98368
-
szennyes zoknikat
te? -
Hogy ne csapjon belém egy meteor, arra nagyon.
Gyűjtesz valamit? -
fengom sincs
van amire vigyázol? -
szerintem errefelé mindenki kőkemény kétkezi vagy "mentális" munkás/irodai robot :C
tényleg, mik ezekre a szép magyar kifejezések, mint angolban a white/blue-collar worker? -
hát , van benne emberi hámrétegtől kezdve a faszse tudja mifaszból ( káromkodás a fokozás )
tudos kolega van köztünk? -
fogalmam sincs, és ez félig-meddig rémisztő.
tényleg, miből van a por? -
fél-off2: ha fokozni akarod, érdemes valamit olyat beleejteni, h "lehet h nekem nincs igazam, de te akkora baromságot mondtál, h [xy] forog a sírjában." és xy helyére elejteni mondjuk valaki olyannak a nevét, aki nemiszervével keresi a kenyerét. kevés szórakoztatóbb dolog van a világon, mint annak az arckifejezései, aki épp okostelefonján próbál megtalálni egy (szerinte) releváns tudóst a témában, és helyette péniszek garmadája mered rá a képernyőről
-
hát , bárm i jöhet amitől kifehéredem a rémülettől
mi a por összetevője? -
De, bár szerintem a szánkó és a síelés is életveszélyes.
Próbáltál / próbálnál valamilyen extrém sportot? -
nézőpont kérdése kinek mi a normális reakció :) -
Elismerem az igazát bármikor bárkinek, ha képes normálisan lereagálni... Most azokról beszélünk, akik nem. -
szerintem meg marhaság. nem olyan biztos az, hogy mindig ő az intelligensebb és okosabb. -
Hogy ez nekem nem jutott eszembe... :D fantörpikus -
nem, de... ez nem tűnik túl biztonságosnak. mármint, kerekek, borulás, ilyenek... konkrétan ripityáratörés kiváló receptjének tűnik.
nem-e? -
fél-off: ilyenkor a jó technika nem a saját véleményedet védeni, hanem az övéket elpusztítani. lehet h neked nincs igazad, de ők tévednek/ostobaságokat beszélnek, ami sokkal, de sokkal rosszabb, és fontos is velük ezt érzékeltetni
-
ültem , de nem nagy cucc,ha elhányom magam és szarul vok pár oráig akkor azt mondom franko , de pár percig dobog a szivem a nyakmban az nem nagy cucc , nagyobb adrenalin löket kell
gurultál/csúsztál már bevásárló kocsiban,lejtőn, bokáig érő hóban? -
ez mitől baj? ilyenkor kell az a mindenre jó tabi.
ültem, meg is bántam. életbe oda nem cipelnek még 1x.
te? -
mint a... nem jut eszembe semmi jó hasonlat. nem, utálok.
te? -
Szívem szerint nem... Csak ha egy bizonyos embertípusnak beismerem, hogy neki volt igaza és nem nekem, akkor olyan fokú elégedettség és 'ugye megmondtam' típusú lenéző arckifejezés ül ki az arcára, hogy kétszer is meggondolom, hogy mit mondjak.
Ültél már hullámvasúton? -
minek kínlódjak? belátni nem nagy vasziszdasz, ha hülyeséget beszél az ember.
szeretsz porszívózni? -
igen, mert úgy is tudom, hogy nekem van igazam! [asztalracsap]
igazából nem, igen kevés dolog van, aminél egy ici-picit is ragaszkodok a hatalmas véleményemhez, vagy egyáltalán komolyan gondolom azt.
te? -
Szerintem szépek a fények. Persze túlzásba lehet vinni, a giccs már nem szép, de én speciel sajnálnám, ha egyáltalán nem lenne.
Laktam panelban, téglában is, családi házban is. Mindennek megvan a maga előnye és hátránya is.
Akkor is kitartasz a véleményed mellett, ha rájössz, hogy hülyeség? -
marhaság. hülyeség, ízléstelenek. szükségtelen .
kell a külcsíny nem? -
nem sok , ha jó lesik nekik , csak ne világítsa ki a hálószobámat
neked a buta emberekről?
-
laktam, fél évet, annyi elég is volt, undorító szar mind, olyan, mintha egy szardíniás dobozban rohadna a kétlábú
vélemény a kőkemény karácsonyi kivilágításról és az ezt csináló kétlábúakról? -
arra, hogy hol laksz, nem hogy mit szeretnél.
kertitörpe giccsparádé. elcseszi a kertet, de azért lelkesen pakolásszák kifelé.
#82913 -- laktál már panelban? -
giccses, viszont jó és fárasztó szóvicceket lehet vele csinálni (amiről sajnos nincs videó fent a neten, pedig zseniális jelenet).
kérdés lent -
laktam gyerekkoromban, egész hozzá lehet szokni a lépcsőzéshez, éjjeli hangzavarhoz.
te? -
Arra irányul a kérdés, hogy hol lakom, vagy hol szeretnék?
Hatalmas tengerparti villát szeretnék parknak beillő kerttel, medencével és személyzettel, leginkább. :D
Kerti törpe aranyos vagy giccses? -
kertes ház, bár pontosabban: minden, csak panel nem
laktál már panelben? vélemény? -
persze, hogy igen.
kertes ház, vagy panel?
-
nem
te? -
kávét.
örülsz a jó időnek? -
néztem jha , még 1 évad van amit nem néztem meg .
iszol most valamit? -
ühüm, de csak 90g-os a nyerő, kicsi az sodrósdohány. (ilyen domingo dohányról még nem is hallottam eddig btw)
Breaking Bad-et nézed? (asszociáció a köbön) -
drum volt régen de aranyárba adják már , ezért sötétkék doming
te meg camel ? -
ühüm
na és milyet?
alternatív ha nemdohányos a válaszoló: #23488 -
igen
te is csavarod? -
ahogy a csövön kifér, és nagy előszeretettel világít az arcomba
dohányzol? -
igen , de tiszta vízből kéne többet
ott is süt a nap?:I