetetlenül sokat vele.
nem lenne értelmesebb szépirodalmi hulladék helyett (mert a nagy része az) olyan könyveket hozzávágni a fiatalokhoz, amikben már megvannak ugyanazon bravúros írási technikák, de esetleg meg is hozza a kedvüket az olvasáshoz? (gondolj mondjuk Rejtő Jenőre magyarok közül) -
Aludni, de nem tudok, mert tanulni kell holnapra.
Elképzelhető, hogy pár év múlva twilight szerű könyvek kerülnek majd a kötelező olvasmányok listájára? -
átaludni magamat a holnapi napba, hátha addigra kirúgom valamennyire magamat. mindenképpen jobb lenne a gép előtt vegetálásnál.
neked? -
kamionosjoe #78943 Annyi, hogy fejlődjön a gyerek agya.
Mihez lenne kedved most? -
mindkettővel ki voltam békülve
off: szerintem kevered valamivel, e! az érzelmi intelligencia nem az intelligencia + érzelmek, kapcsolata, hanem... nos, konkrétan egy mese, ami méri az illetőben lévő empátiát (huszadrangú dolog) és hogy mennyire hangosan sír ha meglát egy döglött kiscicát, de teljesen ignorálja a szociális környezetben való "helyes" viselkedésre való hajlamot, és ez alapján von le téves következtetéseket a kétlábúról
van valami értelme az irodalom oktatásnak? -
Nagyon érdekes szerintem, mivel minden nagyobb feltalálónak, vagy fontos személynek volt valami mentális+érzelmi "betegsége", vagyis kicsit zizisek voltak, szóval szerintem van alapja a dolognak, meg elvégre organikus lények vagyunk. Szerintem ilyenkor az érzelmi hatások stimulálják az agyat, és a gondolkodásmenetet segítik. Egyébként meg nem vagyok neurológus, szóval nem tudom,de nagyon érdekes téma.
Kémiát, bioszt szeretted/szereted a suliban?
-
fogalmam sincs, és nem is az én dolgom eldönteni 
kérdés lent -
jó dolog érezni, érzelgősnek lenni már hátrány inkább. általában jó nagy szarba kerül akit a szíve vezet az esze helyett. viszont sokkal színesebb úgy a világ. tehetik csodássá is a hétköznapokat, de pokollá is.
helyes lenne kisgyerekes anyának inkább otthon lenni, mint visszamenni dolgozni?
-
szociálisan nem, vagy csak nagyon nehezen tudsz funkcionálni nélkülük, szóval másodikra a válasz mindenképpen az, h igen, segítenek. első kérdés... passz, de nem is lényeges.
érzelmi intelligenciával hogy állsz?
bónusz kérdés: és mennyire tartod mesének? -
Nincsen, vízforralóval csinálom.
Érzések hátráltatnak vagy fejlesztik a gondolkodásmódot/egyén fejlődését? +Segítenek a hétköznapokon? -
38.5 alatt nem. utána igen, eléggé vacakul érzem magam olyankor.
milyen kávéfőződ van? (ha van) -
lakásba nem tudok igazából
ha lázas vagy, beveszel lázcsillapítót, ill. milyen hőmérsékletnél? -
igen, sokszor. 2 meg is maradhatott belőle. azért volt morgás egyesek részéről, de nem érdekelt különösebben :D
te vittél haza valami kóbor állatot? -
Nem nagyon szoktam kirakóst játszani.
A 3-mal játszottam a legtöbbet, 4-gyel csak haveroknál, 5-öt még nem próbáltam.
Don Jon nem érdekel.
Volt már olyan, hogy megláttál az utcán egy kisállatot, megsajnáltad és hazavitted? -
az utóbbi
bár a benne lévő cuccok lehet valamelyest élénkítenek, de ahogy hirdetik, hogy szárnyakat kapsz tőle, az felejtős :D
don jon? vélemény?:D -
lószart nem érnek (legalábbis nekem semmit), de néha (2havonta 1x?) jól esik
GTA szériából kedvenced? -
ha valóban annyi koffein, karalmell, meg egyéb ilyen van benne, akkor tuti kikattan a szemed pár órára. de épp ezért káros is. én sosem ittam, elég a kávé, vagy a tea .
szeretsz puzzle-özni?
-
Igen. Nagyon ritkán bedobok egyet, de tényleg nagyon ritkán.
Szerinted tényleg felélénkítenek ezek az italok, vagy ez csak placebo bullshit?