98366
-
Abszolút. Röhögnek is rajtam mindig a melóban, de ha valami megoldandó feladat adódik, mindig megkérdeznek, mert tudják milyen lusta vagyok. Akarom mondani energiatakarékos. Megtalálom a legegyszerűbb és legkönyebb módszert mindenben. Lusta nem annyira vagyok, mert amit kell, azt így vagy úgy mindig megcsinálom.
Szoktál rajzolni? -
elég sűrűn elmegyek mellette, ha tudom, h van ott valami, amit megéri megvenni, be is megyek.
#85855: én konkrétan kiszedem őket lavorba, összerázom úgy h egyenletes felületet kapjak, majd kilapátolom a radiátorra
megszáradni megszárad így is, és fogja a tököm egyesével rakosgatni. (nyáron meg ugyanezen elven ráborítom a szárítóra, amit a felső rács nem fog meg, azt majd az alsó)
a lustaság (vagy még mindig az értelmetlen faszságokra időpazarlás kivédése) kreativitást szül? -
ma épp sehogy. főzésen kívül nem csinálok semmit. ja, meg a vele járó mosogatás. vasalástól meg szívrohamot kapok, utálom.
szoktál tescoba járni?
-
szerintem a fehérneműk kiteregetése ( sok kis szar, pepecs, időrablás)
te hogy vagy vele? -
mosogatás és porszívózás között vacillálok, talán kicsit mosogatás felé billen. a vasalás is extrém gyűlöletes, de igazi férfi leszarja, ha gyűröttek a göncei, így az kiesik.
szerinted? -
nekem az, de közben eszembe jutott egy még jobb: hordj a macskád bundájával megegyező színű ruhadarabokat - ami nem látszik, az nincs is.
na? -
Nekem a borotvát ajánlották még, kb. egy szinten van vele. :D
Melyik a legutálatosabb házimunka? -
ne legyen macskád
kielégitő válasz? :D -
macskamentes lakhellyel :C/:D
mi a jó technika macskaszőrtől megszabaduláshoz? -
#85846 Nálunk szép fehér, úgyhogy egészen feldob. :)
#85847 Többet, mint kellene.
Mivel szabadulsz meg a macskaszőrtől? -
lehangolt nem, inszomniás igen
beelőztek -
kamionosjoe #85847 Süt a nap. :)
Mennyit netezel egy nap? -
igen, de sosem nagyon.
#85845 ? -
igen, mindig van.
nem leszel lehangolt ilyen szürke időben? -
Ki tudja. Kit érdekel.
Ütöttél már meg gyereket? -
kamionosjoe #85843 Értelmes emberekkel.
Van jövőnk? -
Barátommal, egy srác barátommal, egyik barátnőmmel, talán a szűk családot is idevehetjük még, bár hozzájuk nem mindig van türelmem.
Te? -
de, mert csak :D (értettem)
kivel beszélgetsz legszívesebben? -
hát , inkább mondatfoszlány , valahogy úgy kezdődik " szevasz Tezsó.... "
nem kell kifejtenem ugye h mire gondolok? -
több embernek ezen videó emlegetése (ne nézd meg, ez a legszörnyűbb dolog, amit valaha is láttam interneten), még több embernek Threads megemlítése, mint legnyomasztóbb film ezen világon. mindkettőt istenesen körberaktam figyelmeztetésekkel. visszajelzések alapján nem használt 
melyik az a szó, aminek már a kiejtésére gyilkos indulatok töltenek el? -
kamionosjoe #85838 Megetettem több száz embert. Remélem jól laktak. :D
Te? -
alapok általánosban, többi Baldur's Gate trilógia és egyéb BioWare játékok + szótár, befejező simításokat sorozatnézéssel. előnye, h kényelmes és egyszerű, plusz olyan dolgokat csinálsz közben, amit élvezel. hátránya, h halvány lila gőzöm sincs az angol nyelvtanról, és "hangzásra" lövöm be módszeresen a leírt mondatokat, de ez soha nem okozott különösebb gondot.
valami, amivel az elmúlt héten jobbá vagy rosszabbá tetted más életét? -
kamionosjoe #85836 Ritkán.
Hol tanultál angolul? -
mármint a "nézd, vaginák!" topicot?
hátöööizé, nem.
gumit sűrűn látogatod? -
ok, hagyjuk... -
Nem igazán, nem bírom a tagot.
Te a Sedó topikot? :D -
nem fog, ha vigyázol. meg lettek tanítva, hogy milyen magasságig kapkodhatnak. különben meg minek akarsz úgy játszani vele, hogy beledugod a képed az övébe? -
kérdés lemaradt... pelleri topicot látogatod? -
majd elválik
#85828: akármennyire megnevelheted a macskádat, az játék közben akkor is simán véletlenül odakap, nem kell ehhez terrorizálni őket -
még csak most kezdődik.
mit műveltél, hogy odakarmolt? -
#85824 #85825 nem, nem csinálok olyat, hogy akarjanak. az enyéim meg meg vannak nevelve.
#85826 ? -
Csak a szemhéjamba.
Szerinted meddig tart az idei tél? -
mert nem így kellett volna leírni.
azt választod, amelyiket akarod.
mi lesz az ebéd? -
csak majdnem
neked? -
Ha ennyire jól tudsz magyarul, miért erőlteted azt, ami látszólag picit sem megy?
A kérdés maradjon:
Karmolt már macska a szemedbe? -
kamionosjoe #85823 Nem.
Ha középfokon tudsz angolul akkor, hogy lehet, hogy nem vagy képes értelmezni egy nyomorult angol mondatot? (még ha helyesírási hiba is van benne) -
Nem. Szüleim mondták, hogy nem szabad, de amúgy se állt szándékomban. Meg valószínűleg kikarmolta volna utána a szemeimet.
#85821: Papíron középfokon. (De a Tanárom azt mondta, hogy szerinte lazán menne a felsőfokú is. Viszont a diplomához nem kell.)
Karmolt már macska a szemedbe? -
kamionosjoe #85821 Nincs felszerelve, de van.
Milyen fokon tudsz angolul? -
Sötétzöld, de csak dísz, a redőnyt használom.
Vágtad le pici korodban a cica bajuszát? -
Értelmetlen.
Milyen színű a sötétítő függönyöd? (Már ha van.)