98365
-
öööö... nem emlékszem a nevére. XT, gyönyörűséges zöld-fekete monokróm kép, és dobozokat kellett tologatni, meg... volt benne valami lift is?
neked? -
ásítozok és fáj a fejem, így minden fölösleges mozgást kerülök. lustadögnek érzem magam.
5.1-es hangnak mi értelme, ha eleve csak 2 füled van hozzá? -
Ma elég durván. :D Amúgy, inkább felgyorsít, igyekszem minél előbb átjutni a pocsolyákon. (Az elindulást mondjuk lassítja...)
Mi volt az első PC-s játék, amivel valaha játszottál? -
off: meglett közben, hársfa az elkövető -
#87511, #87512: nem ez az :C
biológia csak érintőlegesen, és hja, jó szórakozás volt dobálni
olyasmi nyúzott időben, mint ma (tegyük fel, h mindenütt felhős fehér fos volt, sajnos erre tényleg nem tudok jobb kifejezést) mennyire vagy lelassulva? -
érdekel. mindig is a kedvenc tantárgyam volt.
#87512 ? -
szerintem a juharra gondolsz és azért, mert nem volt elég hideg ahhoz, hogy egyszerre lepotyogjon a magja. bőven akad a fákon még.
játszottál ezzel "helikopterest" gyerekként?
(eze? http://hu.wikipedia.org/wiki/Hegyi_juhar ) -
Juhar? Itt azt írják, hogy télen hullik a termése.
Érdekel a biológia? -
eh, zombiapokalipszis esetén úgy is az első áldozatok között lennék, akkor meg minek? (ha meg nem, akkor meg biztos vagyok benne, h az első áldozatok spejzoltak)
melyik fának van olyan termése, hogy egy "U" betű felére hasonlító levél, rajta egy kis biszbasz, és annak a végén 3(?) mag, valamint az egész remekül repül a szélben?
bónusz: és hogy a picsába kerül napi két marék ebből a bejárati ajtóm elé télvíz idején? -
tudom, hogy melyik boltból mit akarok megvenni, aztán jöhet még amit meglátok és megéri megvenni.
szoktál tartós élelmet elspejzolni? -
annyira tudatosan, hogy konkrétan észre sem szoktam venni, h mi van még a boltban, ha nem az a cél tárgy
de olyan szinten, h akkor tudtam meg, h átalakítottak egy boltot ahova minden második nap megyek, amikor valaki felhívta rá a figyelmemet.
te? -
Van, elképzelni sem tudom, hogy lehet anélkül élni. Nem lenne biztonságérzetem.
Tudatosan mész vásárolni ("csak ez kell és csak ezt veszek") vagy impulzusszerűen? -
fizu után sokat, fizu előtt nagyon-nagyon keveset.
van megtakarított pénzed? -
Nem volt, valószínűleg nem is lesz.
Mennyi készpénzt hordasz magaddal átlagosan? -
nem, de nem is szeretném, hogy legyen.
neked? -
ettem, nagyon ki vagyunk békülve, mind kézalátét, mind főfogás formájában
volt már nyulad? -
puhatestűeket a büdös életbe nem ennék meg. rovarokat, egyéb bigyókat sem. ( gyümölcsben megbúvó kukacokon kívül. azt szét nem szedem csak azért, hogy megnézzem megették e már előttem.)ehető kategóriában meg a nyuszi nem ízlik.
ettél már nyulat?/szereted?
-
nem tudok választani pár kutyafajta közül 
és legrosszabb ízű/számodra elfogyasztás szempontjából legkevésbé szimpatikus állat? -
majmok. valamiért rühellem őket. félmajmok, makik aranyosak.
szerinted? -
A kanapé az egérpadom.
#87495 Galaxis útikalauz *-*
Melyik a legcsúfabb állat a világon? (Ízeltlábúak és attól lefelé most nem játszik) -
ez lapostop, asztalin meg a fene tudja. sosem használom.
(azért, ha emlékezetem nem csal, a főemlősök között is akad olyan. a csimpánzok is tudnak hobbiból gyilkolászni, meg a tasmaniai ördög is hobbigyilkos. hullagyalázók tudnak lenni az oroszlánok, meg egyéb nagymacskák is. ezek szerint mégsincsenek egyedül a hülyeségeikkel.)
munkahelyen sem tudom, nem figyeltem.
használsz egérpadot?
-
soha nem volt az esetem 
off: akkor pontosítok... ők az egyetlen állatfaj, akik színtisztán szórakozásból ölnek. meg... egyéb vicces dolgok.
hány gombos egered van? -
ez az emberekre is jellemző. akkor..?
életbe nem is hallottam a pasasról, nem hogy olvastam volna.
scooby doo aranyos figura? -
#87493: passz?
#87494: csak szeretnek élvezetből megölni és megerőszakolni dolgokat
banner-ért meg köszönet
Douglas Adams műveit olvastad/szereted? -
mi bajod a delfinekkel? teljesen aranyosak. -
szerintem volt :D
nem szoktam.
hétvégén telihold lesz? -
az tuti
és nem, amúgy is csak tusolok, de az ötlet tetszik.
te? -
#87488 Elég sokat...
#87489 Linux Mint, melóban win XP.
Szoktál gumikacsákkal fürdeni? (ilyen kérdés se volt még biztos) -
ilyen fehér fos időben... ki nem.
kérdés lent -
20+ biztosan, meg minden más szemét is, gyakorlatilag tele van az asztalom, ideiglenes "tárhelynek" használom
milyen oprendszert használsz?
The Protectornak meg: a delfines dolog amúgy honnan jött?
mindig jókat kacagok rajta, de 12+-ban pont azok ellen a rohadékok ellen kampányoltam mindig
-
16.
te is ásítoztál ma? -
Nulla darab parancsikon van az asztalomon.
Neked mennyi van? -
Most is az van.MAjdnem minden nap edzek és túlerőltetem magam minden alkalommal.
Felülről lefelé az 5. paparncsikonod az asztalon? -
akárhová leteszem a fenekem, ha épp nincs szék szabadon.
mikor volt legutóbb izomlázad?
-
asztalnak nem, messze túl csontos ahhoz a seggem, de kanapénak simán
te? -
képkezelő.com, tinypic. vagy az adott oldal képfeltölőjét, mert az teljesen egyszerű.
szoktál az asztal sarkára ülni, vagy csak székbe? -
még várom, h bekövetkezzen. eddig max egy üdítően sötét beszólás elkövetése gyerekekről és sütésről, majd az azt követő whooosh
milyen képfeltöltőt használsz? (ha használsz) -
objektíven is tudok döntéseket meghozni, viszont általában érzelmi alapon szoktam. aztán vagy megbánom, vagy nem.
mi volt a mai nap legjobb eseménye? -
felelőtlen kezelés miatt picit meg van törve a sarka, lásd itt, vagy még szebben itt. régi AMD-k nagyon szerették ezt csinálni, mostaniaknál... passzolom. intelnek szokása valami védő cuccot rádobni ezt megakadályozandó. a proci sokszor túléli és működik utána, de... érdekesen. (vagy le kell tekerni az órajelet, vagy kell extra feszültség, vagy... mindenesetre ne vegyél olyat.)
és még egy dolgot kihagytam, nézd h slot nincs-e konkrétan az alaplapon kitörve/kihajlítva, volt már szerencsém olyan zsenibogarat látni, aki sikeresen rátehénkedett videokártya kábelére, amire az kiszedte a helyéből a PCI-e 16x slotot...
és beelőztek ketten is -
Egyik kedvenc főzelékem.
Tudsz objektív döntést meghozni?
Bónusz: Képes vagy egy döntést logikusan meghozni, vagy mindig a pillanatnyi érzéseid szerint döntesz?