98366
-
atiapuka #97081 Én ezt a kérdést passzolom.
De egy múltkori kérdésre válaszolnék (ismét). Múltkor valaki kérdezte, hogy ciki ha egy férfi sír. Én akkor is válaszoltam. De a héten láttam egy filmet, és bevallom, ... A film címe Éjjeli napfény. Gyönyörű és nagyon megható film. Legalábbis én teljesen a hatása alá kerültem.
A négy napos ünnepet hogy fogod kihasználni? -
Mindegyikre büszke voltam, amikor elvégeztem, de igazából egyik sem fontos.
Van valamilyen vicces kisgyerekkori hiedelmed? -
Persze. Kádárt még személyesen is ismertem, de nem a Jánost.. 
Melyik végzettségedre (iskoládra) vagy a legbüszkébb, illetve melyik lett mostanra teljesen lényegtelen? -
Hétvégén még dolgozok utána nyári 1 . 5 hét szabi. Csak kevesebb pénzem mint mire számítottam.
Szerinted létezik olyan szakma egyáltalán hogy kádár vagy kárpitos? -
Csak a túrósat...meg a kakaóst...és a lekvárost is...esetleg még a mogyorókrémest is néha.. 
A jól megérdemelt nyári szabidon vagy már mától mint én?
-
meló mindkét nap
szereted a palacsintát? -
Szeretem, jöhet mind.
Hétvégi tervek? -
A régiek közül a Surda kalandjait mesélő Vruc Vetar (Forró szél), a mai időkből a Chernobyl HBO minisorozata.
Épp saslikot grillezek. Szereted a saslikot vagy más grill ételeket? -
Nem vágyódik vissza Versaille- ba
akit egy huligánt ott ver szájba
( by nyomasek bobo ; Szeszélyes évszakok MTV )
Melyik tv sorozat volt rád a legnagyobb hatással?
-
Bebut #97072 Sajnos nqgyon beállt a ritmus a korán kelésre, ezért 8körül felébredek. Ha buli volt vagy valamiért sokáig fent voltam előző nap akkor max 10.
Tudsz jó szóviccet? -
A vércsoportom tudom, A -, a hozzá javasolt étrend nem érdekel, nekem nem jön be.
Mikor ébredsz magadtól, ha nem kell sehova időre menned? -
Elég vérszegény vagyok, ami az átlagostól alacsonyabb vérnyomással párosul.
Számomra nem ajánlott a véradás, mert elég durván elszédülök utána. Egyébként B rh+ vagyunk mindketten a párommal.
Te tudod a saját vércsoportod és hiszel a hozzá javasolt étrend hasznosságában? -
Nem emlékszem délutánra / estére. Általában 10 perc után elfelejtem, ha nem koncentrálok rá ébredés után.
Szóval fogalmam sincs, pedig biztosan álmodtam valamit, mindig szoktam.
Szoktál vért adni? -
Bebut #97068 Ürömi hütte.
Mit álmodtál legutoljára? -
Legjobb: a mai ebédet békésen átszuszókáltuk.
Legroszabb: 33 celsius odakint, emiatt alig haladtam valamit a kerti munkáimmal.
Tudsz ajánlani egy jó éttermet valami szép csendes, nyugodt helyen? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!már amennyiben cikknek lehet nevezni a wikit. -
Ami valódi óra és csak az a funkciója, hogy óra legyen, olyan egy darab van az egész lakásban, és pontosan jár. Ezen kívül van két gép és két telefon, amik mutatják az időt, szintén pontosak. A mikró órája megbízhatatlan, de azért szoktam azt is nézni.
Mi volt a legjobb/legrosszabb dolog a mai napon? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!úgy tűnik, hiszen te ezt tetted... főleg, amikor belinkeltél egy cikket Irakkal kapcsolatosan... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!katonai konfliktus irán és a nyugat közt. lehet ezt másképp érteni? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hujuj... ha nem érted a kérdést, akkor ne akarj rá válaszolni... -
Lakáson belül 11 növény él a cserepeikben. A többi odakint az udvaron vannak amik szintén cserépedényekben.
Hány óraszerkezet van a környezetedben és ebből hány jár pontosan is?
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha az Usát tekinthetjük nyugatnak, a polgárháború része még most is tart. Ha nem erre gondoltál, fogalmazz, kérdezz pontosabban, érthetőbben. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha már kérdéssel válaszoltál: pl. most. Ami eddig volt az nem a katonai konfliktus kategóriája... -
Nem, nem is vonz.
Hány növény van a lakásodban? -
Miért mikor nincs?
Ültél már tankban? -
Most 5,2" 1920*1080
szerinted lesz katonai konfliktus Irán és a "nyugat" között a közeljövőben? -
Legjobban talán a cseresznyét, legkevésbé talán a grépfrútot. Bár ez néha változhat..
Most hány colos és milyen maximális felbontású kijelzőn internetezel?
-
Nem értek hozzá / jó nekem, ami most van.
Melyik gyümölcsöt szereted a legjobban és a legkevésbé? -
Mármint melyik első?
Az első nyomógombos az valami Philips cucc volt, kisebb vagyonért vettem akkor még 30-as körzethívószámmal. Aztán az első okostelóm egy 70-es saját márkás teló volt még android 1.0 rendszerrel...
Ami számomra is meglepő, hogy így utólag visszagondolva az első 20-as telómra már nem is emlékszem. Csak arra, hogy oda már Flottásként mentem át, nevetséges havi és percdíjakkal...
Műholdas mobilszolgáltatóra átváltanál valamikor? -
Soha. Semikor.
Milyen tìpusú volt az első mobiltelefonod? -
Előfordult már, bár igen régen botlottam bele utcazenészbe...
Felénk ritkán látni őket.
Dohányoztál valaha, vagy esetleg még most is? -
Szeretnék egy olyat, amit szeretek.
Szoktál pénzt adni utcazenészeknek? -
Bebut #97049 Van az augustiener. 8éve nagy kedvenc.
Egy olyan munka amit nem szeretsz sok pénzért, vagy egy olyan amit szeretsz nem olyan sokért, de ebbőlnis meg tudwz élni? -
Ki nem állhatom. Az édesköményt sem komálom.
Van (vagy volt valaha) kedvenc söröd? -
A kisebb fajtákat elvileg vezethetem vele. De most alaposan utána kellett néznem, hogy melyiket mivel lehet... :D
Szereted a köménymag ízét? -
Már voltam nős, nem vágyom megint az lenni. Persze ha a párom szeretné, miért ne.
Ugyanakkor ha szeretné, akkor meg nem is az az ember lenne, akit megszerettem...
Vezethetsz quadot a jogsiddal? -
Bebut #97045 az illatát nagyon, meg jót tesz a kertnek, kánikulában pedig lehűt mindent.
Megkérnéd valaki kezét nyilvánosan6 Örülnél ha nyilvánosan kérnék meg a kezedet? -
pulykaszárny pöri, vagy sült. brrrrrr....
Szereted az esőt? -
Egyiket se. A csípőset semmiben nem szeretem, ananászt csak magában.
Mi az a (normál, hétköznapi) kaja, amit annyira utálsz, hogy semmi pénzért nem ennél meg?
(Tehát most nem rántott majomagyvelő és hasonló egzotikus dolgokra gondolok.) -
paradicsomos, csak és kizárólag.
szereted a csípős szószt a pizzán? és az ananászt? esetleg a kettőt együtt?