98366
-
Aha
Ma füvet nyírtam. November közepén normális ez? Tavaly asszem havat lapátoltam
-
eddig nálam ezen verseny nyertese az ásó, kötél/széles szigszalag, síkosító kombó. 
nagy szavazó topicot látogatod? -
Gázpisztoly, símaszk, adó-vevő
Véleményed szerint? -
szerintem határozottan jól
mi az a három dolog, amit egyszerre vásárolva szinte biztosan furcsán fog rád nézni az eladó? -

Te? -
Senki sem számít a spanyol inkvizícióra.
Mennyire tudsz másokra hatni? -
nem vagyok különösebben oda érte, h őszinte legyek
ki számít a spanyol inkvizícióra? -
Gamadin #80330 van egy két film amit kedvelek tőle
és te Benny Hillt? -
Hátööö. Nem mondanám.
És Te Mr Beant? -
lovely spaaam, wonderful spaaam
Monty Python-t szereted? -
hol a spam? (2:1) -
na meg a reklámozók.
spam spam spam spam spam? -
Gamadin #80325 nem, csak a köpeny mozgása.
miért van a chaten 14 nap várakozási idő új regisztrálónak? -
nem. bár a város elég szeles tud lenni, de maga a ház viszonylag védett a sok épület miatt.
tényleg a vörös szín irritálja a bikát?
-
Nem, jól van szigetelve.
Félrenyeltem az omega 3 kapszulát, történhet valami bajom? -
majd ha valaki fegyvert tart a fejemhez és kedvesen megkér, hogy fussak, akkor megtudjuk. vagy megmutatom neki h hova célozzon, az is előfordulhat, mert a futásnak bizony a kurva anyját
huzatos a lakhelyed? -
amekkorát feltétlen muszáj. szerintem 3-5 km menne normál tempóban. de ki nem próbálom a semmiért :D
te?
-
Mindkettő, de inkább introverált.
#80318: Nem tudom, nem tartozom közéjük. De talán közrejátszhat az, hogy jó részük szed valamit, ami általában hatással van a szellemi mivoltjukra is. (Pl: agresszívebbek, hülyébbek lesznek.)
Mekkora távot tudsz lefutni megállás nélkül? -
A lottószámok jó ötlet. :D Amúgy még sosem jutott eszembe.
Extrovertált vagy introvertált típus vagy? -
detto
Miért nézik le sokan a kondisokat ( és itt még nem a testépítőkre kell gondolni)? -
élnék, dátum, lottószámok. esetleg részvény neve, mikor venni, mikor eladni.
te? -
Nem hiszem, nagyon az értékrendemen kívül esik.
Kérdés lent. -
"It's not about the money. It's about sending a message."
Ha küldhetnél egy SMS-t [maximum 160 karakter] a régi énednek [szabadon választhatod meg a célidőpontot], mi lenne benne? Egyáltalán élnél a lehetőséggel? -
gondolom mert az utcáról nem lehet belátni az okos törvénynek köszönhetően, és biztonságosabb úgy rabolni, hogy nem látnak be az utcáról
ha szülinapra kapnál egy kurvát egy éjszakára kihasználnád a lehetőséget? -
még nem
mi az oka ennek az új divatnak? -
talán igen talán nem
és te dohányboltot? mostanában azt divat kirámolni :D -
(arra gondoltam)
nincs, de sokat kedvelek. nem tudnék választani, lehet túl fáradt vagyok gondolkodni ezen.
raboltál már bankot? -
öt a kulcskarikámon, gondolom arra gondolsz
favorit színész? -
1.
hány kulcsod van? -
egy szerintem, bár elől gyanús h mintha akarna még egy lenni. vagy csak kreatívan áll a séróm
neked? -
megiszom
hány hajforgó van a fejeden? -
pont arra nincs szükség. ami kell a mindennapokhoz, már ált. suliban meg kell tanulni.
szereted a tejet? -
már megvolt
használtad felnőtt éveid alatt valaha is középiskolában megszerzett matematika tudásodat? -
töltött pulykamellett csináltam, azt.
te? -
marhapörkölt, sült krumpli
te?
off: most erre mit mondjak? heti rendszerességgel hallom, h valamelyik bébipöcsű/impotens (másra nem tudok gondolni mint ok) idióta épp a környéken bömbölteti a szarságát és száguldozik, és sajnos attól tartok, hogy ez a jelenség nem is fog megszűnni, amíg végre fel nem találja valaki a pénisznagyobbítás mikéntjét... -
Büdös parasztok? :( Szerintem nem. :D
Persze, tartanék madárpókot; kiskoromban a fülembe mászott egy szimpla pók. Azóta nem nagyon, Kígyót vagy gőtét inkább.
Mit fogsz ma este enni? -
nem, sőt... hogy konkrét véleménnyel éljek róluk, szinte kivétel nélkül büdös parasztok, akik élvezetet lelnek benne, h zavarjak embertársaikat a tragacsaik bömböltetésével, gondolom túlkompenzálás okán. már nem egy hölgytől hallottam, h általában van is miért, szóval legalább ez jó érzéssel tölt el. viszont azt nem értem, h miért donorozzák őket, mikor szinte mindig szétszórják a szerveiket 
...és beelőztek -
dehogy, ahhoz túl gyorsak :D (egyébként igen. általában)
tartanál madárpókot a szobádban? -
Nincs. 
Motorosokat csíped?
-
nincs szakállam, nem is borotválkozom :D (bajszom sincs, ha netán az ugrana be )
van szemölcs az arcodon? (lehetne ez pl. opciónak)