98368
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• chhaya #83020
    Elég gyakori, és csak onnan veszem észre, hogy nyitva maradnak böngészőlapok ilyen-olyan megkezdett dolgokkal... Amiket hirtelen félbeszakítottam, hogy azt a sürgősen menézendő dolgot megleshessem... És csak lesek, hogy jééé miez.

Mivel próbálod feldobni magad, ha rossz a kedved?
  • Calver
    nem tudom konkrétan h melyik a jobb, nem vagyok elég tájékozott hozzá a témában... én részemről gázt preferálom.

mennyire hajlamos netes kommunikáció közben elkalandozni a figyelmed/eszedbe jutni valami, amivel kapcsolatban most és azonnal ki kell elégítened a kíváncsiságodat?
  • chhaya #83018
    Nem nagyon, elsőre is biztos szoktam lenni.

Gáz jobb vagy villanytűzhely?
  • Calver
    most nyolc, mielőtt összeszarta magát pár napja FF, 75+ volt + 30 külön elmentve egy másik ablakban

#83015: reflexből, gondolkodás nélkül csukok-zárok mindent magam mögött, emiatt soha nem kell aggódnom

neked volt ilyen?
  • chhaya #83016
    5. Alapból mindig ennyi van nyitva, ha pluszban olvasgatok valamit máshol vagy játszom, akkor még 1-2.

Nálad?
  • Kontrakcio
    4 , ált. változó

ha elmész otthonról , néha visszasétálsz h megbizonyosodj h tényleg becsuktad a bejárati ajtót?
  • Calver
    ugyanez, hirtelen rájön a kétlábú (mintha ez újdonság lenne) h az emberek *milyen kibaszottul undorítóak*, tömegközlekedés meg hirtelen átmegy lehetetlen küldetéssé. brrr.

hány böngészőlapod van most nyitva?
    bónusz: na és általában?
  • Kontrakcio
    83009: nem vörösödik annyira

83012: jha , olyankor minden büdös, még az illat is

neked?
  • Calver
    kölyökklubbosat még nem sikerült összehozni

kérdés: #83009
    vagy, alternatív: ha nem gyújtasz rá pár óráig, neked is elbaszottul kiélesedik a szaglásod?
  • Kontrakcio
    kölyökklubbos :DD
  • Calver
    definiáld a büdöset: megkönnyeztetős, kölyökklubbos (mindenki eldob mindent és elkezd teli torokból sikítani), vagy I. vh flashback-es? (2:1)
  • Calver
    a legközelebbi élmény a telefonom kacsóimból kicsúszása és meglepően fájdalmas találkozása volt egy igen érzékeny testrészemmel, azért nem értem... ill. nőtől megérteném, de hímnél ott egy természetes fék trónolásnál, és pisálás közben ki a picsa lengeti a telefonját a budi felett? (és telefonúsztatás elkövetői mindig hímek)

mennyire hajlamosak bevörösödni a szemeid?
  • Kontrakcio
    persze , le is hugyoztam mert pont akkor esett bele

fingtál már büdöset tömegközön?
  • videobaby
    nem voltam ilyen ügyi :D

te igen? :D
  • Calver
    na de akkor ha megválaszoltam úgy is, jöjjön új kérdés:

sikerült már telefonodat megúsztatni a budiban?
    bónusz, mert gondolom nem: hogy a fenébe hozzák ezt össze emberek? főleg ha az illető hím, trónoló pozícióban?
  • Calver
    pelleri topic segít megtalálni a választ:

neked?
  • videobaby
    (huncut :D)
    beszélgetés már csak :)

neked még esti progi?
  • Fresh Duke
    Eddig minden lány csak dicsérte. (Köztük a zongoratanár is. :P)

Mai program?
  • videobaby
    nem vagyok zongorista :D

neked?
  • rooney8
    Nem

Jo az ujjtechnikad?
  • Calver
    mákos tészta talán

nyelvészetit kérem szépen, tudtommal minden más nyelvben két külön kifejezés (comical és comedian, pl), csak mi vagyunk ilyen elmebajosak

na de akkor... tudsz kártyapaklit összepörgetéssel megkeverni?
  • videobaby
    mákoson kívül mindegy.

neked?
  • chhaya #82998
    Nem szeretem a standuposokat különösebben.
    A bónusz az költői kérdés volt vagy nyelvészeti kifejtést szeretnél? :D

Kedvenc tésztás kajád?
  • Calver
    reményeim szerint üdítően éjsötét humorral rendelkezem, szóval az. de igazából minden, amíg nem mások ötleteinek végtelen ismételgetéséből áll. (khmm, mémek. pár éve legjobb trükk humortalan idióták kiszűrésére az volt, ha elkezdtek chuck norris tényeket okádni...)

favorit fellépés stand-up komikustól?
    bónusz: miért jelző ÉS tulajdonnév egyben magyarban a komikus?
  • videobaby
    pl a showder klubosok többségét kedvelem. olyanokon is jót vidulok, amin más les csupán.

neked?

• chhaya #82995
    Szokásnak nem mondanám, de enyhén az agyára megyek mindenkinek azzal, hogy a rossz / kétségbeejtő / nyomasztó / stb. típusú híreket halál nyugalommal fogadom, és nem idegesítem magam az általuk rendkívül aggasztó dolgokon.

Milyen fajta humor jön be need leginkább?
  • Calver
    simán a szemébe mondom másoknak, hogy az általuk humorosnak tartott dolgok nem ütik meg azt a bizonyos küszöböt. hajlamos tőle forrni a kétlábúak vére.

neked?
  • videobaby
    tökéletes.
    hehe, ettől én max kinevetnélek, de nem vennéd el az étvágyam :D

leghülyébb szokásod, amivel mások idegeire mész?
  • Calver
    ühüm, kontaktlencse hordásának komikus következményei. extrém hasznos ha valakinek igényt tartasz az ebédjére

milyen a látásod?
  • videobaby
    nem :D
    te igen?
  • Calver
    eh, ezt jobb lett volna csak harmadiktól ötödik másodpercig linkelni, de köcsög youtube valahol félúton kiirtotta ennek a funkcionalitásnak a felét :C
  • Calver
    meg.

meg tudod vakarni a szemgolyódat?
  • videobaby
    nálunk. egyszerűen nem kell a naptárnak megmondani mikor adunk ajándékot.
    nálunk ez pont olyan nap, mint a tengap, vagy holnap.

megbeszéltétek ki mit kapjon?
  • chhaya #82987
    Nem erre gondoltam. :D

Még nem, vacsi után szokott lenni nálunk, az meg most lesz hamarosan.

Nálatok?
  • Fresh Duke
    Nem, de a nevéből ez ugrott be. :D

Meg volt már az ajándékozás?
  • Fresh Duke
    Inuyashat nem szeretem. Régen néha belebotlottam a TV-ben, nem jött be.
    Nekem: Steins;Gate, Dragon Ball (sima és Z, a GT és Kai nem jöttek be), aztán talán Naruto (sima és Shippuuden). Amiket még láttam és bejöttek az Attack On Titan, Death Note és a Fullmetal Alchemist Brotherhood. (Meg az Itazura na Kiss, mondjuk az más kategória, és nem kifejezetten szabad akaratomból néztem meg. :D)

És beelőztek...
  • chhaya #82984
    Persze, szerintem ezek a legismertebbek, amikről még a nem fanok is hallottak már.

Totoro-t láttad?
  • Calver
    Black Lagoon, Darker Than Black, Cowboy Bebop

és beelőztek
  • videobaby
    dragon ballz, naruto, inuyasha.

ismerős?
  • chhaya #82981
    Nem, kiskorombán muszáj volt járnom (és sokszor ministrálnom is), úgyhogy sikeresen megutáltatták velem. Úgy alapvetően a templombajárás. Most már csak akkor megyek, ha tényleg muszáj. Temetés, esküvő miatt.

Melyik a top3 anime, amit eddig láttál?