98368
-
AvP , nem életem best buy-a volt , ez van...
mit vettél utoljára? -
Ez a titkom, Calver. Én mindig ninja vagyok.
Legutóbbi játék, amit megvettél? -
pamut, van h duplán
átmész télen ninjába? (sál az arc elé) -
én ált.1-ben tanultam meg. talán 14-15 évesen lettem 164, azóta ennyi vagyok.
milyen kesztyűt hordasz? -
11-13, valahogy így.
te?
#82613: nem az a fajta szótár, helyesírás ellenőrzőre gondolok itt, aminek pl fingja sincs arról, h mi az a lobonc -
5-6 évesen talán? általános iskola előtt, az tuti.
te? -
szerintem általános elsőben, nem rémlik, hogy oviban tudtam volna-e olvasni
hány éves korodig nőttél? -
mert gagyi, fordítsd le inkább magad, ha jól megy az angol, egyszerűbben megérted, mint a gugli gépi magyart
hány éves korodig nőttél? -
mert túl lett okosítva. ismerd te az alapvető szavakat :P
mikor tanultál meg olvasni? -
egyikhez sem illenék be sajnos a szőke loboncommal 
miért nem ismer tűzróka szótára teljesen alapvető szavakat? -
még mindig egyik sem. nem is leszek szerintem.
te melyik vagy? -
igen , nővéremékhez át, ott sok a gyerek. Haverok is átjönnek , komolytalankodunk egy nagyot. Érdekes , idén nagyobb a kedvem az egészhez mint tavaly...
muszlim vagy zsidó vagy? -
most nem hiszem, pedig mindig is jobb szerettem a karácsonyi ünnepeket kocsmában egy igényes bárban tölteni
#82607: nem iszok alkoholt egy ideje már és fa sincs, szóval kétséges
karácsonyozol, vagy hidegen hagy ez az ünnep? -
hát, erre nem adok választ , én egyszer bekentem körömerősítővel ami színtelen lakkféle volt... idegesített h természetellenesen fénylet
megfekszel majd a karácsonyfa alatt? -

minden elismerésem , de tényleg :DD
[URL=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1059845042&no=82603]#82603[/URL] nem szexuális értelemben értettem :)
jha, műkörmöt nem igazán szeretem :D
haveri körben tartotok karácsonyt vagy valami ünnepi összeröfföt? -
szerintem is az, van mindenkinek sajátja. azért, vannak szép műkörmök is, de nekem nem kellene.
ciki, ha egy pasas lakkozza a körmét? -
nincs semmi olyan extrém cinkes, de legyen egy, amit szerintem már írtam itt (biztosan), de nem baj. kicsiny városom egyik hídjának jól elrejtett helyen való öntözése közben két kishekus a semmiből mögém lopakodott, majd rám villantottak az édes kicsi lámpácskájukkal... amire nem gondoltak, h én erre reflexből meg fogok fordulni, megfelelően ívelt sugárral. szerintem még életemben nem láttam embert olyan gyorsan mozogni. ezer forintom került, de az arckifejezésük simán megérte
#82602: ugye? a műköröm szörnyűséges találmány
és beelőztek -
valahol már leírtam, még1x nem fogok kiselőadni.
#82601 pókimádat pl. én visítva futok előlük, bnőm meg tartja a dögjeit.
bár gondolom, szexuális téren értetted. úgy pedig nincs ismerősi körben, amitől frászt kapnék.
rájöttél, hogy városban este enyhébb a hideg érzete az embernek?
-
hogy a seggembe tolja a műkörmös középső ujját ütközésig ( többi az mehet :D)
legcinkesebb eset amit még megosztassz itt? -
kb van talán fogalmam róla
#82599: kb amit akarok, bármilyen "új" dolgot (amit másikkal ezelőtt meg tudtam csinálni) nagyon gyorsan elsajátítok olyan 90%-os hatékonysággal (mert azért az izommemóriának akkor is kell kis idő mire kialakul)
mi az a fétis, amire azt mondanád, h na ez már túlzás? (teszem azt barátnőtől) -
jha, benéztem... 7 fogás : mikor a lábadon vagy valahol ha csikis vagy 7x egyre emelkedő magasságban szétver a " csikisség" erzete , + ráver 1 lapáttal h tudod h kapni fogsz még n+1-et
most már tod mi az? -
az ami én vagyok , 2 kézzel tok irni , szerelni , stbstb , bár van amit csak bal kézzel csinálok , mert született balkezes vok állítólag
te mit csinálsz bal kézzel? -
tippem sincs h mi az.
mi az? -
jobb alapból, mindig is minimális volt kézdominanciám, már egy jó pár éve áttértem kétkezességre
te? -
Mikor éppen melyik. Azt leszámítva, hogy bal kézzel (még) nem tudok írni, kétkezes vagyok. (Ballal gyorsabban gépelek, például.)
Kibírod a 7 fogást? -
Alapból nem nagyon szeretem a kávét, de ha már iszom, akkor inkább melegen.
Jobb vagy balkezes vagy? -
Mivel mindig hidegen iszom a kávét tulajdonképp igen
te? -
Ha nem muszáj, akkor inkább nem, különben éjszaka pisilni kell.
Szereted a jegeskávét? -
nemigazán.
Lefekvés előtt nem sokkal iszol egy pohár vizet, vagy tejet? -
banán. bár, ha a narancs édes és magtalan, akkor az.
kukoricapelyhet szereted? -
Már most is vannak ősz hajszálaim (stressz) 
Narancs, vagy banán? -
nem túl gyakran. ill. akkor, ha unatkozom.
inkább ősz, vagy kopasz lennél? -
Edzőtermen kívül még soha. (Bár egyszer közel voltam hozzá.) De edzésen is elég régen.
Sokszor nézel az órára? -
pár hete, mert muszáj volt.
te? -
Soha.
Mikor ütöttél meg valakit utoljára? -
nekem tök mindegy, szinte sosem nézem.
mikor lesz végre tavasz? -
Az emberi hülyeség, igénytelenség, és a lustaság. Abban is van valami, amit Te írsz, de azért van egy határ mindenhol. (Persze, ez lehet embereknél eltérő, de valami "norma" azért szokott lenni.)
Új SG főoldal szerinted is egy hányás lett? -
ha valaki pampog a magyar nyelv kellően színes használatáért, de h kicsit szélesebb köröket is megérintsek: a kibaszott erkölcscsőszködés, mind IRL, mind az interneten. hagyja az ilyen faszságokat mindenki a templomba.
téged? -
Christopher Nolan és Tim Burton.
Valami, ami nagyon fel tud húzni? -
ööö... régimódi leszek, és Ponyvaregény-t mondom. vagy, ha olyan is játszik, amihez alapból köze volt, de nem tetszett neki, h Oliver Stone minden idők egyik legzseniálisabb vizuális remekművévé változtatta, ezért kinyuszizott belőle, akkor Született Gyilkosok. (nem vagyok nagy Tarantino fan)
BB korrekt, én olyan 7/10-re lőném be.
favorit rendeződ? (ha van)