98366
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• chhaya #86938
    Szoktam, de nem azért, hogy ülepedjen, hanem mert nem szeretek sokáig egyetlen dologgal foglalkozni. Egy kis változatossággal könnyebb.

Kéretlenül is adod a tanácsokat?
  • BRAT
    igen.

te?
  • Fresh Duke
    Jó pár filmajánlás, tag pro ajánlás, random érdekességek... Semmi különleges.

Tanulás közben szoktál szüneteket tartani, hogy leülepedjen a tudás?
  • BRAT
    Igen.

701 új üzi. Volt valami érdekes?
  • Fresh Duke
    Fogorvostól kb 10 hónapja. De ha a véradás is annak számít, akkor kb 2 hete. (Illetve, holnap vérvétel. Lusta vagyok időben felkelni, és odamenni, viszont csütörtökig legkésőbb meg kell csinálnom.)

Szeretsz sétálni?
  • videobaby
    nem, pedig általában szoktam. még az álmom hangulatára sem emlékszem most.

mikor kaptál szurit utlojára?
  • Fresh Duke
    Melegben vagy sportoláskor igen.

Emlékszel mit álmodtál az éjjel?
  • videobaby
    egy gyűrű, egy levél, egy medál. nem tudnék választani.

izzadós típus vagy?
  • Fresh Duke
    Nem tudom, még sosem kaptam. Én inkább mentálisan nyomom el a fájdalmat.

A legszebb dolog, amit eddig kaptál?
  • videobaby
    úgy 20 évvel ezelőtt még szerettem, de csak stan és pant. őket is csak módjával. meg egyszer, még gyerek koromban láttam egy vámpíros filmet. nem tudom mi volt a címe, de életem első horrorja volt :D az is f-f volt (pedig voltak színesek is jó ideje)

halántékmasszázs segít a migrénen?
  • Calver
    off: ja, és The Man from Earth-ért kösz, jó ideje meg akarom nézni, mindig kiment a fejemből, most felkerült a lejátszási listára (aka utorrent)
  • Calver
    nem, és a rajongótáboráért sem vagyok oda

te?

#86922: Grosse Pointe Blank (magyar cím szörnyű), Weirdsville, Freaky Deaky. mind viszonylag ismeretlen, mind elképesztően jó. esetleg ha populárisabb is jöhet, Amerikai Szépség a kevés hibátlan film közé tartozik. vagy... Eternal Sunshine of the Spotless Mind. vagy... ennyi egyelőre elég szerintem
  • videobaby
    igen. evolúció sosem volt szimpi amúgy sem. egykori biológia/anatómia tanáromnak is megmondtam ezt. azt mondta, neki sem tetszik, de ezt kell leadnia tananyagban. agnoszticizmus meg megint nem jön be.
    (szerintem is jöhetne a tavasz:D)

szeretted a fekete-fehér filmeket? (chaplin, stan és pan, ilyenek)
  • kamionosjoe
    már áraszthatná :)

#86916 Legényanya fent van youtube-on is:

Hiszel Istenben?
  • videobaby
    de :D
    http://www.imdb.com/title/tt0268695/
    nagyon hosszú, sok szálon futó történet. érdemes megnézni :)
    #86923 ? (most ezt dúdolgatom, gőzöm nincs, miért)
  • videobaby
    átmenetileg szoktam, azátn ide-oda elrakom, vagy törlöm idővel.

rég csináltam papírsárkányt, akkor sem a hivatalos verziót, csak hurkapálca és selyempapír/krepp papír szalagokkal. szépen repült :D

tavaszi szél vizet áraszt?
  • chhaya #86922
    Régen gyűjtögettem a teccősebb képeket, mostanában nem nagyon, nem látom értelmét. Sokkal több kerül fel a netre, mint amilyen intenzitással le tudom őket menteni. :D

The Man from Earth ?

Nem akarsz inkább te ajánlani nekem filmet? :D
  • Calver
    gépre nem, ha valami jót találok, vagy könyvjelző eszköztár (nem véletlen a 350+ elem) vagy imgur accomra átmentem

te? / #86920
  • Calver
    még soha sem próbáltam

milyen az?

#86918: Exam jó, The Lost Room... uhh. környezetemben szinte mindenkinek tetszett, amíg el nem kezdtem nekik sorra mutogatni a nagyobbnál nagyobb lyukakat és szép lassan ici-pici darabkákra tépni. nem szerettek érte
  • chhaya #86919
    Sárkánnyal még nem próbálkoztam, de repülőt sem tudok, szóval szerintem nem.

Szoktál lementegetni magadnak a gépedre képeket, vagy nem, mert minek?
  • chhaya #86918
    #86915 Szeretek, kellene is már, különben holnap az íróasztalomra bukva fogok aludni. Előfordult már.

#86916 Nem, nem nézek túl gyakran filmet, ritkán kötnek le. Néhány igen... Ha még nem találtál néznivalót (és esetleg nem láttad, amit kétlek :D) akkor ajánlom szeretettel Az elveszett szobát, vagy a Vizsgát, vagy...

...mindegy is, mert beelőztek.
  • videobaby
    néha odanézek, írni nem szoktam.
    #86915 igen, de viszonylag kevés alvásigényem van (tudod, ki sokat alszik, keveset él-na nem, csak tényleg elég 6 óra is, ha nincs annyi, az sem vészes jó ideig).
    ha ezeken vacilálsz, akkor riddick.

tudsz röpképes papírsárkányt csinálni?
  • Calver
    Legényanyáról hallottam már több istenítést (Béláim?), látni még nem láttam... Sandler-nek meg hitem szerint egy jó filmje volt életében

egyenlőre +1, Michael Clayton, Riddick, és Ender's Game között vacillálok... meg Grand Piano piszkálja buksimat, mert Cusack, de tudom h szar lenne

asszem 4 távirányító van szétszórva/fiókokba elrejtve

itteni filmes topicot szoktad nézegetni/írni is bele esetleg?
  • Fresh Duke
    Fogalmam sincs.

#86912: Van pár. Többek között kórház és suli. Meg fel is kéne kelni, mostanában nem nagyon megy. :D

Szeretsz aludni?
  • videobaby
    http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=1474
    legényanya
    http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=3606
    vizesnyolcas

utóbbi a jobb :)
  • videobaby
    ilyet én is csináltam :D meglepően kényelmes póz, csak nem törökülésben volt a lábam, hanem kinyújtva keresztbe.
    #86911 ?
  • Calver
    majd elválik, még nem tudom

neked?

#86908: válaszolni akartam ám #86905-re, csak totál kimaradt. első kettőt láttam, kalózkodáshoz most valahogy nincs hangulat. másikba emlegetettekből meg első kettőt nem vágom, utolsótól nem voltam elájulva

#86909: ez piszkálja nekem is a csőrömet (Scorsese? DiCaprio? jó hogy!), de nincs 720p :C
  • videobaby
    ez jó film, érdemes rászánni magad :)
    megkeresem honnan jöttek elő a hangyák a konyhában, főzés, munka. ennyi a tuti.

hány távirányítótok van?
  • Fresh Duke
    Ha már fekve olvasok, akkor már nagyon kínlódom a tanulással, olyankor minden pózban fekszem. (Kedvencem, mikor úgy fekszek, mintha a falon ülnék törökülésben. (Magyarán, háton.))

• Fresh Duke
    Változó, bár az utóbbi 1 évben már nem kérték el a személyimet, szóval ez is haladás. :D A tapasztalat alapján [x-3;x+4] intervallumon belülre szoktak saccolni.

Film, film, film... A Wall Street Farkasa című alkotáson gondolkodom mostanában. Esetleg megnézhetnéd, aztán elmondhatod, hogy megéri-e. :D

Holnapi program?
  • videobaby
    mindig fiatalabbnak, már csak alkat miatt is.
    amiket javasoltam filmek nem jó egyik sem, te válogatós filmezni akaró :D? de válogatós valaki :P akkor nézd meg a vizes nyolcast, vagy a legényanyát. vagy a zimmer ferit.

ha fekve olvasol valamit, akkor hason, vagy hanyatt fekszel inkább?
  • Calver
    fiatalabbnak, konkrétan 18-20-nak. perpill kicsit bassza a csőrömet, de 40+ nem hiszem, h nagyon fogok rajta zavarogni

téged?

off: műfaj kb mindegy, sírós drámákon kivételével abszolút mindenevő vagyok.
  • chhaya #86906
    #86903 Milyen műfajban? Nem mintha képben lennék filmek terén, de tudok úgy csinálni. :D

#86904 Ja ilyen szintű dolgokban nekem is megy egyszerre többfelé. :D A komolyabb dolgoknál viszont igyekszem kerülni.

Idősebbnek vagy fiatalabbnak szoktak nézni a korodnál?
  • videobaby
    pillangóhatás, donnie darko. gyűrűk ura :D karib-tenger kalózai.

• videobaby
    nem rossz példa :D (hülye :D)
    #86901 pl. 3 beszélgetés szimultán cseten (nem fölös tracssparti, hanem munkaügyi megbeszélés), miközben a barátnőd lelkivilágát ápolod (aki épp akkor esik be hozzád) bánatsütizés közben meghallgatva a legújabb fejleményeket valami világrengető dologban, de kapsz hívást is-intesz a barátnődnek, hogy folytassa a szóáradatot, mert figyelsz-, hogy azonnal keress ki az illetőnek egy tervet amit előtte segítettél neki összeállítani, de volt annyi esze, hogy elszórja a világba és félig meg is vagy vele, mire a vezetékes megszólal és a főnököd közli, hogy nem mehetsz szabira, de ez neked nem fog tetszeni, hát elmagyarázod neki, hogy próbáljon ellene tenni, mikor már be van írva. és még így sem kevertem el a csetablakokat és a hízelgős macskám is meg lett szeretgetve. (a kávém lett csak elodázva, arra már nem volt elég kezem és szám).
    a másik jó dolog, amikor 3 gyerek hány, lázas, szaladsz egyiktől a másikig, tea, víz, lavór, kinek mi kell, de a leves ki akar futni, a macska be akar jönni egy levadászott rigóval, egyik kérdez, másik közli, hogy kiöntötte a vizet a párnára és még a postás is hozott egy hivatalos levelet. ezzel is el lehet bírni :D

szupernagyi beájulna? :D
  • Calver
    bónusz: tudsz valami jó és viszonylag intelligens (avagy ami nem vágódik be böllérkéssel agysejtjeim közé, mint utóbbi időben kijövő hollywoodi akciófilmek 99%-a) filmet így estére?
  • Calver
    zsonglőrködésnél 6 labda (vagy láncfűrész!), mert ha egyre nagyobb figyelmet fordítasz, a többi öt az arcodon fog csattanni? (vagy sok munkát adni a helyszínelőknek )

szerinted?
  • chhaya #86901
    Tetszik.

Mi az a 6 dolog, amire egyszerre ugyanolyan minőségben lehet odafigyelni? :D
  • videobaby
    igen, ha valakivel beszélgetek és a téma/szitu miatt osztatlan figyelmet igényel. másik dolog, ha sürgős intézni való van. akkor minden mást háttérbe szorítok.
    nekem fejfájás, fáradtságmentes időszakban 4-6 dologra való figyelmem van úgy, hogy mindegyiknél érdemlegesen benne is vagyok. fáradtság/betegség/havi.. ezt redukálja akár 0-ra is annyira dekoncentrált tudok lenni.

szárazvirág díszítésként tetszik?

• chhaya #86899
    Kettőre tudok simán, többre nem szeretek, mert az valamelyik rovására megy.

Van olyan tevékenység, amibe annyira bele tudsz mélyedni, hogy teljesen kizárod a külvilágot?