98368
-
csak az a különbség, hogy verbatimnál alig van olyan, amit ne tudnál írni, tdk-nál pedig rakásra megy kukába hiba miatt. -
még igazán semmi szépet és jót nem láttam tőle, szóval maradjon mondjuk semleges.
szokott ropogni a hátad/vállad? -
lehet, nem mentem soha annyira bele, mindegyik megdöglik úgyis 5 év után. akkor pont kellett 80+ üres DVD, olcsón és artisjus féregségei (+110 ft/lemez felár) nélkül, és TDK akadt pont a kezembe.
-
jackie chan.
kedveled? -
Úszó erőd (Under Siege) az egyetlen ami így hirtelenjében beugrik, szóval legyen az
kedvenc akció-színészed? -
~115
Kedvenc Steven Seagal film? -
nem tudom, nem kondizok.
te? -
"...8, mindenki által ismert..."
Hány kilót bírsz kb fekve kinyomni (amikor jó kondiban, edzésben vagy)? -
Már nem nagyon látom értelmüket. Lassan minden elérhető lesz letöltéssel, és a HDD-k szinte teljesen átveszik majd a piacot. Szerintem.
#83326: Verbatim. És szerintem a TDK a legrosszabb. (Most nézem. #83328 :D)
#83329: #83331 -
arra, h a blu-ray és hd-dvd két megbízhatatlan, rövid életű adattárolása technológia, ami akkor tört be a piacra, amikor a szélessávú net végre igazi terjedésbe kezdett, és sokkal egyszerűbb volt neten keresztül átlökni egy filmet, akár legálisan is, lásd netflix pl.
avagy másképp kifejezve: már megjelenésükkor is jól előrelátható volt, h optikai adattárolás mint olyan egy halott technológia. erre.
#83329: attól függ, a kérdésben említett maffia tudja ki a 8 gyanúsított? lényeges info a kérdés szempontjából. -
nincs véleményem, jó az, ami eddig is volt.
mire gondolsz? -
Nem voltam még munkanélküli (hálistennek)
Ragyás Tóni meggyilkolása után Doszpot Péter Budapesten, "Papa" pedig Siófokon látott munkához. Az nyilvánvaló, hogy 8, mindenki által ismert ember között van a gyilkos. Mindkettőjüknek sikerül 2-2 emberre leszorítaniuk a gyanúsítottak számát és szerencsére nem ugyanarra a kettőre, már csak össze kell rakniuk az információikat. Ehhez egy telefonvonal áll rendelkezésükre, melyet lehallgat a maffia. Ha a maffia megtudja ki a gyilkos, akkor azt rögtön megölik. De nem akarják egy hűséges emberüket elveszíteni, tehát amíg nem biztosak, addig nem ölnek meg senkit. Milyen információkat adjon át egymásnak a két nyomozó, hogy a maffia még ne tudja meg ki az elkövető, ők viszont mindketten megbizonyosodjanak róla? -
márkajelzésen kívül nem nagyon vettem észre köztük sok különbséget, mind kinyiffan 5 év után. amit legutoljára használtam, az asszem TDK volt.
kérdés lent -
lassan két éve nincs bekötve dvd íróm, össz. egy 500 ft-os kábel kellene hozzá, de egész egyszerűen semmi szükség rá, főleg h HDD-n már gazdaságosabb cuccokat tárolni
optikai adattárolók legújabb generációjáról (blu-ray/a már halott HD-DVD) vélemény? -
hdd-n elfér minden.
kedvenc dvd márkád? -
államin voltam, nagyon kevés újra felvett kreditem volt
hány éve vagy már munkanélküli? -
Airwaves sima és Extreme. Illetve, az almás és a sárgadinnyés Orbit, azok is finomak.
Szoktál DVD-t írni, vagy inkább HDD-n tárolod a cuccaidat? -
még mindig nem ambrus vagyok -
fehér Wrigley's, bár bassza a csőrömet h már csak 10 db-os drazsé formában lehet kapni, a klasszikus, 5 db-os "hosszú" rágó felszívódott
neked? -
meggyes
otthon ülsz az sg előtt mi? -
nem szoktam fiúknak küldeni a lányom képeit.
mennyiért vetted a diplomádat? -
#83315, #83317: Túlzottan is.
#83314: Hát az legyen az én titkom.
Melyik a kedvenc rágófajtád? -
látom nagyon fájt az a brutális alázás, amit modtopicban kaptál
-
igen, határozottan.
te mennyire? -
te meg a másik nyomorék aki 0/24 itt van az sg-n mint videonyanya, élete sincs, moderátorok topikjába folyamatosan jelentget meg nyalja a modik seggét, élettelen vagy
-
viszonylag.
te? -
szinte minden nép irigy. A természetközeli népek goldik, busman, nepáli törzsek, akik nem annyira.
Mit csinálsz szilveszterkor? -
Diplomám van.
Érettségire azt hiszed, hogy nagy szám? Küldözgeted még a lányod képét fiatal fiúknak? -
rád? nem.
elvégezted az általánost esti képzésen? -
Ez az. Nagyon ráér, itt veri a nyálát, mert a valós világban mindenki tojik a fekete burájára. Szomorú élete lehet, én sajnálom.
Türelmes ember vagy? -
Nem ismerem egyiket se.
irigy a magyar nép?
-
füles
Ez az Ambrus/kocsis gyerek, aki miatt eljárás indult nemrég az SG-n. Mit lehet róla tudni? -
kétlem, h a zsebrádiód "bömböltetése" a híd alatt bárkit is érdekel
füles vagy hangszóró? -
egészségesen élek/eszek, szedek étrend kiegészítőket is és járok sportolni
hangosan dübörög a hangfal, ha a szomszéd házba laknál zavarna? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!BMW E60 535d nem nagy kocsi, maximum drága ;) -
rám nem. akkor eszek, amikor akarok és azt , amit akarok.
neked mániád a diéta? -
már vacsiztam
6 után eszel? miért nem vigyázol az alakodra, 40 után könnyen felcsusszannak a kilók -
szerinte biztos. tuti azért van neki valami olyanja.
mit vacsizol? -
nem tudom, mivel nagy pénisszel rendelkezek bár fitymám nincs
kommunista vagy? -
Volt, de eladtam az apródon.
Szerinted a nagy autó (pl BMW E60 535d) kompenzálja a kis péniszt?