98368
-
elég sok
hány éves a pc-d? -
6 és fél éve vettem, és már akkor is használt volt. :D
Hány mobilod volt eddig? -
Igen, nem kirakat a szobám.
Hány éves a mobilod? -
Az ünnepek után megmaradt kaják.
Használsz sötétítőfüggönyt? -
sok mindenre.
mi lesz ebédre? -
Még egy hét szabira.
Te? -
Találkoztam nem egy pajzán nővel is. Nem jobbak nálunk, csak ők nem vállalják fel ennyire. :D
Továbbá, kötelező olvasmányként.
Mire vágysz most? -
unokatesóméknál lesz az összeröffenés, aztán majd alakul
miért születtek a nők kevésbé pajzánnak? -
Laza buli, semmi berúgás 
Arra? -
ha fél órát sikerül megnéznem, akkor általában végigkínlódom már, korábban simán kinyomom.
szilveszterre terv? -
változó, van h kisablak jön h utána ici-pici cafatokra szedhessem (The Call egész stábja szerintem forog a sírjában, de meg is érdemlik), de valószínűbb, h nemes egyszerűséggel kinyomom félúton, soha nem zavarogtam ezen.
te? -
Hmm hát olyan nagyon extrém nincs. Nemrég történt, hogy ügyesen okosan úgy gondoltam, csupasz kézzel arébb tudom tenni a sütőszitát, mert biztos nem forrósodott még át. Utána napokig (hetekig?) szitalenyomatmintás volt az ujjam.
Ha egy film elehén közepén jössz rá, hogy baromira nem erre számítottál és ez egy pocsék rendezés, akkor végig szoktad nézni csakazértis, vagy befejezed, ha már ennyit megnéztél belőle? -
nem emlékszem, valamikor hónapokkal ezelőtt sikerült találni egy lyukat a kesztyűn... sütőben lévő cucc fordítása közben. hagytam rajta egy ujjlenyomatot. (nem a rendőrségi kiadást, az ujjbegyről a bőr verziót)
legelbaszottabb hely/"technika" ahol és ahogy sikerült megégetni magadat? -
volt, hogy 2 órákat alhattam naponta és ez hónapokon át tarott. megvolt az oka. azzal is működtem, de 4-5 hónap után főzés közben állva elaludtam pár pillanatra. meg hasonlók.
mikor égetted meg az ujadd legutóbb?
-
18 év után mondtam azt, h dugja fel mindenki magának a reggeli kelését, szóval...
de olyan két hétig szerintem simán funkcionálok úgy, három-négy nap alatt még meg sem szoktam érezni.
te? -
nem nagyon vagyook tisztában a különbségekkel, de az biztos, hogy az európai irányzatok közül egyik sem. unszimpatikusak.
az ikrek is nagyon jó, de a juniorban lett terhes a pasas :)
meddig tudsz működni napi 3-4 óra alvással anélkül, hogy az komoly hátrányt jelentene a teljesítményedben?
-
Még 100 éve. De akkor inkább az Ikrek.
Ő sem az, lol.
Tetszik valamelyik filozofikus irányzat? -
igen, de nem vagyok ffi.
láttad a junior c. filmet?
http://www.port.hu/junior/pls/fi/films.film_page?i_film_id=1251&i_city_id=-1&i_county_id=-1&i_where=2&i_topic_id=2 -
kamionosjoe #83362 Terhes lettem pedig férfi vagyok!
Veled is történt már ilyesmi? -
Nem vagyok oda értük. (Ha evésről van szó, akkor meg nagyon nem vagyok oda értük.)
Történt Veled ma valami érdekes? -
Mérsékelten pontos, de egészen jól tájékozódom sötétben.
Szereted a tengeri herkentyűket? -
budiban nem, max valami közeli helységben, h épp hogy beszűrődjön a fény
milyen az éjszakai látásod? -
igen, talán 4-5. egyik sörnyitó.
ha éjjel felkelsz és ki kell menned, akkor kapcsolsz villanyt? -
Sajnos, imádok enni. :(
Van hűtőmágnes a hűtőtökön? -
nem, csak többet főzök :D
te többet csipegetsz? -
2x.
Többet eszel az ünnepek alatt, mint szoktál? -
azt nem :D de attól független jó futó vagyok.
hányszor ettél ma? -
Távolságban nem tudom, de 15-20 perceket szoktam egyszerre.
Szeretsz futni? -
nem, talán 2x volt, hogy elájultam.
mennyit gyalogolsz egszerre legmesszebbre? -
A koton a férfi, a tabi a nő dolga.
De, ha nincs koton, a nőnek kell vállalni a felelősséget, ha belegyezik
. Itt most ilyen folyóparti random kefélésről van szó, akár ismeretlennel nem párkapcsolati szex.
Ha nem veszi be lenyomom a torkán, úgyse okádja ki.
Tudod milyen drága 2 db olyan bogyó? Majdnem 20 liter gázolaj :D
Ájulós típus vagy? -
nem, és szerintem leginkább a nőnemű egyednek, bár nem hiszem, h ez bármilyen kapcsolatnál oly' hihetetlenül nagy vitákat okozna. ha meg az illetékes kerüli (mert teszem azt, tele van hormonokkal és erőteljesen el tudja baszni a kétlábúak napját, szóval érthető), réz spirál/IUD/méhen belüli eszköz a helyes megoldás, tekintve h az hormonmentes. vagy óvszer, de ez szvsz egyértelmű.
szerinted? -
Amúgy Japánban már évtizedek óta TV-ben van a net. PC-k csak később vették át a TOP-ot. -
Alkérdés: mit csinálsz ha a lány nem akarja bevenni?
-
Nyomkodtam pont tegnap egy buliban. Van feeling-je, de számomra felesleges.
Csináltál már fel valakit (teherbe ejtés)?
Antibab tablettát kinek illik venni? -
nem, bár az internet tv-be integrálása kb annyira tűnik jó ötletnek, mint... semmi nem jut eszembe. mindenesetre a TV-k felépítése miatt (ovális pixelek, ellentétben a monitor négyzet alakúival, ami skálázásnál nagyon jó dolog, olvasásnál elképesztően rossz) nem tűnik túl bölcs dolognak.
te? -
Most az Under the Dome szedtem le (legálisan megvettem persze)
Az asszem 720-as volt.
Smart TV használtál már? -
500 gigás Seagate (asszem), meg egy régi 160 gigás, szintúgy Seagate, csak még PATA-s, amit szökőévente egyszer betolok rack-be. egy ideje szemezgetek több terás HDD-kkel, de... egyszerűen nincs többre szükségem 
hd cuccokat szedsz le mindenből (720p/1080p), vagy elég dvd minőség (480p/540p) is? -
Van egy régesrégi 2,5" 160 Gb USB-s és egy modenebb 2TB USB.
Lekopogom, hogy előbbi annyiszor felül lett írva szét lett hajtva vírusozva, de állja a sarat.
A többi gépen a belső 120-300 Gb
Te? -
előfordulhat, részemről nem vettem észre több selejtet, mint a szokásos... na meg amikor picsafüstért veszi a kétlábú, akkor legkevésbé sem érdekli az ilyen 
mekkora HDD-ket használsz? -
Ma még az állkapcsom is ropogott.
Beelőztek