98366
-
nem tudom megfogalmazni, de valami hiányzik.
hogy telt a napod? -
"Mindig figyelj a környezetedre!"
Mire vágysz most? -
az igazság odaát van.
neked mi volt emlékezetes egy filmből? -
Én nem.
Egy "bölcsesség", amit egy filmből tanultál meg? -
borzalmas :D
ilyet hallgatsz? -
szar kb 3/10
Neked ez? -
sült csirkemell fűszeres rizzsel, csalamádéval.
#84170 hosszú felsorolás lenne :P
http://www.youtube.com/watch?v=puu5-HQUO24
tetszik? -
akad.
Mi volt az ebéd? -
Van, akinek minden fárasztó.
#84168: Mások szerint az vagyok.
Valami, amiben jó vagy? -
dehogy. túl fárasztó.
nem? -
próbálom azt tettetni, nem túl sikeresen
te? -
Nem iszok kávét.
Maximalista vagy? -
igen :D kv után
ha iszol akkor mennyi kv-t reggel? -
Lehet igen. lehet nem.
Minden reggel tolsz barnát? -
samu T240 v samu lap
lesz pc fejlesztésed az elköv . 0,5 évben? -
A laptop monitorját, az dell.
Te? -
ott van, e!
milyen monitort használsz? -
igaz.
kérdés? -
#84158, 2:1 -
jaa, hogy ekkora problémák? ha ilyet hallok, egy félmosoly és pár gondolat, hogy jó, akinek fornitos gondjai vannak, mert nekem csak filléresek. magamban meg feldugnám a fenekébe a jólétét és kiraknám szart lapátolni egy gazdaságba hajnal 5-kor. 1 napra, csak úgy. az ilyen eget rengető problémák közül egyet sem tudnék kiemelni. inkább csak fura érzésem van, mint idegesít.
neked?
-
adok, és még meg is válaszolom saját kérdésemet, pl nekem most hihetetlenül bassza a csőrömet, h Jack Cayless (vigyázat, potenciálisan női mellek) hiába napjaink egyik legjobb alkotója, webes tudománya a béka segge alatt van... chimneyspeak-et befejezte, utána két héttel felszívódott az oldala, új képregényét meg még mindig baszta feldobni tumblr-nél valami átláthatóbb formába, aminek hála kb olvashatatlan az egész
milyen monitort használsz? -
(A kérdés meg ugyanaz.)
#84154 -
Mármint, úgy bosszant, hogy az én problémám, vagy úgy, hogy mások nyavalyognak miatta? Igazság szerint egyikre se jut eszembe példa.
#84151: 80336
#84150: Ezeket pont nem használom. Fa-t szoktam nagy ritkán, az se rossz.
#84155: Mankó: "Jajj, fekete ájfont kaptam, nem fehéret!" vagy "Reggel 8-kor lesz a vizsgám, hogy rohadna le a tanár karja!" és hasonlók. -
jó kérdés ilyenkor :D nem tudom.
adnál pár mankót mire gondolsz? -
eh. egy fa, és fű. megteszi.
legnagyobb első világbeli probléma, ami mostanában bosszant? -
jóó, bocsi :D akkor csak ezért rémlett :)
(ekkora tusfürdő és testápoló is egyben? )
szép a képen látott terület?
-
Fú, azóta se vettem meg a vastag fekete ragasztószalagot...
-
és beelőztek
#84141: át akarsz itt verni, mert nem, csak egyszer feltettem a kérdést magát, máskor meg utaltam rá
-
most még a garnier van felbontva. talonban avon, garnier, dove, fa.
ezek közül melyik a neked szimpibb? -
Denim-et, azon belül mindig másikat.
Szeretsz reggelente, ébredés után az ágyban heverészni, még mielőtt ténylegesen felkelnél? -
Pihepuha százas csomagot.
Milyen tusfürdőt használsz? -
100-as abból is többet, de mindig 3 rétagűt?
te? -
Nem kell, mert még emlékszem rá. 
Sajnos/Szerencsére nem. Habár többször megfordult a fejemben, hogy 1-2 jóembernek visszafizessem a kedvességét így vagy úgy, de végül sosem tettem. Egyrészt azért sem teszem, mert Keresztény vagyok, másrészt azért sem, mert jobb akarok lenni náluk. És amúgy is jobb a haragot elengedni.
Van, amikor jól esnek, és jót nevetek rajtuk, de van, amikor fizikai fájdalmat okoznak... :D ("Your PUNishment must be more severe.")
Ha zsepit veszel, akkor 10x10-es csomagot veszel, vagy sima 100-ast? -
Bosszúálló nem. De az 'amilyenazadjonisten' azért működik.
Szereted a szóvicceket? -
nem.
te? -
Ha érdekel, akkor lapozgass vissza, mert egyszer már leírtam. 
Bosszúálló típus vagy? -
A világot akarom uralni. Nyilván a helyzetet is.
#84140: '92-ben. Pontos dátumhoz nézd jobb oldalt mindennap, hogy szülinapos vagyok-e.
És Te? -
már mesélted, de meg.
uralni akarod a helyzetet, vagy a helyzet ural téged? -
Igen, tetszik. :D
Mikor születtél? -
pár éve egy kedves hölgyismerős eljátszotta velem az "unalmas hímek" szűrésére kitalált játékát... ezen játék igazából csak egy szimpla kérdésből állt, mégpedig arra vonatkozólag, hogy az illető milyen három tárgyat vásárolna egy boltban ahhoz, h a pénztáros nagyon csúnyán nézzek rá, vagy ha elég pro, még rendőrt is hívjon (bár ehhez szerintem már megfelelő segédeszközök is kellettek volna). erre a kérdésre válaszoltam én rezzenéstelen arccal és egy pillanatnyi szünet nélkül annyit, h "síkosító, kötél, ásó."
fél percnyi meredt bámulás után (amíg feldolgozta a kapott információt) közölte, hogy legyek oly' kedves és közösüljek egy sündisznóval, mert gyakorlatilag ezen válasszal kinyírtam a kedvenc játékát, képtelenség, hogy ezt bárki is tudja überelni, nekem meg nem kicsit dagadt tőle az egóm
megteszi?