98368
-
talán ez: ne arra figyelj mit mond neked, hanem azt is nézd meg ki és milyen indítékkal mondta.
filozófikus hangulatban vagy? -
nem jut eszembe semmi.
legjobb életvezetési tanács(ok), amit valaha is hallottál? -
némelyik torna.
téged? -
Játszótéren játszani anélkül, hogy kinéznének a gyerekes anyukák. :D
Melyik sport érdekel leginkább? -
Szerintem szép dolog. Persze, vannak, akik visszaélnek vele, de attól még lehet haszna belőle a rászorulóknak is, épp ezért szerintem megéri csinálni.
#82455 -
Néha előfordul, ha picit ideges vagyok.
#82450, #82451: Képt!
Valami, amit régen csináltál, és szívesen csinálnád újra? -
á dehogy.
hiszel az önkénteskedésben/jótékonykodásban? -
nem.
te? -
épp azt eszek, ezen zseniális asszociációval jutott eszembe a kérdés 
sokat káromkodsz? -
Előfordulhat. :D
Mindenféle májat szeretek mindenhogyan elkészítve. Nyami.
Te? -
nincs preferenciám, és nem nézek ilyen szörnyűségeket
chhaya: neked nem hogy volt régebben valami ilyen képed itteni galériádban, konkrétan hajadról meg macskádról?
esküszöm mintha emlékeznék valami ilyenre, bár lehet keverlek valakivel.
kérdés, kérdés... csirkemájat szereted? -
kopaszon kívül mit bánom én. azért nem árt, ha nem hosszabb az enyémnél :D
#82448 -
lapocka alá érő középbarna (gesztenyebarna), átlagnál több, de vékony szálú.
tudod ki nyerte meg az x faktort? -
Hosszú (elül rövidebb, hátul hosszabb, meneteles). A vége csigásan göndör, a teteje éppen csak hullámos, az egész enyhe kócos beütéssel, akármit is csinálok vele... Valahol a világosbarna és a középbarna körül. Szvsz úgy nézek ki, mint egy lápi boszorkány.
Milyen hajzat tetszik az ellenkező nemen? -
sötétszőke (ill fodrász szerint középszőke), röviden egyenes, hosszúra hagyva hullámos, perpill... ehh, tippem sincs. rég nyiratkoztam, lehet olyan 6-8 centi?
neked? -
Egyik legkomolyabb fóbiám a kopaszodás. :(
Férfiaknak jól is tud állni.
Milyen a hajad? Hossz, szín, egyenes/hullámos, stb. -
ez téves, vannak akik igen. egyébként hormonális oka van.
kopaszodsz? :D
-
két vásárlás között igen
a nők miért nem kopaszodnak? -
sétálásnak is lehet hívni
te? -
nem, mert nem ismerik. vagy inkább nőiesnek gondolják.
voltál ma sétálni? -
nem különösebben
sok férfi szereti a virágokat? -
az egyik tulipánfajta szerintem.
szereted a virágokat? -
Nem, utálom.
Melyik a legszebb virág? -
amelyiket jól készítik el.
szoktál pletykálni? -
Nem díjazom az erőszakot, semmilyen formában. Illetve ha védekezni kényszerül az ember, akkor elfogadom.
Melyik a legfinomabb ízesítésű rétes? -
nem vagyok oda érte, mert a "megoldó" oldalról is hajlamos roppantul fájdalmas lenni, köszönhetően olyan apróságoknak, minthogy az emberi koponya egy kőfal keménységével vetekszik. meg igazából icike-picike nyuszika vagyok, aki nem szereti, ha pofánverik.
te? -
Igen, egyszer.
Szereted az emberekkel való problémáidat fizikai kontaktussal járó módon megoldani? -
fejeltem. meglepően fájdalommentes ajándékozó fél részéről
te? -
Nem, csak ide.
Fejeltél már le valakit szándékosan? -
Egyre járok még rendszeresen, de oda szinte csak olvasgatni már. Másikat csak akkor olvasok, ha keresek valamit.
Te? -
hátööö... már párszor leírtam itt is róla a véleményemet, de maradjunk annyiban, h én a kisebbséghez tartozom 
sg-n kívül használsz másik fórumo(ka)t? -
Nem nézek sorozatokat, le vagyok ragadva a Jóbarátoknál. :D
Jóbarátok jóféle? -
már feltűnésükkor is úgy voltam vele, h "ki nem szarja le egydimenziós pistike magánéletét?". azóta csak bővült a paletta (twitter, tumblr, egyéb péniszségek garmadája), szóval úgy tűnik csak én vagyok ilyen egyedi kis pillangó...
favorit sorozat utóbbi évekből? -
Nincs sok véleményem róla, nem olvasok egyet se. Nekem egészen mindegy a létezésük.
Te hogy állsz velük? -
nem
mi a véleményed a blogokról?
bónusz: és ha jelen voltál az internet mélységes mocsarában amikor elkezdtek beférkőzni oda (2004 körül?), mi volt rá a reakciód? -
Nem.
Írsz blogot? -
Kinyitották a szájukat. (A magánügyi problémáimat nem szándékozom itt kitárgyalni.)
Fáj most valamid?
-
Nem, nem díjazza az ilyen műveleteket. :D
Mi történt ma, hogy ennyire kiborítottak? -
Nem, nem vagyok nagy delfines.
Pár embert nem lehet kikerülni. Ha az Ő szemszögükből nézem, csak arra jövök rá, hogy nagyon ostobák. A logikus gondolkodás hiánya jellemzi a legtöbb embert. Hülye, önző lények. Bosszantóak. Azt se engedik meg, hogy más segítsen rajtuk. És ha segítenek, akkor se tudnak köszönetet mondani.
Most kicsit zavar, mert erre a hétvégére sok volt a hülye emberekből. Lassan megnyugszom. Végre, csend van.
Raktad már a cicád a pólód alá, és dugta ki a fejét a Tied mellett? :D -
Mikor hogy. Nem ez a jellemző, he azért szoktam.
A "kinőttem" úgy értendő, hogy igen oké hülyék, a legtöbb reménytelen is, de nem az én bajom. Élem saját világomat, akire nem vagyok kíváncsi, azt meg kikerülöm. Békén hagyom őket, cserébe ugyanezt várom. Csomó más érdekes és izgalmas dolog van, amire fordíthatom az energiáimat,mintsem azon rágódjak, hogy milyen hülye mindenki. (Amúgy, ha megpróbálod az ő szemszögükből nézni a dolgokat, többé-kevésbé logikus, de legalábbis ösztönös mintázatokat kapsz.)
Simogattál már delfint?