98366
-
Egész nap meg van nyitva a levelezésem, kb. chat-funkciót tölt be nálam.
Van valamilyen teljesen irracionális fóbiád? Pl. hogy kimászik valami piros szemű kis szörny a sötétből és lerágja a lábad? -
újabban napi többször, mert kell
te?
fél-off: vállald nyugodtan fel, hasonló okokból a legtöbbjét én is láttam
(de hadd tippeljek: Heathers? vagy ez, de akkor megértelek)
-
A Man of Steelt (Acélembert) tervezem megnézni, csak sose jutok el odáig. Talán holnap.
Bónusz: Egy időben nekem bejött Winona Ryder, az egyik szarját a sok közül. (A filmjei nagy része nézhetetlenül szar, azokból egyet. [Nem meri felvállalni.
])
Milyen sűrűn olvasod az e-mailjeidet? -
bármit kinyomok félúton, vagy ha végig akarom nézni (általában azért, hogy lehúzhassam a picsába, lásd The Call, pfejj), akkor használom a kisablak mágiáját
van mostanság olyan film, amit kurvára viszket a mancsod végignézni (ez... nem a legjobb hasonlat), de sehogy sem jutsz el addig?
bónusz: melyik volt, amit megbántál? -
Volt, megbántam. 
Ha egy filmet elkezdesz mindenképp befejezed, vagy ha nem tetszik abba hagyod? -
nem. nagyon, nagyon nem. nagyon, nagyon, nagyon nem.
volt olyan film/sorozat, amit egy számodra szimpatikus színész/színésznő kedvéért kezdtél el nézni, illetve néztél meg? -
Random szavakkal néha előfordul, de nincs konkrét szó.
Szereted a telet? -
max irl erőteljes szemforgatás és finom rándulások szintjén, NAGYON balfasznak kell valakinek lennie h kicsapja a biztosítékot
vannak olyan szavak (akár magyar, akár más) nyelvben, amit hajlamos vagy elgépelni, esetleg hasonló hangalakút beírni helyette? -
Hogy mit tennék? Magam se tudom biztosan. Több elképzelésem is van, nem tudok dönteni.
Vélhetőleg elzárkóznának, és vagy kifogynának a kajából/piából, vagy betörnének hozzájuk a zombik, vagy szimplán megőrülnének a bezártságtól és a stressztől. Vagy megpróbálnának folyamatosan mozogni, de lerobbanna a járműjük vagy kifogyna a benzin. Vagy megpróbálnának fosztogatni, és egymást ölnék meg, mivel már úgy se számítana.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aztán lehet az okozná valaki halálát, hogy mikor meglát első lépésként nem fut el az ellenkező irányba. :D
Mi a véleményed a grammar naziságról? Te az vagy? -
maradjunk a klasszikusoknál, legyenek kicsi aranyos zombik, akármennyire lehetetlen. (mert a harapás elképesztően fos módja bármilyen fertőzés terjesztésének) -
Attól függ, hogy milyen apokalipszisről beszélünk. (Kérdés is egyben.) -
sajnos életem ezen aspektusának nem vagyok ura, de kora reggel óta talpon vagyok, szóval egyszer csak jobb híján úgy is elájulok
esetleg apokalipszis esetén mi lenne az első lépésed?
bónusz: és mi lenne sok más kétlábú első lépése, ami a halálukkal végződne? -
Csak olyan szinten, hogy mikor megláttam egy régi képet felelevenedett minden, amit akkor éreztem. (Íz, illat, tapintás...)
Mikor fekszel le? -
komoly utánaolvasás (értsd: google, wiki) után elmondhatom: nem.
és azt is, h több hallucinogént kellene használni, mert ez ásznak tűnik.
neked? -
Csak akkor, ha nagyon fáradt és álmos vagyok. Ma reggel kb az ellenkezője fordult elő velem... [Olyan 4-5 körül álmomban azon gondolkodtam, hogy vajon mennyi lehet az idő, és leesett, hogy nem is álom volt, és nem is aludtam...]
#80402: Az árnyképről jutott eszembe. Egy koncentrációs ninja-technika. 9 kézjelből áll.
Volt már részed szinesztéziában? -
jackie chant szeretem, jó filmjei vannak.
fogalmam nincs mi az akkor :D
elárulod? -
nincs ilyen, nem az én stílusom
Cusack pofozkodós akciójelenetei általában jók szoktak lenni (nemrég linkelt tollas), de azok a filmek nagyon távol állnak verekedős cuccoktól (na meg mikor kedves főhős a rá fegyvert szegező két ujjának leharapásával nyit (War Inc)... az nem tudom mennyire verekedés kategória
)
előfordul veled, h lecsukod fél percre a szemed, és hirtelen eltelt egy óra? (avagy akaratlanul elalszol a picsába, na) -
Nem nyert.
Nem vagyok szakbarbár.
Kedvenc "verekedős filmed"? (Pl: Mortal Kombat, Jackie Chanes filmek, stb.)
Bónusz: #80398 -
nem. de gyanítom, valami karatés kifejezés.
az? -
Nem szoktam.
(Remélem senki se maradt ki.)
Tudod mi az a Kuji-Kiri? -
amennyire fel tudom alkudni 
beelőztek, nagyon pörög most ez a topic -
dehogy.
#80389 ezt magadnak kell eldönteni, hogy mennyire használnád ki. azért van könyv nyomtatott formában is, e-book meg máshogy is olvasható, nem csak úgy.
szoktál árnyképet játszani? -
fél-off: annyi előnyük biztosan van, h elektronikus papír, tehát háttérvilágítás nem baszcsizza a szemeidet, sokkal kellemesebb egy olyanon olvasni, mint monitoron/telefonon/egyéb LCD kijelzőn -
fogalmam sincs
hány Ft-ért lehet megvenni a szavazatodat? -
fogalmam sincs, egyszerűbb azt hurcolni magaddal mindenfelé, de nem tudom, hogy a szemnek tetszik-e a sok képernyő bambulás
#80390: nem, egyszer foci közben tökön rúgtam, de pár perc után magához tért :D
hány Ft-ért lehet megvenni a szavazatodat? -
volt már rá példa, a hirtelen ráébredés, hogy milyen elbaszottul kemény a koponya... na az annyira nem jött be.
#80389: attól függ mit tud egy ilyen (kindle 1 óta nem nagyon követem), és milyen szintű tartalom ami elérhető rajta
mit tud e-book reader-ek jelenlegi generációja, és mennyire támogatottak kishazánkban? -
Szerintem ez egyénfüggő. De én (még ha szeretnék is olvasni) sem vennék, mert akkor már inkább PC-n olvasok, vagy használom azt az izét, mi a neve... könyvet.
#80390 -
Szerintem elég jól kiszúrom. Hogy érdekel-e, az attól függ, hogy az illető érdekel-e.
Ütöttél/vertél már meg úgy valakit, hogy nem kelt fel a földről? -
Hogy lehet úgy csinálni, mintha nem érdekelne? Az ilyen emberek rém görcsösek és természetellenesek, nem egy élmény velük beszélgetni, kerülöm őket nagy ívben. Oldja meg a baját, utána beszélhetünk. Nem szeretem az őszintétlen, megjátszós embereket.
Aki sokat olvas, annak megéri e-book readert venni? -
wow, tripla beelőzés, éljenek a kisregények 
#80385: volt
#80386: emberfüggő, nem tudok még olyat sem mondani, hogy általában igen vagy sem, mert olyan 50-50
kérdés #80387-ben -
legkevésbé sem, sőt. inkább fejezze ki valaki őszintén és kreatívan magát, minthogy "jajj, ne beszélj csúnyán" kelljen a másiknak hallgatnia.
kiszúrod, ha a másik másnak próbálja tettetni magát, mint ami?
bónusz: és "el is fogadod" ezen megfigyelést, még ha nem is annyira nem is akarnád?
(példát is írok, mert elég félreérthető így a kérdés: pistike/julcsika leszólít, szimpatikus, de látod rajta, h baromira próbálja tettetni a lazacsávót, miközben egy depressziós pöcs. észreveszed, és ha igen, érdekel?) -
igen. ok nélkül, csak úgy használni zavaró. akkor is, ha ffi, akkor is, ha nő az illető.
szeretsz beszélgetni másokkal? -
5.
Volt már műtéted? -
Kissé kiábrándítónak találom.
Jelenleg hány fül van megnyitva a böngésződben? -
A minden mondat végén bazmegelést és az alpári alpári szavak töltelékszóként (gyakorlatilag funkciómentes) használatát nem szeretem, amúgy a nem zavar különösebben.
És téged zavar, ha nőnemű lény használ változatos káromkodásokat? -
nem tudok még tippelni sem, de lehetőleg legyen minél kevésbé segglefagyasztó
zavar ha valaki változatos káromkodásokkal megfűszerezve kommunikál? -
ha nem suliban megyek elfér a farmerzsebben az a pát cucc, ami kellhet
fehér lesz a karácsony szerinted? -
általában hordok, bár így tél lecsapásával kabátban sok mindent el tudok rejteni
te? -
Rosszabbul. Sokkal rosszabbul.
Hordasz magaddal táskát, vagy elférnek a cuccaid a zsebedben? -
Elítélem az állatok felesleges mészárlását.
#80377:
Stressz hatására jobban vagy rosszabbul teljesítesz?