98379
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• Alien
    hát nem tudom, előbb-utóbb biztos csökken a logo kérések száma

Láttad már az avp film internet exkluzív előzetesét?
  • PResident Evil
    nem

de meddig marad fennt?
  • Alien
    jó ötlet volt, nekem is onnan a logom:) Rendesek vagytok

Számitottál rá, hogy ekkora sikere lesz? (mert már majdnem 1000 hozzászólás van, nem semmi 2 nap alatt:))
  • Ottto
    ok. Akkor feldobok egy témát.

Mit szólsz a logoműhelyhez?
  • Alien
    nem láttam még, de szerintem megfogom majd nézni vmikor

Ne hozzuk fel a topicot?:)
  • Slayerboy
    Ismeritek a Highland Glory eggyütest? Ha tudtok képeket, infókat róla, légyszi írjátok be! thx.
  • Ottto
    Nem.

Az új loony toonsos filmet láttad?
  • Calver
    még nem

és te Monty Pithon - Az élet értelmét?
  • Alien
    hmmm Péntek 13 sorozat, Freddy vs Jason, Rém Álom sorozat, texasi láncfűrészes,Undead (vmi iszonyat ez a film, nagyon gyenge /szvsz/, nem is tudom most így hirtelen nem jut több az eszembe, na meg persze alien sorozat

és te? Resident Evil-t láttad?
  • wizy
    nagyon blőd vigjátékok, némelyik sci-fi, akció, horrort is megnézem:-)

te eddig milyen horrorokat láttál?
  • Alien
    thriller, horror, de végül is akármi jöhet, csak jó legyen:)

és te? (azt meg se kérdezem, hogy a Gyűrűk Ura filmeket szereted-e)
  • wizy
    hát én már láttam a Magyar Vándort, szerintem nem annyira vészes, a Némó nyomábanból láttam már kb egy fél órát, az jónak tűnik:-) ugyhogy ez nem tőlem, hanem a családtól függ:-)

te milyen filmet szerecc? mámrmint tipusra:-)
  • Alien
    fúúúú ha rám hallgatsz (szvsz) akkor a Némó nyomábant nézzétek! a magyar vándorról inkább nem mondok semmit:)

na melyik lesz?:)
  • wizy
    Szeress Most-ot nézek, este meg családdal vagy a Magyar Vándort, vagy a Némó nyomábant nézzük meg:-)

szerinted ezek a filmek milyenek?
  • Alien
    most a tv2 megy éppen, de, hogy este mit nézek, hogy nézek-e vmi filmet még nem tudom

veled mi a helyzet?:)
  • wizy
    nemtudom, egyszerűen csak rohadtlassu:-)

mit nézel a TV-ben?:-)
  • Alien
    megvagyok, várom a holnapot:)

mi van a neteddel?
  • wizy
    jól kösz, csak a netem szaraxik:-)

te hogy vagy?:-)
  • Alien
    Rák, kínai horoszkóp szerint Tigris, az aszcendensem nem tudom

hogy vagy?:)
  • wizy
    Halak, és Ikrek (asszem)

te?
    off: jó klubbozást:-)
  • Calver
    sztem a logom ékesen beszél zenei izlésemről, még ha öltözködésem nem is - a tél végével ugyanis egy jó fél évre eltüntettem a szekrény mélyén a fekete ruháimat, a faszse fog 40°Cban fekete farmerban rohadni, most jön az ing+rövidgatya korszak...

milyen jegybe születtél+mi az aszcendensed?

off: elléptem rock klubba, majd később jövök, csá!
  • wizy
    főleg a rap, meg a goa

neked?
  • Calver
    nemtom. régen tuti ment volna, egy olyan fél éve csak azóta elkezdtem eléggé köményen bagózni és ennek megvannak bizonyos nem tul áldásos hatásai... de sztem így is menne...

váltsunk témát: zenéből mi jön be neked?
  • wizy
    szerintem ja:-) tesom egyszer egy verseny keretében kifutott Csongrádra, asszem másfél óra volt.... aztán meg visszagyalogolt:-)

szerinted nem sok?:-)
  • Calver
    annyira sztem nem bár nemtom, vagy átmegyek autóbusszal, ugy másfél óra... mondjuk akkor bicajjal is sok lehet csöppet... faszsetudja

szted sok?
  • wizy
    "naphosszat", piha:-) de majd felőlem:-)

átbicajozol? az nem hosszú egy kicsit?
  • Calver
    nem nagyon, majd nyáron eccer átmegyek bicajjal oszt' megnézem magamnak kivel dumálok itt naphosszat fórumon

ok?
  • wizy
    nem nagyon. nagyon ritkán, amikor családdal megyünk Tesocba, Metroba, stb. Teganp voltunk (én itthon maradtam; hulye lennék kihagyni, hogy egyedül vagyok egy napig:-) )

és te szoktál erre járni?
  • Calver
    igen, kb 40 kmnyire Szegedtől ahol meg én lakom

szoktál arrafelé járni?
  • wizy
    Szentesen

tudod, hogy hol van?
  • Calver
    mint játék régen sokat nyomtam, mint könyv sztem idiótaság lehet

váltsunk témát: hol lax?
  • wizy
    hát az én válaszom rövid lesz: Sok könyvem van, de ezekből keveet szoktam olvasni..... kedvencem a Lotr, aztán van 4 Sztárt Wársz+egy Konyak, aztán HP, aztán meg ilyen kis lazábbak, mint pl a Diablo:-))

tényleg, te szereted a Diablo-t? (mint könyv/mint játék)
  • Calver
    készülj arra, hogy ez hosszu lesz, van itthon egy kb 200k érő könyvtáram... na lássuk:
    - Nemes Istvánnak rengeteg könyve megvan, Káosz Ciklusból első 3at kivéve mind, és elsőt kivéve mindet olvastam, vmint megvannak különálló ám Káosz Ciklushoz szorosan kapcsolodó művek, Bredan, Calver, Nwykka és egyéb aranyos lények történetei, aztán itt volt kölcsönbe Konyak és Sztárt Wársz széria is
    - Stephen King könyveket szintugy imádom, abból is megvan csomó
    - Dragonlance is jöhet, az is kurvajó, bár azokat inkább kölcsönkértem
    - Megvan egy rakás Forgotten Realms-os okosság, sötételf ciklus (Drizzt) majdnem végig, meg még jópár
    - aztán Shadowrun über alles, kurvajó Cyberpunk világ, rengeteg SRes könyvem is van...
    - meg imádok mindent ami fantasy

te?
  • wizy
    hát, még nem tudom:-) ja, most jut eszembe,, nem csak a Sztárt Wárszt olvastam tőle, hanem még a Konyak, a Kegyetlent is:-) az is iszonyat nagy könyv:-)

te milyen könyvet szoktál még ezeken kivül olvasni?
  • Calver
    öööö... hát Nemes István volt a világ megalkotója szóval eléggé morbid de iszonyat poénok vannak a legtöbb könyvben, kurvanagy baromság az egész, lásd Skandar Graun és beszélő buzogánya amiben egy démon lakozik, Fürge Calver, a sunyi tolvaj aki csekély 3szor ölt meg egy istennőt és az üvegesek legjobb barátja ("A sors ablakai kifürkészhetetlenek...") meg ilyenek, szal nekem favoritom...

szándékszol beszerezni pár ilyen könyvecskét?
  • wizy
    nem:-)

milyen fajtájú? Akció vagy vicces, stb?
  • Calver
    legjobb könyve sztem, főleg a főszereplő miatt... Sztárt Wársz?-t is olvastam, első könyv jó volt, második mégjobb de utána jövők sztem elcsépelt szarok lettek...

Worluk Káosz-os könyvekből még 1et sem olvastál?
  • wizy
    nem, N.I-tól csak a Sztárt Wársz? sorozatot olvastam..... de azokon mindig annyit tudok röhögni, mintha először olvasnám:-)

Az Élőhalott Balladája az milyen?
  • Calver
    igazándiból gyülölöm a sportokat, rendszerető marháknak való sz*rnak tartom az egészet, nem is birom üzni egyiket sem mert én mindig ujítok és lesz*rom a szabályokat... de ha már itt tartunk, néha-néha egy jó verekedés belefér az életembe, de csak ha provokálnak...

Az Élőhalott Balladáját olvastad?
  • wizy
    akarom mondani imádom:-)