98379
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• Ottto
    A legyél te a xy-ik topicban :)

Ugye?
  • Alien
    nem tudom mit kérdezz:))) Már egy ideje mi visszük ezt a topicot:)

Többiek hol vannak?:)

• wizy
    ja sry, a kérdés: mit kérdezzek?:-))
  • wizy
    nem, mert óvatosan rágom:-))) pl Fizika előtt meg ki is köpöm (a 72 éves tanár nem szivleli a rágózást):-))))
  • Alien
    nekem nincs olyan nap, hogy ne rágóznék, nagyon szeretek rágózni, szerencsére már nem szólnak érte a tanárok, réggebben volt rá sokszor példa, hogy ki kellett köpnöm:)) kedvencem az Airwaves, ezen belül akármelyik lehet, de az Orbit is jó, meg a Wrigley's, de végül is mindegy, csak ne menjen el olyan hamar az íze.

ezekszerint rádszoktak szólni, igaz?
  • wizy
    a tizforintos rágót (tudod, azt a kereket) utálom, nem szeretem a mentolosokat sem, inkáb az Orbit meg a márka nélküli kis gyümi-rágókat:-)) és igen, legtöbbször szoktam

ha rágózól, rádszólnak a tanárok?
  • Alien
    a vadast pótold be, én imádom:) Kedvenc desszert hmmmmm nem is tudom, talán egy jó kis gyümölcs saláta

Szoktál rágózni? Ha igen melyik a kedvenc rágó fajtád?
  • wizy
    vadast még nem ettem, a brassói nem rossz:-)))

kedvenc desszert?
  • Alien
    fúú én sok mindent szeretek, a kedvenc kaják topicban leírtam párat, de most mondok itt is kettőt: brassói , vadas hmmmmmmm

te szereted ezeket?
  • wizy
    a kaja:-))) nem, a kedvencem a tiramisu:-)

neked?
  • Alien
    én szeretem régóta őket:)

Mi a kedvenc ételed?
  • wizy
    az finomk kaja:-)))

nem szeretem:-)) te?
  • Alien
    bocsi, itt vagyok:) Krumpli levest ettem, utána egy kis palacsintát:)

Szereted a Linkin Parkot?
  • wizy
    halló, MZ/X, jelentkezz!:-)))
  • wizy
    nincs olyan sok, tudok mindent, még megjegyeztem az órán:-)) De jó neked:-) most taposok a taposógépen és közbe nézem a Harry Pottert, csak hogy ne unakozzak:-))

mit ettél?

• Alien
    köszi, fini volt, bár nem tudtam sokat enni. Szerintem a jégkrém miatt is, meg amúgy is ideges vagyok :((

Sok a tanulnivaló mi? (nekem már nincs kémiám:P)
  • wizy
    épp Kémiát tanulok a holnapi témazáróra:-(((

jó étvágyat (?)
  • Alien
    hát zenét hallgatok éppen, és rágódok a dolgokon, hisz holnap odakéne mennem a csajhoz:S tudod tuti tippek a csajozáshoz topic.... most asszem megyek enni utána jövök

te mit csinálsz?
  • wizy
    jaja, én még csak párszor ettem Magnumot:-)

te most épp mit csinálsz?
  • Alien
    oooo:) jó volt ez a kis sétálás, képzeld ettem Magnumot:)

jó mi?:)
  • wizy
    én is, csak rád vártam:-)
  • Alien
    itt vagyok:)

és te?:)
  • wizy
    na, mikor jön valaki??
  • wizy
    én maradok egészen nyolcig kb:-) de lehet, hogy elmegyek majd, de hattól tuti fenn leszek
    szia
  • Alien
    nekem is a kék:)
    azt hiszem elmegyek egy kicsit, majd jövök, szia!

leszel majd később?
  • wizy
    a mélykék:-)

neked?
  • Alien
    imádooom:))))

melyik a kedvenc szined?
  • wizy
    hát ez tényleg elég hülye kérdés:-)) igen, szeretem

és te?:-)))))
  • Alien
    nem tudom

és én mit kérdezzek?:) szereted a fagyit/jégkrémet?? (bár hülye kérdés..ki ne szeretné:)))
  • wizy
    teljesen:-) már közeleg az est, és fejünk fölé szállnak a csillagok...... mi??? akarom mondani, már nincs is olyan jó idő, mert megy le a nap:-)))

mit kérdezzek?
  • Alien
    nem igazán (még):)

basszus ilyen jó idő van és itt ülünk a gép előtt..Normális ez??:)
  • wizy
    3 évig teniszeztem (kisebb megszakitásokkal:-) ), de most én sem sportolok semmit, mert meguntam a teniszt, és én olyat nem kezdek sportolni, amit nem szeretek..... pedig kéne valamit, mert nagyon hajlamos vagyok ellustulni:-)))

te kondiztál már? mármint olyan igazi konditeremben:-)
  • Alien
    na jól van:) ügyi vagy!:) Amúgy most épp nem sportolok semmit, egy időben (régen volt) fociztam, volt, hogy úszni jártam, most nem sportolok semmit, pedig kéne, csak lusta vagyok....

no és veled mi a helyzet sport terén? (a szkanderen kívül:))
  • wizy
    dehogy is! tök vicc alacsonynak lenni, mert pl multkor is a legmagasabb lányosztálytársamat kihivtam egy szkanderre, és legyőztem tök simán:-) Na mondom, kicsi a bors, de erős! és a csajok közül majdnem mindenkit lenyomtam:-)

sportolsz valamit?
  • Alien
    :)) nem is tudom hány cm vagyok...mindig elfelejtem amikor megmérnek:) kb olyan 180 vagyok azt hiszem, talán picikével még magasabb:)

de remélem azért nem bánkódsz, hogy alacsony vagy ugye?:)
  • wizy
    hét. gondolj bele, hogy én és osztálytársaim vagyunk a legkisebbek a suliban.... érdekes érzés:-) főleg ugy, hogy én termetre is alacsony vagyok:-) mindenkire felnézek:-)

te hány cm vagy?
  • Alien
    pontosan!:)

te pedig 7-8?
  • wizy
    sose:-))) a suiba egy héten ha egyszer találkozunk, akkor egymésra biccentünk, és megyünk tovább:-) de nem sajnálom:-) rohadtnagy a sulink, azzal lehet magyarázni

akkor te most 11-es vagy?
  • Alien
    :))

Te is ritkán futsz össze vele a suliban? (mert én azt lehet mondani, hogy igen:)
  • wizy
    az enyém 10.es gimis, és én is ugyanabba a suliba járok, mint ő:-)

na hogy lehet ez?:-)