98384
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• Calver
    még nem, még meghallgatom mégegyszer Join Me In Death-et

jó mi?
  • hen-tes
    biztos..
    jó8 :D

most akkor egyedül vagyok ?
  • Calver
    csak érdekelt... ellenben most megyek aludni, nem akarok barátnő szájában se bármi másában elaludni holnap, szal csá, jóccakát!

belém is?
  • hen-tes
    ehh :D
    nemtom
    170
    de télleg nem tom :D
    kicsit több mint 170

na de mért ? :D
  • Calver
    csak ugy. nem is kell nagynak és erősnek lenni, csak orra és ádámcsutkára ütni... erő arra kell ha olyan ütést akarsz megereszteni mint én a beszólós ismerősnek, hogy nem célzól de akkora benne a kraft hogy a másodikat a fal adja, másra nem nagyon...

és amúgy hány centi vagy?
  • hen-tes
    én ? :DD
    nem vagyok se nagy se erős :D

mét ?
  • Calver
    már sztem láttál rólam képet! 179 centi+hozzá kétajtós-feeling vállak megfelelően nagydarab? inkább "tömör" de csontsovány mindehez... de akkor pusztán kurva dühös voltam, azért bírtam felemelni a csajt egy kézzel...

hány centi vagy?
  • hen-tes
    állat :D
    nincs rólad kép ?
    nagy darab vagy vagy mi ?
  • Calver
    ezaz bazzeg! váháháháhá! királyság! ENYÉM LETT 10K! VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
  • Calver
    és 10k is!
  • Calver
    na enyém 9999!
  • Calver
    9998
  • Calver
    9997
  • Calver
    ja 9996
  • Calver
    áz. nekem rekordom Horvátországban volt, mikor egy csaj ugy gondolta rágot ragaszt a hajamba (egy haverral meg is tette). namost mikor elkezdte volna az akciót, kapásból meghallottam hogy ott lopakodik mögöttem - iszonyat jó a hallásom - onnantól kezdve már csak az árnyékát kellett figyelnem... kb amikor támadni akart olyan 1 mp alatt megfordultam, elkaptam a torkát fél kézzel és felemeltem olyan 30 cm-re a földtől, de ez az egész nem volt több 1 mpnél... mukkanni nem tudott, sztem lepergett elötte az élete főleg mert a partnál voltunk, ilyen fejjebb megépített úton, balra tőlem 10 méternyire a tenger+sziklák, és a csaj érezte hogy ha le akarom hajítani lehajítom - és tudta is rólam hogy ha rosszabb hangulatba talál esetleg meg is teszem, szal kicsit se volt beszarva, érted... közöltem vele "finoman" hogy ezzel nem kéne játszani, elengedtem, majd tulképpen így eldölt, úgy remegett a félemtől...

jó poén volt?
  • hen-tes
    az :DD
    én verekedni nem nagyon szoktam
    inkább fogom magam és szétütök vmit
    de az is ritka..
    nemtom
    legjoban leorditani szeretem az ember haját :DD
    bár van olyan hogy legszívesebben kidobnám az ablakon az idióta köcsögöket.. de csak ilyenért mer pl matekórán vmit nem ért
    vagy pl kérdez vmit a tanár az meg bekiabálja a ROSSZ választ
    ilyenkor "nemes" eccerűséggel megfognám és szíía. :D
    volt egy olyan hogy a csaj fejbe baszott egy tollal
    megfogtam és így kitartottam a korlát fölé a suliban :DDDDD

jó mi ? :DD
  • Calver
    annyire nem feltétlenül... én amíg a másik nem "támad" még legszarabb hangulatomban sem teszek semmit, tudod, Kosi nemesség... viszont már volt olyan hogy vki nem mérte fel milyen a hangulatom éppen és tett egy olyan megjegyzést amit *nagyon* nem kellett volna... részletezzem? a másodikat a fal adta neki.

jó mi?
  • hen-tes
    jómi ?
    kérdés lamaradt :D
  • hen-tes
    az :)
    egyépként velem is sokszor előfordul iesmi..
    csak néha ilyen lájtosabb verzióba
    pl felkelek , nem tetszik a zene amit anyám hallgat
    kiabálok egy sort
    jól össze vesszünk
    aztn öt perc múlva :
    anyu, adj lécci egy cigit :DDD
  • Calver
    emlékezni emléxem, csak tod én kaotikus hangulatváltozású és abszolút nem haragtartó Kos vagyok - azelött követtem el életem egyik legnagyobb hülyeségét, és ez eléggé rossz irányba mozdította el a hangulatomat - nem enyhén voltam "kurva anyját mindenkinek" kedvemben, te meg adtad alá a tüzet a "szurkálódásokkal"... hát még jó hogy balhéztam, való életben is szokásom balhézni az ilyen szurkálódások miatt! most is, nem találtam egy füzetemet, és a "bántjunk a tanfelszereléssel ugy ahogy megérdemli" címszó alatt bebasztam az összes könyvem a sarokba és megtapostam, csak ugy, mer' olyan kedvem volt... utána 1 perc mulva meglett füzet

jó mi?
  • hen-tes
    hát mi má balhéztunk eccö :)

emléxel ?
  • Calver
    mer' nem tudtam talizni ma bnővel és ilyenkor haraxom ugy globálba az egész világra... mondjuk te még nem ismered milyen amikor "olyan" vagyok akkor nem érdemes megpróbálni megállítani örjöngésem - meglehetősen nagy az esélye olyankor hogy ha vki elém áll, pár mp-n belül győzedelmeskedni fog felette a gravitáció, és "beletapad a földbe". ez amugy még csak egy sima ironikus megjegyzés volt, ilyet bármikor elsütök, nem hangulatfüggő

értsük?
  • hen-tes
    ok :)

most mér vagy ilyen ?
  • Calver
    magándetektív, nem ártana kinyomoznod mi is a topic címe...
  • hen-tes
    nem tom mijaz :DD
  • Calver
    multkor egyik komámnál hallgattuk és kurvára megtetszett és gondoltam nekiesek és jobban megismerem mi is ez...

és te Cradle of Filth-et kómálod?
  • hen-tes
    nemtom
    de te nem is ismered a HIM-et ??
  • Calver
    még csak Razorblade Romance albumot hallgatom

jól vettem észre hogy mintha lehetett volna hallani Join Me In Death-et rádióban is?
  • hen-tes
    funreal of hearts ?
  • hen-tes
    lol :D én is :D
  • Ottto
    88

Te?
  • hen-tes
    lol
    ugyan ez van meg nekem is és JOIN ME a címe :D
  • Calver
    nem vagyok márkabuznyák

melyik évbe születtél?
  • hen-tes
    htx :))
  • Calver
    kb 10 mp-be került de szivesen
  • hen-tes
    hmmm
    nem tom
    keress plz egy dalszöveget a join me in death-hez!! :)
    létszi :)
  • Ottto
    Én is.

Kedvenc márka?
  • Calver
    eléggé kómálom, hja

és te?
  • Calver
    most szedtem albumot, ott Join Me In Death-ként van
  • hen-tes
    nem simán join me ?