98368
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• videobaby
    mire gondolsz? 2:1
  • Kontrakcio
    most főzöm a 2. infúziómat

miért nem tompítod magad természetes anyagokkal?
  • videobaby
    életbe még csak nem is hallottam olyat.
    (jóó, oksi :D)

szoktál teát főzni?
  • Kontrakcio
    előfordul ( nem én vagyok a perverz , te gondoltál egyből másra :P )

ittál már catuaba teát?
  • videobaby
    ott igen :D (jól kivágtad magad :D)

és neked a nyakadban?
  • Kontrakcio
    minden nap ^^

még a nyakadban sem?
  • videobaby
    szerinted? :D

te?
  • Kontrakcio
    aha

keltél már arra hogy merevedésed van?
  • videobaby
    csendes éj. esetleg ave maria.

ismered?
  • Fresh Duke
    Legjobban? Volt Barátnőmnek egy szalagban. De ha ruhában lenne, akkor is a legjobb ajándék lenne. Meh.
    De reális dolgok közül... nem tudom, elég lenne némi nyugalom is, nem vágyok jelenleg másra.

Kedvenc karácsonyi számod?
  • chhaya #82690
    Hát az attól függ, hogy mikor fekszem le, de minimum 10 órát tervezek egy huzamban.

Minek örülnél leginkább karácsonyi meglepetésként?
  • Fresh Duke
    Egy foshalmaz. A mai nap is csak azt igazolta, hogy a legtöbb ember egy debil fasz. Utálok emberek között lenni, nem pláne dolgozni.

Vasárnap meddig fogsz aludni?

• chhaya #82688
    #82686 Nem mert minek, mobilon nézem az időt, az úgyis mindig nálam van.

#82687 Munkában kellemesen lájtos, itthon karácsonyi nagytakarítós (fárasztó, de büszke vagyok, hogy tiszta kezd lenni a lakás), este ajándékozós örömködős.

Neked?
  • BRAT
    Nem mert mindenbe beleakad.

Milyen volt a napod?
  • Calver
    nem, kellemetlennek érzem, ha bármi fém ér a bőrömhöz

te?
  • chhaya #82685
    #82683 Vissza a jövőbe, hogy felejthettem el *-*

#82684 Nem, nincs rá szükségem.

Hordasz karórát?
  • Calver
    még itt sikerült összekölteni, #78458, mondjuk nőnemű egyedeknek halott kiskutyával adom elő. az undortól hátralépési ráta olyan 80% körül mozog, nagyon becsülendő

használtál valaha altatót?
  • Fresh Duke
    Hát. Tudom, hogy nem 1 durva volt... Per pillanat nem akar beugrani egyik sem.

#82681: Szerettem azt a filmet, de megkérdőjelezem, hogy sci-fi-e. :D
    Az én személyes kedvencem a Vissza A Jövőbe trilógia.

Neked melyik vicc volt az?
  • Calver
    Egy makulátlan elme örök ragyogása (Eternal Sunshine of the Spotless Mind), bár az is ilyen zseniális sci-fi/romantikus komédia mix.

leg"rémisztőbb"/legundorítóbb vicc amit valaha hallottál/mondtál/kitaláltál?
  • chhaya #82681
    Nem vagyok jó a kategorizálásban... sem legek kiválasztásában... Legyen a K-PAX.

Szerinted?
  • Calver
    Winona Ryder, Addison Timlin, Emma Roberts

beelőztek
  • Fresh Duke
    Az első.

Legjobb akciófilm szerintem a... [dobpergés] Batman Begins! De a Mátrix szerepel második helyen, persze a top5-be raknám a Terminátor 2-t is, a Die Hard se rossz.

Legjobb sci-fi?
  • chhaya #82678
    Az a gyanúm, hogy szerintem is, mivel a többi részből alig emlékszem néhány jelenetre...

Kedvenc színésznő(i)d?
  • Calver
    első rész, határozottan. második is kurvajó, de az első viszi a prímet. a három még korrekt, a negyedik már elég gyász lett, de szerencsére ott abbahagyták, és nem csináltak egy ötödik részt ami rommá gyalázta a főszereplőt, tele volt halálunalmas akciójelenetekkel, és végig úgy festett, mintha egy hupikék törpike ráélvezett volna a képernyőre

szerinted?
  • chhaya #82676
    #82674 Anyós megajándékozott minket zúzapörkölttel és nokedlival. :]

#82675 Persze, és eléggé tud zavarni, ha nincs rendesen tagolva egy mondat...

Melyik a legjobb Die Hard film? :D
  • Calver
    Mátrix határozottan akciófilm, hja.

legjobb? Die Hard, mert a főhős ésszel, leleményességgel és kellően teli tökkel győzedelmeskedik. (meglepő módon nekem rengeteg harmadik lábbal vagy annak csökevényével sem rendelkező ismerősöm között vannak hatalmas akciófilm rajongók)

vesszőkkel hogy állsz, szét tudod őket megfelelően dobálni egy mondatban?
  • videobaby
    szerintem a mátrix ócska, a terminátor teljesen jó. a kedvenc akciófilmem inkább a drágán add az életed, vagy a szárnyas fejvadász, esetleg az armageddon.

mit vacsiztál?
  • chhaya #82673
    Nem annyira vagyok oda az Akciófilmekért (gondolom meglepő válasz ez egy nőtől), legyen mondjuk a Terminátor második része, az volt a kedvencem. :D Vagy a Mátrix, az elmegy akciónak?

Szerinted?
  • Calver
    bingó! és első részben még házas volt, konkrétan házasságát "megmenteni" ment oda, ahova, utána lett elvált... asszem.

legjobb akciófilm amit valaha láttál?
  • chhaya #82671
    #82669 Hiányérzetem nincs, szimplán nem szeretem a romantikus filmeket, kb. két évente ha nézek egyet barátom kedvéért (mert ő furcsa mód szereti őket :D olyan jókat nevetek rajta)...

#82670 Bruce Willis... az egyik Die Hard film? De mintha ott elvált lenne, nem házas.

Melyik film az?
  • Calver
    nem láttam

na és erre valami: házas férfi részt vesz élete legrosszabb karácsonyi buliján?
  • videobaby
    láttam, nem tetszett. nem szeretem az ilyen csöpögős filmeket. hiányérzetem lesz tőlük.

neked?

• chhaya #82668
    Szerelmünk lapjai.

Láttad? S ha igen, tetszett? :D
  • Calver
    így és szégyenszemre nem ugrik be, bár lehet h csak nem láttam

melyik film az?
  • chhaya #82666
    Öregember napokon keresztül komplett love storyt mesél az öregasszonynak, akinek napok múlva esik le, hogy az egész róla szólt.

1. Így gondoltad?
    2. Felismered a filmet?
  • Calver
    nope.

#82662: túl sok réteg irónia van benne ahhoz, h ezt el lehessen dönteni

hogy tudnád legrosszabban összefoglalni egy jó (vagy pocsék) film történetét pár szóban?
  • videobaby
    dehogy, de jól viselem, inkább, mint a lelkit.

te?
  • Fresh Duke
    Ha a "first world problem"-ből indulunk ki, és a #swag és #yolo típusú "emberekre" gondolt, akkor szerintem gúnynak szánta.

Szereted a fizikai fájdalmat?
  • chhaya #82662
    Néha szoktam ilyesmit, de általában nem tudatosan... vagy csak pillanatynyi impulzusra.

Ez az 'első világbeli anarchia' ez komoly kifejezés akar lenni és valami pozityv dolog, vagy inkább gúny...? Nem jövök rá...
  • Calver
    kicsit jobban kifejtve, h mi az első világbeli anarchia, mert látom nagy a csönd:
    - a fényképezni tilos tábla azonnali lefotózása
    - a coca cola pepsis pohárból ivása
    - fekete pólóra "ez a póló kék" felirat rávasalása
    - ez és hasonló jelentéktelen, apró lázadások sorozata

na így?