98366
-
Soha.
Mennyire fontosak az elveid? -
egy barátom találta ki, sok vidit néztem és neki bébi voltam.
hajmosás után szárítod is a hajad? -
egyik favorit karakterem nevét nyúltam le aljas módon
neked? -
Nem.
Miért ez a nickneved, ami? -
nem szoktam.
te? -
Nincs rá időm :(
#80649 Na ezt jó lenne tudnom, mert mostanában mindig összemixelik a smileykat.
Mikuláscsomagot adsz gyermekismerőseidnek? -
Ennyit még én is meg tudok jegyezni.
Szereted nézni a napfelkeltét? -
nem is nagyon használom nem is tudom.
te? -
Nyilván 21 hitvány életévem alatt nem hallottam korábban ezt a kifejezést. 
Fagyi.
Tudod fejből az SG-s smilek kódjait? (Azokat, amiket használsz.) -
tőlem hallotta, így egyértelmű.
mi lesz vacsira? -
Szerintem létezik.
Szerinted? -
Nem ártana egy kis vérfrissítés. +a topic kinézetét is rendbe kéne vágni.
#80598 Kettőt is ismerek. Az egyik TESZ-esből lett TEK-es. Rendben van agyilag -nem sz.fogyatékos- csak a "ki ha ÉN nem" stílus ütközik azzal, hogy a mosdó csaptelepét nekem kellett felrakni és a mosógépét is úgy használja, hogy egy mérnök beállítottságú ember visít. A másik ettől is rosszabb, őt csak napi köszönés szintjén ismerem. Ő ORFK BVFO-ból jelentkezett TEK-hez. Ő az Amerika Kapitány, de itt pejoratív értelemben a Generations Kill-ben látható Amerika Kapitány értendő. Az a típikus "kussolj köcsög civil"-típus. Szánom szegényt.
BeelőzTEK
-
Nem, 99%-ban egyáltalán nem zavar. Amit leírtál az meg kifejezetten tetszene is...
Szerinted létezik lelki társ? -
Főzök vacsit és folytatom a könyvet. Közben 10 percenként eltérítem barátomat a kalózos játékától egy ölelésért.
Mérges vagy, ha bármiért megzavarnak játék / gépezés közben? -
Szerintem az én véleményem eléggé nyilvánvaló. 
Esti program? -
Ha nyaggatnak... vagy valami olyan nyilvánvaló hülyeséget csinál valaki, ami rám is kellemetlen hatással van. (Jah a hormonok nekem is bekavarnak, de ezekben az időszakokban inkább nem szólok senkihez... Ha tudom, hogy csak a hangulatom pocsék és majd úgyis elmúlik, akkor csak azért sem állok le veszekedni senkivel. Ezt szokták is értékelni. :)
Mit gondolsz a házigazdaváltásról? (A moderátoros topikra utalva, ha még nem olvastad.) -
állítólag a hormonjaim és a telihold vonzása miatt :D
te miért? -
Innen az első.
Miért szoktál leggyakrabban veszekedni? -
Mondjuk intim helyzetben.
Kérdés ugyanaz. -
melyik helyzetre gondolsz? (2:1) -
Nézni? A női röplabda. Amúgy, a ping-pong. (Igen, nem asztalitenisz.) [Azt is persze nőkkel. :D]
Kedvenc pózod? -
minek legyen? improvizálni is lehet helyzethez alkalmazkodva.
melyik sport a legszimpatikusabb? -
Tervek szerint 1-2 óra múlva.
Mindig van tartalékterved, vagy ütőkártya a zsebedben? -
persze.
te mikor veszekedtél legutóbb?
(a vitának több szakasza van, én a konfrontációra gondoltam, nem a nyitó szakaszra.) -
Az értelmes, észérvekkel alátámasztott, elgondolkodtató és nyugodt hangvételű vitákat szeretem. A vita címszó alatt indított veszekedést, ami tele van személykedéssel és sértegetéssel, azt nem. És hajlandó sem vagyok rá.
Szoktál veszekedni? -
a szilvás gombócot szeretem.
szeretsz vitázni? -
Még nem volt rá szükség, de ha úgy adódna biztos sikerülne.
Szereted a szilvás buktát? -
szerintem igen.
tudsz gombot felvarrni, ha leszakad? -
Szánom őket, mert gyengék és/vagy ostobák. Szerintem a függőség fejben dől el. A szó hétköznapi értelmében nem vagyok és nem is voltam függő, nem tudom milyen nehéz lehet leszokni, de szerintem páran túl nagy dobra verik. Van ismerősöm, aki egyik napról a másikra tette le a cigarettát, és sose verte miatta a mellét. Sőt, még hülyének is érezte magát, mert korábban dohányzott...
#80628 -
Attól függ, hogy mi számít berúgásnak.
Ha szellemi képességeim teljes birtokában voltam, de elrontottam a gyomrom, és orális úton szabadultam meg a feleslegtől, az részegségnek számít? -
öööö... tekintve h már egy ideje nem iszok alkoholt... olyan 7 éve?
vélemény drogfüggőkről/alkoholistákról, és arról, amikor hatalmas és mindent istenítést megérdemlő cselekedetnek próbálják beállítani szenvedélyük abbahagyását? -
olyan sosem volt.
te? -
Hirtelen az jut eszembe, mikor San Andreas Multi Playerben a klánunkba tartottunk felvételt, és jelentkezett valami gyerek, aki semmilyen szempontból nem ütötte meg a mércét. Le kellett volna győznie, hogy bekerülhessen, de én párbaj közben átváltottam ökölre, és agyonvertem. Kb 10 méter volt köztünk, 1x se talált el míg odaértem, és onnantól kezdve már esélye sem volt. 
Biztos volt ennél jobb is, de hirtelen csak ez jut eszembe.
Mikor rúgtál be legutóbb? -
nem, nem vagyok oda a pókokért
kérdés lent -
macskákkal vagyok nagyon kibékülve, vagy kutyából a corgikkal
legdurcibb cherry tapping (amikor nevetséges gyenge dolgokkal ölöd meg az übertáp ellenfeleket) amit eddig videojátékban alkalmaztál? (bónusz pont ha multi volt, élő és őrjöngő ember ellen
)
-
macskafélék. a sajátjaim pláne.
tartanál madárpókot házi kedvencnek?
-
Nyilván... :D Egy időben a harmadfokúét is tudtam.
Kedvenc négylábú állatod? -
régebben nagyon pöcsként csinálta, mostanra inkább szórakoztató
off: Equilibrium-ot láttam, rémlett is h valami ilyen "modern scifiban"(?) volt ez a szöveg, csak az nem h pont miben
kérdés, kérdés... tudod fejből a másodfokú egyenlet megoldóképletét? -
Néha a hideg ki tud rázni tőle. De van, akinél elfogadtam, hogy "áh, biztos poénból csinálja, és valójában nem őrült". Nem tudom biztosra...
Bónusz: Sajnálom az ilyen embereket...
#80613: Még emlékszem azok az időkre, pár PC Gurus újság ott lapul a szekrényben azokból az időkből. Na, azok volt az idők.
#80614: Equilibrium. Ha még csak 1000x ajánlottam volna, megteszem 1001. alkalommal is.
Mit gondolsz clioról és a téveszméiről? -
ühüm, csípem.
vélemény azon kétlábúakról, akik a házikedvencüket a kölykökként kezelik, és úgy is hivatkoznak rá/önmagukra, mintha valami ilyen lenne közöttük?
bónusz: na és azokról, akiknek saját bevallásuk szerint legjobb barátjuk egy kutya? (csak h nagyobb rétegeket idegenítsünk el, ne csak a társadalom leghátborzongatóbb kétlábúit
)