98366
-
Szoktam, de nem azért, hogy ülepedjen, hanem mert nem szeretek sokáig egyetlen dologgal foglalkozni. Egy kis változatossággal könnyebb.
Kéretlenül is adod a tanácsokat? -
igen.
te? -
Jó pár filmajánlás, tag pro ajánlás, random érdekességek... Semmi különleges.
Tanulás közben szoktál szüneteket tartani, hogy leülepedjen a tudás? -
Igen.
701 új üzi. Volt valami érdekes? -
Fogorvostól kb 10 hónapja. De ha a véradás is annak számít, akkor kb 2 hete. (Illetve, holnap vérvétel. Lusta vagyok időben felkelni, és odamenni, viszont csütörtökig legkésőbb meg kell csinálnom.)
Szeretsz sétálni? -
nem, pedig általában szoktam. még az álmom hangulatára sem emlékszem most.
mikor kaptál szurit utlojára? -
Melegben vagy sportoláskor igen.
Emlékszel mit álmodtál az éjjel? -
egy gyűrű, egy levél, egy medál. nem tudnék választani.
izzadós típus vagy? -
Nem tudom, még sosem kaptam. Én inkább mentálisan nyomom el a fájdalmat.
A legszebb dolog, amit eddig kaptál? -
úgy 20 évvel ezelőtt még szerettem, de csak stan és pant. őket is csak módjával. meg egyszer, még gyerek koromban láttam egy vámpíros filmet. nem tudom mi volt a címe, de életem első horrorja volt :D az is f-f volt (pedig voltak színesek is jó ideje)
halántékmasszázs segít a migrénen? -
off: ja, és The Man from Earth-ért kösz, jó ideje meg akarom nézni, mindig kiment a fejemből, most felkerült a lejátszási listára (aka utorrent) -
nem, és a rajongótáboráért sem vagyok oda
te?
#86922: Grosse Pointe Blank (magyar cím szörnyű), Weirdsville, Freaky Deaky. mind viszonylag ismeretlen, mind elképesztően jó. esetleg ha populárisabb is jöhet, Amerikai Szépség a kevés hibátlan film közé tartozik. vagy... Eternal Sunshine of the Spotless Mind. vagy... ennyi egyelőre elég szerintem
-
igen. evolúció sosem volt szimpi amúgy sem. egykori biológia/anatómia tanáromnak is megmondtam ezt. azt mondta, neki sem tetszik, de ezt kell leadnia tananyagban. agnoszticizmus meg megint nem jön be.
(szerintem is jöhetne a tavasz:D)
szeretted a fekete-fehér filmeket? (chaplin, stan és pan, ilyenek)
-
kamionosjoe #86925 már áraszthatná :)
#86916 Legényanya fent van youtube-on is:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hiszel Istenben? -
de :D
http://www.imdb.com/title/tt0268695/
nagyon hosszú, sok szálon futó történet. érdemes megnézni :)
#86923 ? (most ezt dúdolgatom, gőzöm nincs, miért) -
átmenetileg szoktam, azátn ide-oda elrakom, vagy törlöm idővel.
rég csináltam papírsárkányt, akkor sem a hivatalos verziót, csak hurkapálca és selyempapír/krepp papír szalagokkal. szépen repült :D
tavaszi szél vizet áraszt? -
Régen gyűjtögettem a teccősebb képeket, mostanában nem nagyon, nem látom értelmét. Sokkal több kerül fel a netre, mint amilyen intenzitással le tudom őket menteni. :D
The Man from Earth ?
Nem akarsz inkább te ajánlani nekem filmet? :D -
gépre nem, ha valami jót találok, vagy könyvjelző eszköztár (nem véletlen a 350+ elem) vagy imgur accomra átmentem
te? / #86920 -
még soha sem próbáltam 
milyen az?
#86918: Exam jó, The Lost Room... uhh. környezetemben szinte mindenkinek tetszett, amíg el nem kezdtem nekik sorra mutogatni a nagyobbnál nagyobb lyukakat és szép lassan ici-pici darabkákra tépni. nem szerettek érte
-
Sárkánnyal még nem próbálkoztam, de repülőt sem tudok, szóval szerintem nem.
Szoktál lementegetni magadnak a gépedre képeket, vagy nem, mert minek? -
#86915 Szeretek, kellene is már, különben holnap az íróasztalomra bukva fogok aludni. Előfordult már.
#86916 Nem, nem nézek túl gyakran filmet, ritkán kötnek le. Néhány igen... Ha még nem találtál néznivalót (és esetleg nem láttad, amit kétlek :D) akkor ajánlom szeretettel Az elveszett szobát, vagy a Vizsgát, vagy...
...mindegy is, mert beelőztek.
-
néha odanézek, írni nem szoktam.
#86915 igen, de viszonylag kevés alvásigényem van (tudod, ki sokat alszik, keveset él-na nem, csak tényleg elég 6 óra is, ha nincs annyi, az sem vészes jó ideig).
ha ezeken vacilálsz, akkor riddick.
tudsz röpképes papírsárkányt csinálni?
-
Legényanyáról hallottam már több istenítést (Béláim?), látni még nem láttam... Sandler-nek meg hitem szerint egy jó filmje volt életében 
egyenlőre +1, Michael Clayton, Riddick, és Ender's Game között vacillálok... meg Grand Piano piszkálja buksimat, mert Cusack, de tudom h szar lenne
asszem 4 távirányító van szétszórva/fiókokba elrejtve
itteni filmes topicot szoktad nézegetni/írni is bele esetleg? -
Fogalmam sincs.
#86912: Van pár. Többek között kórház és suli. Meg fel is kéne kelni, mostanában nem nagyon megy. :D
Szeretsz aludni? -
http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=1474
legényanya
http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=3606
vizesnyolcas
utóbbi a jobb :) -
ilyet én is csináltam :D meglepően kényelmes póz, csak nem törökülésben volt a lábam, hanem kinyújtva keresztbe.
#86911 ? -
majd elválik, még nem tudom
neked?
#86908: válaszolni akartam ám #86905-re, csak totál kimaradt. első kettőt láttam, kalózkodáshoz most valahogy nincs hangulat. másikba emlegetettekből meg első kettőt nem vágom, utolsótól nem voltam elájulva
#86909: ez piszkálja nekem is a csőrömet (Scorsese? DiCaprio? jó hogy!), de nincs 720p :C -
ez jó film, érdemes rászánni magad :)
megkeresem honnan jöttek elő a hangyák a konyhában, főzés, munka. ennyi a tuti.
hány távirányítótok van? -
Ha már fekve olvasok, akkor már nagyon kínlódom a tanulással, olyankor minden pózban fekszem. (Kedvencem, mikor úgy fekszek, mintha a falon ülnék törökülésben. (Magyarán, háton.))
#86909 -
Változó, bár az utóbbi 1 évben már nem kérték el a személyimet, szóval ez is haladás. :D A tapasztalat alapján [x-3;x+4] intervallumon belülre szoktak saccolni.
Film, film, film... A Wall Street Farkasa című alkotáson gondolkodom mostanában. Esetleg megnézhetnéd, aztán elmondhatod, hogy megéri-e. :D
Holnapi program? -
mindig fiatalabbnak, már csak alkat miatt is.
amiket javasoltam filmek nem jó egyik sem, te válogatós filmezni akaró :D? de válogatós valaki :P akkor nézd meg a vizes nyolcast, vagy a legényanyát. vagy a zimmer ferit.
ha fekve olvasol valamit, akkor hason, vagy hanyatt fekszel inkább?
-
fiatalabbnak, konkrétan 18-20-nak. perpill kicsit bassza a csőrömet, de 40+ nem hiszem, h nagyon fogok rajta zavarogni 
téged?
off: műfaj kb mindegy, sírós drámákon kivételével abszolút mindenevő vagyok. -
#86903 Milyen műfajban? Nem mintha képben lennék filmek terén, de tudok úgy csinálni. :D
#86904 Ja ilyen szintű dolgokban nekem is megy egyszerre többfelé. :D A komolyabb dolgoknál viszont igyekszem kerülni.
Idősebbnek vagy fiatalabbnak szoktak nézni a korodnál? -
pillangóhatás, donnie darko. gyűrűk ura :D karib-tenger kalózai.
-
nem rossz példa :D (hülye :D)
#86901 pl. 3 beszélgetés szimultán cseten (nem fölös tracssparti, hanem munkaügyi megbeszélés), miközben a barátnőd lelkivilágát ápolod (aki épp akkor esik be hozzád) bánatsütizés közben meghallgatva a legújabb fejleményeket valami világrengető dologban, de kapsz hívást is-intesz a barátnődnek, hogy folytassa a szóáradatot, mert figyelsz-, hogy azonnal keress ki az illetőnek egy tervet amit előtte segítettél neki összeállítani, de volt annyi esze, hogy elszórja a világba és félig meg is vagy vele, mire a vezetékes megszólal és a főnököd közli, hogy nem mehetsz szabira, de ez neked nem fog tetszeni, hát elmagyarázod neki, hogy próbáljon ellene tenni, mikor már be van írva. és még így sem kevertem el a csetablakokat és a hízelgős macskám is meg lett szeretgetve. (a kávém lett csak elodázva, arra már nem volt elég kezem és szám).
a másik jó dolog, amikor 3 gyerek hány, lázas, szaladsz egyiktől a másikig, tea, víz, lavór, kinek mi kell, de a leves ki akar futni, a macska be akar jönni egy levadászott rigóval, egyik kérdez, másik közli, hogy kiöntötte a vizet a párnára és még a postás is hozott egy hivatalos levelet. ezzel is el lehet bírni :D
szupernagyi beájulna? :D
-
bónusz: tudsz valami jó és viszonylag intelligens (avagy ami nem vágódik be böllérkéssel agysejtjeim közé, mint utóbbi időben kijövő hollywoodi akciófilmek 99%-a) filmet így estére? -
zsonglőrködésnél 6 labda (vagy láncfűrész!), mert ha egyre nagyobb figyelmet fordítasz, a többi öt az arcodon fog csattanni? (vagy sok munkát adni a helyszínelőknek
)
szerinted? -
Tetszik.
Mi az a 6 dolog, amire egyszerre ugyanolyan minőségben lehet odafigyelni? :D -
igen, ha valakivel beszélgetek és a téma/szitu miatt osztatlan figyelmet igényel. másik dolog, ha sürgős intézni való van. akkor minden mást háttérbe szorítok.
nekem fejfájás, fáradtságmentes időszakban 4-6 dologra való figyelmem van úgy, hogy mindegyiknél érdemlegesen benne is vagyok. fáradtság/betegség/havi.. ezt redukálja akár 0-ra is annyira dekoncentrált tudok lenni.
szárazvirág díszítésként tetszik?
-
Kettőre tudok simán, többre nem szeretek, mert az valamelyik rovására megy.
Van olyan tevékenység, amibe annyira bele tudsz mélyedni, hogy teljesen kizárod a külvilágot?