98366
-
uhh, köszi, ezt nem tudom hogy sikerült elgépelni
-
az baj? :D -
balos, de amikkel nem gondoltak ránk, azt jobbal megtanulom hamar.
(segíts neki, mert tényleg szarban lehet :))
sejtem, hogy ki előzött be :D -
Megint nem olvastam vissza és megint benne maradt a mondatban egy felesleges szó. :C -
"Down-kór"
:D
Ennyi. :S -
#86290 Nem. Kollégám nyaggat, hogy segítsek neki megírni (=írjam meg helyette), mert neki a munka + suliba járás + vizsgákra tanulás + záróvizsgára készülés miatt nem tud időt és energiát ráfordítani.
#86291 Horvát tengerpart.
Jobb vagy balkezes vagy? -
horvátország talán, bár nem vagyok nagy nyaralós típus
#86290: eh.
válasz az előző kettő közül egy számodra szimpatikusat, vagy: utolsó beküldött kérdéshez valami bölcs ötlet? -
Pusztán a visszakérdezést. :)
De akkor had kérdezzek én!
Hol volt a legkedvesebb nyári vakációs élményed? -
nekem 1 hét volt anyaggyűjtéssel, kidolgozással. napi kb 5 óra alvással.
(ma úgy látszik, mindig megelőz valaki)
fősulira akarsz menni? -
én kurvaanyázás nélkül, de csak mehet után olvasom át . aztán max nevetek, hogy na, analfabéta mindenemet :D
baj, ha elgépel valamit az ember, vagy vicces? -
Ugyanez, pedig évek óta minden második nap elhatározom, hogy holnaptól bizony tutira visszaolvasom még elküldés előtt, és csak tökéletesen megszerkesztett, hibátlan gépelésű szövegeket küldök el. :D
Mennyi idő megírni egy szakdogát? -
biztos nem, meggyőző voltál :D
valaki írt közben, akkor kérdez ő.. :) -
persze, miután elküldöm, aztán kurvaanyázok az esetleges helyesírási hibák és kihagyott/extra szavak miatt 
te? -
Teljesen meg vagyok győzve. :D
Mindig vissza szoktad olvasni, amit írsz? -
Az első linket elszúrtam. :( Röviden. -
Röviden. Hosszabban.
Részletesebben: Szeretek észrevétlen lenni, szeretem a sötétséget, a fegyvereket, stb.
Valamit kihagytam? -
Értem.
Válaszolva a kérdésedre: Legutóbb iskolai táborban voltam, és csőtörés volt álmomban. Fuldokoltam, de aztán megmentettem mindenkit.
És a kérdésem: miért szeretsz ninja lenni? -
Nincs szükség feltételes módra; én ninja vagyok. (Vagyis, talán inkább csak voltam.)
#86279 -
Szoktam néha. Főleg hajnalban, reggel felé közeledve, amikor felébredek, és visszaalszom. Vagy nagyon jók, vagy nagyon rosszak.
Miért szeretnél ninja lenni? (olyan nincs, hogy valaki ne szeretne ninja lenni :D ) -
Vannak időszakok, amikor zsinórban emlékszem minden nap (napi akár több álomra is), és vannak időszakok, amikor egy hónap is eltel anélkül, hogy bármi is megmaradna.
Legutóbbi álom, amire (még) emlékszel?
#86277:
(Néha vannak bent egész jó ötletek, csak sokszor nincsenek kidolgozva...)
-
Szavakkal nem tudom kifejezni, hogy mennyire iszonyatosan gyűlölöm és mennyire kikészít a korán kelés. Egészen pontosan a déli 12 óra előtti ébredés.
Szoktál emlékezni az álmaidra? -
délután, éjszaka, meg a délelőttöknek meg reggeleknek bizony a kurva anyját
szerinted?
#86258: összeszedtem minden lelki erőmet és takarítottam egyet (már úgy is akartam egy ideje), meg beraktam pár használhatót kiemeltek közé -
Jól elvagyok a mostani helyemen, nem tervezek váltani egy darabig biztos.
Szerinted milyen műszakban a legjobb dolgozni? (Pontosabban: Mettől meddig?) -
kérdésre válaszolni, ha érdekel valami, akkor kérdezni és választ kapni.
(ismerem ezt a zenét :D)
váltanál munkahelyet/iskolát? -
Idegen.
Beelőztek, amíg a zenét kerestem. :D -
Idegen. A robotok sose néznek felfelé.
Mit szeretsz jobban, kérdezni vagy válaszolni? -
egyik sem. bár, a mindennapjaimat tekintve, akár robot is lehetnék, annyira monoton néha a folyamat.
te melyik vagy? -
Felfele nézek.
Robot vagy, vagy idegen? -
de :D (jó, értem, de ez akkor is megnevettetett :D)
igen. van 1-2 amit szeretek.
ha mész az utcán, akkor előre nézel, vagy lefelé bambulsz?
-
hát... egy szerepjátékban nem ölöd meg x időközönként a karakteredet, belezed ki, majd pakolsz bele belső szerveiből egy párat egy másikba, szóval annyira nem 
sg-n kívül látogatsz más fórumot? -
nem, nem vagyok valami túl koherens fáradtan, így nem erőltetem. főleg ha angolul akarok valamit megfogalmazni, brrr...
és elfelejtem megnyomni a mehet gombot is, szóval beelőznek, ehh -
nem , akkor inkább szólok, hogy kinyúltam, hagyjanak nyugiban, vagy értsék meg, hogy részemről nincs duma.
(én sem ugrálok sehová, szimplán elszaladok :D)majd megértenéd, ha viszolyognál tőlük :D
a pc olyan, mint egy szerepjáték, mert mindig fejleszteni kell? :D (ezt épp most hallottam és tetszett :D)
(fáradt vagy?) -
A kevésbé szimpatikus jószágokat felterelem egy papírlapra és kirakom őket, a többit megfogom és kiviszem kézben. Egyedül a szúnyogokat gyilkolom. (Mármint a pici vérszívókat, a nagyokat imádom, aranyosak, sosem bántanám.) Nem tudom megérteni azokat a nőket, akik egy pókocskától az asztal tetejére ugranak, vagy sikítanak a segítségért. (Nálunk én vagyok a segítség. :D)
Te nem szoktál a szokottnál többet beszélni, ha nagyon fáradt vagy? -
ha nem muszáj, nem ölöm meg. inkább kiabálok, hogy valaki rakja ki. ha nincs itthon senki, akkor raid.
te hogy oldod meg? (kiabálsz barátodnak, vagy meg mered fogni?) -
Nagyon ritkán évente max 2x.
A lakásba betévedő rovarokat, pókokat helyből kinyírod, vagy csak kitessékeled őket? -
nem, gázkonvektorral fűtünk, tizedet eltörölték, csak bizonyos egyházak szedegetik, kapuadó meg átlényegült álam útadóvá, vagy mi a neve a buszos pótdíjnak.
szoktál vonaton utazni? -
én pluszba a kötelezőn, füst és kapuadót no meg tizedet is perkálom ^^
te nem? -
munkahely, vagy egy barátnőm.
mindig megfizeted rendesen az adót, vagy keresel kiskaput? -
Nem használok.
Ki készíti az adóbevallásod? -
néha át kell rágnom, általában nincs vele gondom. elég széles szókincsem van.
#86257 jó sok málnaszörp bánta... :D
használsz hajlakkot?