98368
-
Igen.
#81417: Mi lenne, ha azt mondanám, hogy az egész ott zajlik? :P
Aki korán kel, aranyat lel? -
#81408 ez azóta annyiban változott, hogy délután orvos.
szeretsz közmondásokkal példálózni? -
Érdekesek inkább.
Mai progi? -
El szoktam vergődni addig az időpontig, amikor már nem ciki aludni menni. De azt hiszem le fogok erről szokni, mert ha túllendülök a holtponton, akkor még órákig nem alszom el, és másnap egész nap kómázok. Ez életem fele kómában telik.
Imádkozó sáskák aranyosak?
-
annyi azért nem, de bő fél óra igen.
#81414 irigyellek, mert én ha álmon halok sem tudok elaludni akármilyen pózban. ülve pl. csak akkor, ha valaki vállára, hátára dőlök.
szoktam sziesztázvi, bár ritka eset.
ha álmos vagy mész aludni, vagy szoktál még tovább vergődni esténként? -
néha, de általában az nem ledőlés, hanem fáradtságtól elájulás
fordult már/szokott veled előfordulni olyan, h lecsukod a szemed pár másodpercre, és hirtelen eltűnt egy óra az életedből? -
Én minden pózban eltudok aludni, még ülve is. :D
Szoktál sziesztázni/délutáni pihenőt tartani? -
bal, mert általában jobb oldalamra fordulva alszom el.
te? -
jobb, és ha a másikra vagyok kényszerítve, hajlamos vagyok álmomban passzív-agresszív buldózereset játszani
te? -
Lesz.
Az ágy bal vagy jobb oldalán szeretsz aludni? -
már meg nem tudnám mondani, rég volt mérve. akkor jó volt az eredmény.
zh lesz neked is?
-
Iskola, aztán meló, aztán találkozok egy Barátommal. Aztán tanulok.
Hány másodperc alatt futod a 100-at? -
ráérős vagyok, nem terveztem semmit különösebben.
neked fix program?
-
Amikor utoljára ölelkeztem. (Kár, hogy Te néha nem vagy hajlandó válaszolni.)
#81406: Nem egészen. Igen, az.
Holnapi tervek? -
A volt barátnőmmel, Augusztus 1-jén szakítottunk, így akkor.
Első szexuális élményed olyan volt amilyennek elképzelted, hogy lesz? Jó rá visszagondolni? -
:D
te mikor? (napra pontosan kérem a dátumot, ha te válaszolsz, ha más, akkor ami eszébe jut) -
Állítólag.
Mikor csókolóztál utoljára? -
Hú, nagyon szívesen kipróbálnám. Akár egy órára is. Szeretek egyébként férfi lenni, de érdekelne hogy a másik nem hogyan él meg dolgokat.
Matekból jó vagy? Jó voltál? (matekozok éppen) -
inkább a dokufilmek vannak nagyobb hatással rám. címet most nem tudnék kiemelni. annyira őrülten kedvenc filmem meg nincs.
lennél 1 órára másik nemhez tartozó?
-
Tudok, de már régóta nem kellett.
Kérdés lent. -
balintk:
Donnie Darko - Nagyon tetszett az elvontsága, és nagyon okos gondolatokat hoz előtérbe, hidegkirázós film volt nekem. Többször meg kellett néznem, hogy teljesen megértsem.
The man from earth - Ebben a filmben az tetszett, hogy egy 0 budgetes helyszínből egy jó ötlettel milyen érdekes filmet lehet összehozni. Mindig is tetszett az, amikor valaki nagyon okos (ezért próbálok én is az lenni), és ebben a filmben sokféle tudós nézőpontját láthatjuk/ hallghatjuk. Persze ez csak egy film, de sodrott magával.
videobaby - Igen van olyan személy. Bármelyik szerettem kérné, hogy szokjak le róla, megtenném. Ha ez a személy számomra értékes. Nem tartom egyébként egészségtelennek a kávét, ha megfelelő mennyiségben fogyasztják, ésszel.
Neked kedvenc film ami nagy hatással volt rád?
-
(én anélkül is jól vagyok ám :) )
ami megérintett: első ötven randi, csokoládé, kék lagúna
ami elgondolkodtatott: a bourne rejtély
ami megnevettetett: űrgolyhók, gyalog galopp, bármelyik jackie chan film ahol rendőrt/ügynököt játszik
tudsz gombot felvarrni, ha leszakad? -
igen, van akiért ennél sokkal komolybbat is tennék.
neked? -
Igen, és ez számomra nem őrület. Egyszerűen csak szeretném magam hosszútávon jólérezni és ezért inkább mellőzöm az egészségtelen dolgokat.
Melyik film volt az, ami leginkább megérintett/elgondolkodtatott/megnevettetett. (mindegyikhez 1-1 címet, ha kérhetem. :D)
-
Csak pár dologra figyelek oda.
Van az a személy, akinek a kedvéért visszafognád a napi kávébeviteledet? -
iszok kávét naponta, 3 cukor+tejpor. ha van, akkor tejszinhab is rá. egyáltalán nem érdekel mi mennyire van kikiáltva egészségtelennek.
te figyelembe veszed ezeket a divatossá vált egészséges/egészségtelen örületeket ? -
Azt hiszem a Canbridge-s felsőfokúm angolból.
Fogyasztasz kávét? Ha igen, milyen rendszeresen? Ha nem, miért? Nem szereted az ízét, egészségtelennek tartod, drága, nem kell még egy függőség, stb.
-
akire inkább: 190 cm magas és egyetemista. a többi még elválik. nála nagyobb eredményt nem produkáltam eddig :D
te?
-
Kettő, de elég nagyok
Mi az az eredmény amit feltudsz mutatni, mint életed legnagyobb teljesítménye, vagy amire a leginkább büszke lehetsz? -
víz. csapvíz, flakonosból a szénsavmentes.
hány ablak van a szobádban? -
Japán, esetleg francia. (Az angol enélkül is elég jól megy. A német kevésbé, de nem szeretem, akkor már inkább japán.)
Valaki beelőzött. -
Akkor ez #81387-ra -
Mindenképp valami értékes és nehéz nyelv, ha már ilyen könnyen hozzájutok.
Orosz, kínai. Ezeket úgy fontosnak is tartom, és egyben nehéznek is.
Kedvenc folyadék amit fogyasztasz? -
Angol.
Te? -
nem szokásom
ha választhatnál egy nyelvet, amit anyanyelvi szinten beszélnél melyik lenne az? -
laptop
ha választhatnál egy nyelvet, amit anyanyelvi szinten beszélnél melyik lenne az? -
#81380: Szerintem vagy a szemeddel, vagy a felfogóképességeddel lehet a probléma, mert csak 1x válaszoltam Neked, akkor is sikeresen.
Nincs. Remélem ezt sikerül értelmezned.
A hülyéken könnyen felbaszod az agyad? -
Laptop
Van laptopod? -
inkább lézer, de még inkább egyik sem, inkább fizetek 8-10 forintot oldalanként, de szopjon más a nyomtatókkal
és beelőztek -
Lézeres. Nekem legalábbis az van, úgyhogy biztos az a jobb. :D
Melyik kifejezést használod inkább, notebook vagy laptop?