98347
-
Soha.
Ki a "nagyszerelmed" a hírességek közül? -
Nem is tudom. Nagyon rég volt már az...
#88932: Egyenértékű csere? Ment. :D
Le szoktad nyelni a rágódat? -
Azt sem tudom mi az.Talán az hogy van egy nagy banda és abból van egy kisebb?Mint pl osztály és azon belül csoportok?
Ha így érted akkor nem és soha nem is voltam.Mindenkivel jóban szeretek lenni.
Mitől lettél utoljára libabőrös? -
tapasztalatot egyelőre.
(szegény barátnőd. langyos cukros tejet igyon)
része vagy valami klikknek? -
Pici porcelán macskákat.
Milyen a kulcstartód? -
Tegnapi:Kurvára de nem jött össze a dolog.Nem hatott a hashajtó.Pedig a maximális szint 110%-a mennyiséget kapott. -
ps3 gamepad.
Gyűjtesz valamit? -
Aranyosak.
Mi a legelső tárgy tőled jobbra? -
S-Budget grapefruit
| #88913 naná, ha teis
Szereted a delfineket? -
Eddig csak buszon. De idővel kifejlesztettem egy koncentrációs módszer, amivel tudok hullafáradtan is úgy csukott szemmel ülni, hogy ne azon kapjam magam, hogy a fejem a talaj felé gyorsul. :D (De van olyan ülőpózom, amiben teljes kimerültség nélkül is tudnék aludni.)
Kedvenc üdítőd? (Ez, meg az ilyen "Milyen ott az idő?" simán lehetne sablonkérdés. :D) -
csak ilyen... ööö... mikroalvásokat(?) produkáltam? amikor pár mp-re becsukod a szemed, és elkensz egy 4 fős családot a szélvédőn ha kamionos vagy. bár gép előtt ülve csak nagyon hülyén néz ki 
te?
off: is-is. mindenki más kitalálta, h ők ezért meg azért nem isznak, de mivel mindig kell egy kis káosz a világba, én úgy döntöttem, h akkor én viszont sörözök
-
Családozás, utána talán barátimmal lógunk egyet. (No, nem kötélen.) Aztán a szokásos. (A világ hatalmi rendjének megváltoztatása.)
#88928: Egy ötlet, a nagy popularitására való tekintettel: "Neked?"
Akkor ezek szerint mégsem tévedtek, hogy inni fogsz velük? :D
Aludtál már el ülve? -
és kérdezős lista elhelyezve, köszönet Duke! 
kérdésötleteket szívesen fogadok, és majd én is töltögetem kicsit fel amint... ööö... nem leszek enyhén ittas és 36 órája fent.
-
nájsz!
igen, ilyesmire volt a régi is, törpéletes. még talán ha lehetséges, annyit variálj rajta, h csak ki kelljen választani a kérdést, és automatikus bedobja, külön gomb megnyomása nélkül.
ha átlököd privátban a kódot, berakom ezerrel, aztán majd a többiek segítségét is kérem kicsit kérdésekkel feltölteni
és ööö... pihi. egész héten futkároztam, már nem árt egy szabadnap
neked? -
Az a helyzet, hogy az utóbbi időkben olyan havi 1x, ha szoktam. De régebben napi szinten néztem őket.
#88869: Az a helyzet, hogy sose érdekelt a HTML, és ma valahogy amúgy se vagyok csúcsformában, de valami ilyesmi megfelelne?
Holnapi [mai] program? -
Nem tudnék, összetörném tuti.
Milyen gyakran csekkolod a mailjeidet? -
Ha arról van szó, tudok.
Szoktál napszemüvegben aludni? -
Redőnyök vannak mindenhol szerencsére, ez sötétít a legjobban, nekem pedig vaksötét kell az alváshoz.
Tudsz világosban, zajban aludni?
(Jól körüljárjuk ezt az alvástémát. :D) -
szeretek, de kevéssel is beérem, ha kell.
milyen sötétítőt használsz? -
Lassan alszom el és nehezen kelek hétközben, mert a fekvés-ébresztés időpontja ellen intenzívem lázadozik a bioritmusom... Hétvégén nincs ilyen problémám (meg akkor sem lenne, ha nem kellene dolgozni járom), jókat szoktam aludni.
Szeretsz aludni, vagy csak muszáj? -
Általában olyan 9 körül szoktam, de mostanában nem nagyon akar ez az alvás dolog menni.
Te jól alszol? -
Most már nem sokáig, csak arra várok, hogy a többiek menjenek aludni, addig úgysem tudnék.
Mikor kelsz hétvégente? -
nem, valós barátaim voltak. bár egy unikornist sezrettem volna :D
duke, te mersz beszólni best offban? itt mit csinálsz hm?
meddig maradsz fenn? -
Anyum megnyerhetné a lottót végre.
Kiskorodban volt képzeletbeli barátod? -
Ja igen, és köszi. :P -
Igen, de olyan is van, akit majd holnap fogok.
Fúj, ennél undorítóbb dolgot nem is írhattál volna. (#88800)
Ha egy dolgot kívánhatnál, mi lenne az? -
Kaptál, boldog-Zoltán napot. :D
Felköszöntöttél ma valakit virággal vagy csokival? -
Kicsit sem, amíg -50 fölött van.
Kapok egyt? :D
-
Nem.
Mennyire érdekel az adatlapodon a pluszok és minuszok aránya? -
Igen, általában az ismeretlen helyeken/városokban is.
Fáj valamid? -
Ha tudok, akkor persze.
Jól tájékozódsz? -
köcsög poén, de ha nem vág érte nyakon, akkor bejött neki :D
én nevettem a dolgon:D
mindig segítesz, ha útbigazítást kérnek tőled? -
Barátnőmnek székrekedése van napok óta.Magyarán nem tud szarni.Adtam neki hashajtót,nagy nehezen de elfogadta.(tudod ilyenkor nem vmi jó az ember komfortérzete mikor nem tud wc-zni).Na és anno mikor nekem kellett használnom mert a kva szorítókötés leállította a beleimet akkor 14csepptől tudtam mint atom.NEki 21 cseppet adtam.:)Namost a poén az,hogy ő elaludt.Én már leszereltem a wc ülökét és elzártam a vizet a wc-ben szóval lesz neki meglepi hajnali 2 körül.5kor vette be a cuccot,kb 8óra alatt hat:)Éjszakázok,várok és majd jót röhögök rajta.Lesz poén rendesen:)
Szerinted köcsögség vagy erős poén?:) -
Megváltoztatom a világ hatalmi rendjét.
Neked? -
Amikor van egy jobb akkor kiteszem azt.A jelenlegi már majdnem 7hónapja fent van.
Éjjeli program? -
Van egy plüss delfinem. 
Milyen gyakran cseréled a profilképed Facebookon? -
Gyorsan elmúlt, mintha semmit nem csináltam volna, tök fura. :O
Vannak még a szobádban plüssök? :3 -
Leginkább a középútra törekszem.
#88876: Majd megnézem mit tehetek.
Milyen volt a mai napod? -
Parov Stelar-t.
Erősen fűszerezel vagy csak lájtosan? -
nem a szívem csücske az a téma, nem is értek hozzá. van némi összképem, de igazából kevés.
mit hallgattál legutóbb?

t? :D