98366
-
Így-így.
Nem voltam ma még kint sötétben. De szerintem fogok majd látni. Ha nincs nagyon beborulva. :D
Mennyi az annyi? -
Hogy egy számomra kedves idézettel válaszoljak:
"In this world wherever there is light there are also shadows. As long as the concept of "winners" exist there will also be "losers". The selfish desire of wanting to maintain the peace causes wars... And hatred is born to protect love."
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkor lennék a helyében. Bármikor, amikor kis kötözős szexre vágynék ,elhinteném a mondatot, hogy "Jajj, de jó lenne háborúzni egy kicsit!".
#84375: Nem, köd van, és felhők.
Többet ésszel, mint erővel? -
nincs. soha nem is volt.
így van? -
nem.
nem tudom, mit tennék, de az biztos, hogy összeszedném a szeretteimet és velük maradnék.
láttál ma csillagokat? -
Frászt. Megkötözném és bezárnám a pincébe, ha egy pillanatra is eszébe jutna.
Van értelme a háborúnak? -
Ez függ attól, hogy mikor (hány éves lennék), az akkori helyzetemtől (család, tanulmány), az egészségügyi állapotomtól, és még attól is, hogy min megyek keresztül addig a pontig.
Ha mondjuk holnap törne ki, nem tudom mit tennék, mivel amúgy sincs letisztázva jó pár dolgom jelenleg.
Te megengednéd a Párodnak, hogy elmenjen katonásdit játszani? -
A saját ügyeimet szeretem magam intézni. Csak akkor kérek segítséget, ha egyedül nem tudom megoldani.
Mit csinálnál, ha kitörne a háború? -
igen.
hivatalos ügyeket magad intézed, vagy ráhagyod valakire, ha nem a nevedre szól? -
Van amelyik igen, nekem is van egy karkötőm.
Voltál már valamilyen ügyben ügyvédnél? -
fülbevalóm van, azt még éjszakára sem, fürdéshez sem veszem ki. kedv szerint karkötő, nyaklánc (leginkább mágneses fém). gyűrű sosem, az zavar. bokaláncomat szerettem, de elszakadt, azóta nincs.
tetszenek a mágneses ékszerek? -
Hát alig több, mint 500 km. :D Horvátország, Zadar környékén.
Hordasz valamilyen ékszert? -
Usa, Oak Park (Chicago), 7800 km kb.
Te? -
Szerencsére nem.
Mi volt a legtávolabbi hely, ahová elutaztál, és milyen messze kb? -
Elég szarul. Eső, sár, sár, eső.
Arra esik az eső? -
Nem nagyon izgat a dolog.
Hogy telt eddig a napod? -
talán az enyém, ha még akkor itt leszek, vagy a tiéd, vagy valaki másé.
akarod, hogy a tiéd legyen? -
Én aztán nem. Németeket, franciákat, oroszokat bírom.
#100000 -es komment kié lesz? -
van olyan, amelyik tetszik. nagy tévedésben vagy, nem mind onnan lett.
te meg angol mániás vagy? -
Igen.
Szereted a hatalmas Facebook bölcseleteket? (Mint például, az eddigi aláírásaid.) -
igen.
ebédeltél már? -
Nem szoktam.
A telefonod mindig Magadnál tartod? -
hol süt a nap, hol elbújik. nincs hideg ^^
fbookon segélykérő megosztást te is megosztod?
-
Jobban szeretem a mountain bike-okat.
Milyen ott az idő? -
előfordulnak véletlenek, így igen. (kinek mit jelent a véletlen)
kipróbálnád a downhill bike-ot? -
Mivel sokkal több a jobb kezes, mint a bal, és régen nem igazán foglalkoztak azzal, hogy kitalálják miért olyan szerencsétlen a gyerek a jobb kezével, vélhetőleg mindenkit jobb kezesnek neveltek, innen viszont elég jól adódik, hogy miért inkább a jobbkezeseknek kedveznek a dolgok.
Bár fogalmam sincs, hogy mi az, amit bal kézzel nem lehet csinálni, mert a csúnya jobbkezesekre gondoltak csak... (Plusz, a billentyűzet gépelés szempontjából szerintem kifejezetten balkezes cucc.)
Hiszel a véletlenekben? -
nincs, a macskám megenné a kutyát :D
(már te is kétlábúzol?)
miért jobb kezes irányítású ez a világ? (mindent jobb kézre találnak ki, a balosokra nem gondolnak) -
Pár kutya várja 11-től, hogy megtanítsam neki, hogyan lehet hű szolgálja a kétlábúaknak.
Van kutyád? -
Tanfolyam a melóhelyen. Próbálok ébren maradni és érdeklődő arcot vágni. Este pedig megyek szüleimhez.
Neked? -
Sokfelé jártam. Szent György hegy és a Balaton Északi partja nagyon tetszett. Visegrád is jó.
Mai progi? -
max 1 hónap, utána megőrülnék azt hiszem.
szeretsz túrázni? ha igen, akkor merre jártál már? -
egyet nagyon szerettem, az utolsó monikánt. inkább nyomtatott formában tetszettek.
mennyi időre próbálnád ki a nomád életmódot? -
Nem, az ügyfelezés nem nekem való. :D
Westernfilmek bejövősek? -
nem, az asztalnál ülős munka nem nekem való.
te? -
Simán, az elsőbbségi nem sokat ér.
Dolgoznál postán? -
tavaszt.
levelet elsőbbséggel adsz fel, vagy simán?
-
nem félek, inkább megijedtem párszor. pl. alig 100 m-re tőlem egy villám szépen belevágott a földbe. jó hangja volt.
beelőztek, de nem baj :D -
Nem félek, csak nem díjazom, ha eláznak a cuccaim.
Melyik évszakot szereted leginkább? -
vihar milyenségétől függ, egy kis átázástól nem szarom össze magam (bár egy régi telefonom már vesztette így el az életét), de azért ha nagy sebességgel elrepül mellettem egy tehén, akkor már lehet, h igen.
te? -
egy felhőszakadás. olyat azóta sem láttam még. kb. fél perc alatt éjszakai sötétség lett, de szó szerint és egybe lejött az összes víz.
félsz a vihartól, ha odakinn kap el? -
virslit nem, csak tojást
legnagyobb vihar, amihez életedben szerencséd volt?