98366
-
#86133 Ja értem... Akkor ilyenekre gondolsz, ugye? Én anno ettől dobtam egy hátast, nagyon jó. :D De ez is amit írtál, jajjj. :D
#86136 Eléggé, de nem annyira, mint régen.
#86137 Nem is tudom, kb. 5-6-ot. :D Tanultam gépírást, de félúton lemaradtam, és nem volt kedvem gyakorolni, amikor pötyögni helyből gyorsabban megy. :( Csak hát hibásabban is.
Mi a keresztneved? -
általában hét, kisujjak nyugiznak, jobb hüvelykujj szintúgy, ballal nyomom szóközt
te?
off: azért imádnivaló, h egy morbid viccel mennyire meg lehet fagyasztani az egész topicot
(most nem tudom, h titkon büszke legyek magamra, vagy iszonyodjak)
-
9-et.
#86124: Csak idő kérdése.
Mennyire vagy hajlékony? -
értem, rendben :)
átlagtól gyorsabban, de hibásan is. meg szerintem a kezem bénázza el a betűsorrendet pl. kettősbetűknél. pedig tanultam digit. írást.
hány ujjadat használod gépelés közben?
-
off: én érteni értettem, azért is próbáltam #86130-t úgy írni, h legkevésbé sem célozzon az ellenkezőjére, de néha azért szövegben ilyet nehéz kifejezni. meg azt leírni, h "elismerésem, h bár sértőnek vehetted volna személyes okokból az egyik legundorítóbb viccet, amit valaha ember papírra vetett, ezzel potenciális piszkálva mások csőrét, mégsem tetted ezt" eléggé... érdekes. na érted.
és akkor legyen kérdés is... gyorsan gépelsz? (legyünk relatívak, nem kell "szó per perc", amíg valaki nem olyan mint a villám - avagy néha lecsap - az már megfelelő) -
nem, nem vagyok oda versekért.
#86131: nem erre gondoltam, hanem ugyanolyan morbidságú viccek, csak péniszmentes kiadásban. példának.... nem találom már a képet, de gyakorlatilag ez volt, alatta "i'm gonna menstruate on everything you love" felirattal, amitől instant csöppet hátrább csúsztam székestől
beelőztek -
nem sértődtem meg, csak felkavart viszont elismertem, hogy a kategóriájában no1. értve?
#86128 tényleg nem tudhatta, nincs is gond.
#86131 walesi bárdokat pl. bármikor-
te? -
#86128 Éjfél előtt mindenképp.
#86129 Alacsonyabb ingerküszöb + erősebb szociális érzékenység a viccek áldozataival szemben + inkább a férfiak gyártják a morbid vicceket, hímsoviniszta világunkat nézve pedig szinte következik, hogy a viccek áldozatai nagyon sok esetben nők. Amúgy nemtől független szerintem, hogy ki vesz személyes sértésnek egy viccet.
Tudsz fejből verseket? -
off: tudás, nem tudás, ha valaki megsértődik egy morbid viccen, amikor éppen morbid viccekről van szó, arra csúnyán nézünk. meg általában a "jajj, nem mondhatsz ilyen vicceket, ezek megsértik a morális értékrendemet!" típusú dolgoktól a legtöbb kétlábúnak instant forrani kezd a vére. -
meglepően gyorsan elismerem, ha a másiknak igaza van. ellenben ha csak baszakodni akar...
miért van oly kevés morbid vicc, ami nőkre van "szabva"? -
Elgondolkodok rajta. Esetleg bocsánatot kérek.
(Nem tudhatta.)
Mikor fekszel le? -
baromira, tekintve, hogy 3x vetéltem. amúgy nem volt rossz.
mit csinálsz, h a képedbe mondják, hogy mekkora hülye voltál adott dologban? -
á, dehogy, soha.
te? / #86125 -
mi az, 20 centi, és a barátnőm öklendezik tőle, ha lenyomom a torkán?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az elvételt magzata.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!esetleg abortuszmaradék is megfelel
na, elég morbid volt? -
Jöhet nekem is. Mondani nem tudok, nem jut eszembe.
(Érteni vagy egyetérteni, az a nem mindegy. :)
Gyakran beszélsz ironikusan? -
Jöhetnek.
(Áh, lassan tényleg kezded megérteni. :D)
Mondasz egyet? -
ha valaki el tud sütni egy olyan viccet nekem, amitől instant hátralépek az iszonyattól, több mint valószínű, hogy ott helyben feleségül kérem. nemtől függetlenül.
neked? -
off: meg a megalázkodásé, főleg ha a valaki azzal játszik, h elnéz és figyeli, h követi-e a szemét a másik tekintete. meg a dominancia, ha valaki ezt épp a másik oldalról csinálja. meg a...
szóval nem, ez baromira nem ilyen egyértelmű. és ha megfigyeled, "egyenrangú" kétlábúak között sokszor szemkontaktus mint olyan minimális. -
Persze. Nem tunyán és elhízva halsz meg, hanem fitten és kisportolva.
Morbid viccek jöhetnek, vagy inkább ne? -
azonnal lereagálom valamilyen módon.
#86118 szoktam.
van értelme a testedzésnek? -
Igen, elég jól olvasok a sorok között.
#86115 -
Muszáj, sok papírt kell fogdosnom, hamar kiszárad, főled télen.
Gyorsan veszed a lapot, ha valaki célozgat valamire? -
ez a vérmérsékletemtől és az adott személytől függ. vagy azonnal elküldöm a búsba, vagy eltűröm egy ideig, de odaszólok párszor. aztán, ha ez átbillent a súlyponton leszarom tabi és annyi.
szoktad kenni a kezed? -
Először lenyelem; majd ha nem akar leállni, megmondom neki, hogy mi a helyzet.
#86114: Az szerencsére enélkül is megy. Jó, néha nehéz (pl edzésen az ellenfél szemébe nézni folyamatosan), de ahogy írtam, néha a másikat kímélve nem teszem.
(Amúgy, nem rossz "edzésmód".)
Szoktad edzeni a tested? -
ez meg kimaradt... nyitott szemmel meditálás haszna az, h az ember remekké váljon abban, h valakinek tényleg a szemébe tudjon nézni, és ne vándoroljon a tekintete. már ha valaki ilyeneket akar elsajátítani... -
szerintem meg a figyelem megnyilvánulása, ha beszélsz valakivel és nem máshová leskelődsz, hanem rá.
-
esni passz, szerintem 6+ méter, fán ketté tört alattam az ág, aztán még pár ahogy pottyantam, de szerencsére elnyelték a becsapódás erejét. viszont meggyfa(?) ág és farpofa keresztezése meglehetősen... fájdalmas.
mivel "kezeled" mások hülyeségeit? szemtől-szembe elmondod neki, h pöcs, passzív-agresszívan durcizol, lenyeled a haragod, esetleg gúnyt űzöl a baromságaiból? -
általában okot adva az illetőnek rá... ha már úgy is felpörgette magát 
#86103: ez érthető is, nekem is első gondolatom az, ha valaki az arcomba bámul, h az illető hazudik, és a reakciómat próbálja felmérni.
és beelőzés -
attól függ, hogy ki hisztizik.
#86109 ? -
nem.
mi volt a legnagyobb magasság, ahonnan leestél?
-
Én is, akár szikláról is, de repülőről mindenképp, ez a bakancslistámon van.
Hogy viseled a hisztit? -
Szívesen. Inkább repülőből, mint valami épület/szikla tetejéről.
És Te? -
#86102 Hát attól függ, ki ellen. :D
#86103 Igen.
Ejtőernyőzést kipróbálnád? -
(A #86101 a #86097-re ment.)
Attól függ.
Általában a nőkkel való szemkontaktus természetesen jön. (Főleg egy adott személlyel.)
Utcán, átlagemberrel nem szoktam, nem figyelek rá.
Edzésen az ellenfelemmel inkább kerülöm a szemkontaktust, nem akarom, hogy idő előtt meghaljon... °/_¤ Amaterasu!
És megint beelőztek. -
#86100 Hűű... Régen sosem néztem senki szemébe, rám is szóltak sokan/sokszor miatta... Szóval tudatosan kezdtem gyakorolni hogy "ha beszélgetünk, akkor szemkontaktus szükséges" - és mára már egészen jól is megy, szinte természetesen. Kivétel ha nagyon nem kedvelek valakit, annak képtelen vagyok huzamosabb ideig a szemébe nézni, mert kiül az arcomra, amit gondolok róla.
#86101 Oké... Vettem a célzást. :D
Beelőzteeek. -
ha valakivel beszélek mindig a szemébe nézek.
tudtad, hogy más kultúrákba ezt nem mindig veszik jó néven? -
(ha tudnád én mennyit kaptam privit.)
nyerni is szoktál? -
Csukott szemmel, nyitottal max elgondolkodni szoktam és bambulni. :D
#86098: Ennyit se akartam.
A témához való hozzáértésed most is lenyűgöző...
#86099: A meditáció nem csak megnyugtatásra van. Például a koncentrációt is javíthatja. :P
És beelőztek. -
ám legyen: szemkontaktusról vélemény? természetesen jön neked, h mások szemébe nézz, erőltetned kell, vagy alapból pont h kerülöd a másik tekintetét? -
#86094 Szoktam gyártani magamnak aranyos kis könyvjelzőket, szép színeseket és mintásakat, amiket rendszerint elvesztek. Illetve kaptam egy nagyon szép macsekos mágneses könyvjelzőt, amit szintén elhagytam. :( Amúgy blokkokat és cetliket is, ha éppen minden mást eltüntettem. :D
#86096 Nem szoktam előadni magam, ha írok/mondok valamit, akkor az úgy van és kész. Az egy dolog, hogy te utána mit vagy hajlandó elhinni és mit nem. (Ezt nem csak erre pincsis dologra értve, hanem nagyon sok privát üzenetre...)
Szeretek sakkozni.
Nem meditálok, elég nyugodt vagyok anélkül is.
Van még aktív kérdés? :D Remélem, mert nem jut eszembe semmi... Vagy kérdezzen valaki.