98366
-
Nekem az ilyesmik tetszenek. Icipicit lehet hosszabb és jobban kerekített. Nem szeretem, ha teljesen rövid. A színes lakkokat se. A természetesség híve vagyok. :)
Milyen (nem alkoholos) italokat szoktál leggyakrabban inni? -
szimpla, egyszerű, rövidre nyírt köröm. festék opcionális. a mű- ill hosszúra növesztett karmokat erőteljesen visszataszítónak találom, ha valaki rozsomáknak akarja hinni magát, legalább pajeszt is növesszen mellé.
szerinted mi a nyerő? -
Vannak szépek és ízlésesek. Ettől függetlenül nem áll szándékomban csináltatni. Tünkreteszi a körmöket.
Milyen karmok tetszenek a nőkön? -
egy férfi sem fogja soha észrevenni. *soha*. női szemnek lehet h bántó, erről nem tudok nyilatkozni 
műkörömről vélemény? -
gond, ha megpattogzik a körömlakk, de nem mossa le az illető? -
igen, mindkettőre
nem lakásban gondoltam, nyilvános helyeken. meg igazából én is kevertem, pont h befelé szoktak, csak h meg kelljen markolnod a kilincset, és ne tudd lábbal kinyitni
ööööö... tegyen fel valaki kérdést -
igaz :) elkevertem, ez szokásom. bár jól gondolom :D
nem mindenhol nyílik kifelé, nálunk is pl. befelé nyílik.
szereted a banánt? -
Nem is nyílik mindegyik kifelé. 
Milyen gyakran vásárolsz neten keresztül? -
Pont fordítva. :) A pszicológus bölcsész végzéttségű, "csak" beszélget. A pszichiáter orvos és felírhat gyógyszert. -
nem.
miért nyílik minden mellékhelység ajtaja kifelé? (mert bár vicces, hogy tisztaságmániások agyára megy kézmosás után a koszos kilincs megtapizása, de ez kevés...) -
a pszichiáterek különféle teszteket csinálnak, nem hülye aki hozzájuk megy.
a mély alvó, vagy a mesés értelmes-e? van értelme, különben nem írtad volna le :D
inkább éber alvó vagyok, bár mostanában ez nem annyira igaz.
mindig mosol kezet wc használat után? -
nekem érthető, bár én jobb szeretem az "altató - estimese hasonlatot" 
mély alvó vagy?
bónusz: van értelme előbbi mondatomnak? -
teljes mértékben
szóval ha valaki pszichiáterhez jár, akkor nem jelenti azt, hogy dilis? :D -
a pszichiáter jobbára csak beszélget veled, a pszichológus dilisként agyongyógyszerez, neki az a dolga, hogy tabikkal csináljon csendes bolondot valakiből. nagyvonalakban és kissé nyersen, de ez.
így érthető? :D -
nem :D
mi a különbség a pszichológus és a pszichiáter között? -
nem hülyeség, de fiktív szó. annyit jelent, hogy kiemelkedik a többi szeretett dolog közül.
most már jobban tetszik? -
nincs kedvenc, csak "idézetek, melyeket kedvelek"
csak én tartom hülyeségnek a kedvenc szót? hogy lehet a dolgok ezreiből egyetlen egyet kiválasztani és rámondani, hogy kedvenc? -
kamionosjoe #79880 Épp amennyire kell, de nem viszem túlzásba.
Mi a kedvenc idézeted? -
igen, nagyon arik. azért macsekkal annyira nem fér meg.
mennyire vagy hajlékony?
-
Már ivartalanítva lett. Mindenkinek jobb így.
Tengerimalacok aranyosak? -
majd ivartalanítva lesz tavasszal
tiéd? -
lehet, hogy a talppárnáinak nem tetszett az alom állaga, vagy csak szimplán rendetlen volt. esetleg szorulása volt és mire sikerült neki, addigra ki is mászott az alomtálcából. az is lehet, hogy az alom szaga nem volt oké. van egy rakás lehetőség :D
ivartalanítanád a házi kedvencedet, vagy hagynád természetes úton járkálni
? -
van
miért van, hogy néha az alom mellé kakil? :D (na jó az a néha azt hiszem egyszer fordult elő) -
raksz bele neki valami megszokottat. egyébként nem megy bele akkor sem, ha nem neki tetsző helyen van.
van cicád? -
Szerintem teljesen átlagosan tüsszögök.
Hogy lehet a cicát beleszoktatni egy új kosárba? -
férfinak legyen hegyomlást okozó tüsszentése, a kis "cip!"-eket meghagyom 6 éves kislányoknak 
off: mert pont azt fejezi ki, amit kell, hogy külsőleg tápolja fel a kétlábút, nem utal arra, hogy jajj, ettől egy ejjerős félisten leszel. (és belegondolva amiket összehordtam, abból az jönne le, h fújok a testépítőkre, pedig teljesen hidegen hagy az egész)
"sima" összetűzött-, vagy inkább spirálfüzet? -
nem gondolkoztam, mert minek?
szerintem nem árt, ha egy ffi ad magára és figyel az alakjára. ez hozzá járul, de csak addig, amíg meg is marad az emberi külső. amikor már mozogni is alig tud a fene nagy izmaitól az nagyon hidegrázós.
hangosan tüsszentesz, vagy csak épphogy?
-
meh, amíg nem válik az illető egy túlpörgetett, agresszív gorillává (nem csak külsőre gondolok
), addig felőlem csinálja aki akarja.
gondolkoztál már azon, h milyen szép és kifejező szó a "testépítés"? -
a testet építőkről
szóval? -
vélemény kikről? -
testet építek
vélemény róluk? -
nem vagyok oda érte
sportolsz valamit?
#79863: nem a gyengék mentsvára? (és fingom sincs honnan van ez a szöveg, gyász) -
a konyhánk :D
amúgy nem nagyon, eleve nem is nagyon járok, meg amúgy is mindenhol vannak finomságok :)
szereted ha lázas az izmod? -
nem nagyon, inkább pl. avon katalógust. am. könyveket, keresztrejtvényeket igen. de ezeket a divatos szarokat, mint a blikk meg társai nem.
van kedvenc cukrászdád a lakhelyeden? -
"A rend a kisemberek mániája. A senik átlátják a káoszt." - Ezzel a felirattal őrjítettem meg anyámat gimiben. :D Azóta fejlődtem...
Olvasol valamilyen papír alapú magazint / sajtót / akármit? -
nem. mi a fenének kellene befolyásolnia? nem csak észérvekkel, kiszámíthatóan kell élnió, akkor csak gép lennél.
rend a lelke mindennek? -
A rossz cigány ellentéte.
Döntéseidet befolyásolja valamelyest a matematikai logika?
-
mi az a jó cigány? -
Project Hydro #79859 0. Nem szoktam 1000 forintot kiadni rájuk, mégis egy-egy szezont ki szoktak bírni. Kivétel az, amit a boltból kiérve az első 15 méteren eltörtem.
Hol lehet jó cigánnyal találkozni? -
most már csak 2. tegnap egyik beázott, hát kuka lett.
neked?