98379
-
A legyél te a xy-ik topicban :)
Ugye? -
nem tudom mit kérdezz:))) Már egy ideje mi visszük ezt a topicot:)
Többiek hol vannak?:)
-
ja sry, a kérdés: mit kérdezzek?:-)) -
nem, mert óvatosan rágom:-))) pl Fizika előtt meg ki is köpöm (a 72 éves tanár nem szivleli a rágózást):-)))) -
nekem nincs olyan nap, hogy ne rágóznék, nagyon szeretek rágózni, szerencsére már nem szólnak érte a tanárok, réggebben volt rá sokszor példa, hogy ki kellett köpnöm:)) kedvencem az Airwaves, ezen belül akármelyik lehet, de az Orbit is jó, meg a Wrigley's, de végül is mindegy, csak ne menjen el olyan hamar az íze.
ezekszerint rádszoktak szólni, igaz? -
a tizforintos rágót (tudod, azt a kereket) utálom, nem szeretem a mentolosokat sem, inkáb az Orbit meg a márka nélküli kis gyümi-rágókat:-)) és igen, legtöbbször szoktam
ha rágózól, rádszólnak a tanárok? -
a vadast pótold be, én imádom:) Kedvenc desszert hmmmmm nem is tudom, talán egy jó kis gyümölcs saláta
Szoktál rágózni? Ha igen melyik a kedvenc rágó fajtád? -
vadast még nem ettem, a brassói nem rossz:-)))
kedvenc desszert? -
fúú én sok mindent szeretek, a kedvenc kaják topicban leírtam párat, de most mondok itt is kettőt: brassói , vadas hmmmmmmm 
te szereted ezeket? -
a kaja:-))) nem, a kedvencem a tiramisu:-)
neked? -
én szeretem régóta őket:)
Mi a kedvenc ételed? -
az finomk kaja:-)))
nem szeretem:-)) te? -
bocsi, itt vagyok:) Krumpli levest ettem, utána egy kis palacsintát:)
Szereted a Linkin Parkot? -
halló, MZ/X, jelentkezz!:-))) -
nincs olyan sok, tudok mindent, még megjegyeztem az órán:-)) De jó neked:-) most taposok a taposógépen és közbe nézem a Harry Pottert, csak hogy ne unakozzak:-))
mit ettél?
-
köszi, fini volt, bár nem tudtam sokat enni. Szerintem a jégkrém miatt is, meg amúgy is ideges vagyok :((
Sok a tanulnivaló mi? (nekem már nincs kémiám:P) -
épp Kémiát tanulok a holnapi témazáróra:-(((
jó étvágyat (?) -
hát zenét hallgatok éppen, és rágódok a dolgokon, hisz holnap odakéne mennem a csajhoz:S tudod tuti tippek a csajozáshoz topic.... most asszem megyek enni utána jövök
te mit csinálsz? -
jaja, én még csak párszor ettem Magnumot:-)
te most épp mit csinálsz? -
oooo:) jó volt ez a kis sétálás, képzeld ettem Magnumot:)
jó mi?:) -
én is, csak rád vártam:-) -
itt vagyok:)
és te?:) -
na, mikor jön valaki?? -
én maradok egészen nyolcig kb:-) de lehet, hogy elmegyek majd, de hattól tuti fenn leszek
szia
-
nekem is a kék:)
azt hiszem elmegyek egy kicsit, majd jövök, szia!
leszel majd később?
-
a mélykék:-)
neked? -
imádooom:))))
melyik a kedvenc szined?
-
hát ez tényleg elég hülye kérdés:-)) igen, szeretem
és te?:-))))) -
nem tudom
és én mit kérdezzek?:) szereted a fagyit/jégkrémet?? (bár hülye kérdés..ki ne szeretné:))) -
teljesen:-) már közeleg az est, és fejünk fölé szállnak a csillagok...... mi??? akarom mondani, már nincs is olyan jó idő, mert megy le a nap:-)))
mit kérdezzek? -
nem igazán (még):)
basszus ilyen jó idő van és itt ülünk a gép előtt..Normális ez??:) -
3 évig teniszeztem (kisebb megszakitásokkal:-) ), de most én sem sportolok semmit, mert meguntam a teniszt, és én olyat nem kezdek sportolni, amit nem szeretek..... pedig kéne valamit, mert nagyon hajlamos vagyok ellustulni:-)))
te kondiztál már? mármint olyan igazi konditeremben:-) -
na jól van:) ügyi vagy!:) Amúgy most épp nem sportolok semmit, egy időben (régen volt) fociztam, volt, hogy úszni jártam, most nem sportolok semmit, pedig kéne, csak lusta vagyok....
no és veled mi a helyzet sport terén? (a szkanderen kívül:)) -
dehogy is! tök vicc alacsonynak lenni, mert pl multkor is a legmagasabb lányosztálytársamat kihivtam egy szkanderre, és legyőztem tök simán:-) Na mondom, kicsi a bors, de erős! és a csajok közül majdnem mindenkit lenyomtam:-)
sportolsz valamit? -
:)) nem is tudom hány cm vagyok...mindig elfelejtem amikor megmérnek:) kb olyan 180 vagyok azt hiszem, talán picikével még magasabb:)
de remélem azért nem bánkódsz, hogy alacsony vagy ugye?:) -
hét. gondolj bele, hogy én és osztálytársaim vagyunk a legkisebbek a suliban.... érdekes érzés:-) főleg ugy, hogy én termetre is alacsony vagyok:-) mindenkire felnézek:-)
te hány cm vagy? -
pontosan!:)
te pedig 7-8? -
sose:-))) a suiba egy héten ha egyszer találkozunk, akkor egymésra biccentünk, és megyünk tovább:-) de nem sajnálom:-) rohadtnagy a sulink, azzal lehet magyarázni
akkor te most 11-es vagy? -
:))
Te is ritkán futsz össze vele a suliban? (mert én azt lehet mondani, hogy igen:) -
az enyém 10.es gimis, és én is ugyanabba a suliba járok, mint ő:-)
na hogy lehet ez?:-)