98383
-
igen? kit játszott?:-) -
Láttam. nem volt rossz.
Tudtad hogy benne szerepelt az ének tanárom? :D -
igen, osztállyal megnéztük
te láttad már? és tetszett? -
Dettó, csak én Photoimpactot használok :D bár most ha neem jutok ehhez a géphet, akkor a sajátomon Tomb Raider 4ezek.
Láttad már a Magyar vándort? -
mostanában nagyon semmivel, csak forumozgatok, meg baromkodok a photoshoppal (a FarCry rohadtul felidegelt:-) )
te? -
Barcikán.
mivel játszol mostanában a gépen? -
Szentesen
te? -
Na igen, most hogy így mondod :)
Hol lax? -
mi most nem, van egy uj szabály a suliban, én sem tudom pontosan, hogy mi, de nem megyünk, csak lehet, hogy egy egynposra (értsd: kimegyünk a közeli uszodához:-) )
ugye milyen jo nektek? -
Hajdúszoboszló + Debrecen
Ti mentek?
-
jah:-) irigy vagyok rátok:-)
tényleg, te hova is mész osztálykirándulni? -
Nem. Az a normális, nekünk most különleges alkalomból ilyen hosszú :D
Jó mi? :D -
de jooo nektek:-) nekünk szerdán már menni kell:-(((((
tök szivás, nem? -
A hét megmaradt napja, + a teljes jövőhét. Jó hozzsú :D
Nektek? -
naná:-)
nektek meddig tart? -
Nagyon.
Te? -
jaja
örülsz hogy itt a szünet? :D -
Nemtom. Amíg apám el nem veszi a neetet :P
Kérdeznél plz? -
nem, mert tesom itt terpeszkedik, egye meg a fene:-) csak este leszek, mikor elmegy végre bulizni
te meddig leszel? -
Már kajoltam ;)
Itt vagy? -
hát most nem tudok, mert megyek kajázni
még jövök, tsa
te mikor kajázol? -

Banyek. Majdnem ott hagytad a fogad
Ahogy így mesélted kiráz a hideg 
má kérdezni se tok. Kérdezel? -
jaja:-) az volt, hogy jöttünk haza montenegróból, és az út a hegyeken át vezetett. du fél kettő van, utazgatunk a kicsit szerpentines utakon, most állt el az eső, jó idő van, az út még kicsit nedves, de hát nemgond. az egyik enyhébb S-kanyarban megcsusztunk, baloldalról magas hegy, jobboldalról mély szakadék, aoukám a volánnál azt ismételgette, hogy baj van, baj van...., aztán egy kicsit a szakadék felé tartottunk, apukám ellenkormányozott ügyesen, és végül szépen végigsúrolva a sziklafalat egy kisebb gödörben kötöttünk ki. mindenki meg volt rphattra ijedve, kiszálltunk a kocsiból (a kocsi ferdén állt meg, alig tudtunk kimászni). az ut csuszott mint állat (olyan anyagból volt épitve, nem az esőtől csuszott), aztán lenéztünk a szakadékba, és ott volt egy kis folyó, annak a partján 2 autóroncs.... és nem is volt korlát, csak egy ilyen kis szar
szerencsére jött egy rendőr a semmi közepéből, egy dzsip kihuzott minket, a kocsi tanksapkája meg kereke szétment, bevittek minket a rendőrségre kihallgatni... ők németül nem tudtak, mi meg angolul nem..... aztán nagyjbáól megjavitották a kocsit, és szivbajosan továbbmentünk, végül hazaértünk (reggel 10.kor indultunk, az ut fél napos, és a baleset miatt reggel hatra értünk haza)
utolag más szivesen mesélem:-)
na milyen történet? -
ja
mondod? -
néetbe: németbe -
én is voltam már görögbe, horvátba, néetbe megy montenegróba nyaralni:-) multkor pl a hegyekból jöttünk haza, és majdnem a 100m-es szakadékban kötöttünk ki
nagyon vicces volt, mindenki halálra rémült
elmeséljem?:-) -
basszameg, megelőztek
igen, voltam, nem 1*
és te? -
Horvátországba!
na vajon miért? nem csak a tenger miatt...
-
Valahogy úgy ;)
Voltál már külföldön? -
hát legszivesebben olyan tengerpartra mennék, ahol meleg és lassan mélyül a viz, és tele van kagylóval, szal lehet buvárkodni, este meg kilométer hosszu bazársorokban elveszni:-))) kb vmi ilyesmi:-)
te? -
Akárhova.
Nos? -
mármint osztálykirándulásra vagy saját nyaralásra?:-)) -
Ja, osztálykirándulásra, amúgy nem :((
Te hova mennél? -
jaja, megyek a csláddal:-) azt még nem tudjuk, hogy hova, de majd megyünk:-)
te mész? -
Álltalában csak tengek a városban, strandra járok, vagy kihúzok az erdőbe oszt döngetem a mocim. Most nyáron már kocsival is :D
Néha kosarazok, cangázok vagy teniszezek
Méssz nyaralni nyáron? -
hát régebben teniszeztem (most már meguntam:-) ), kimegyek a tesommal focizni, meg majd horgászni, meg kimegyek majd a mamámék kertjébe (a hobbira)
kb ennyi:-)
te? -
Aha
Szóval? -
mit, mit.... gépezek:-))
vagy ugy gondoltad, hogy általában?:-) -
Szokott lenni, eddig még nem láttam.
Mit csinálsz ilyen jó időben? -
hát még nemtom, mert tavaly összel költöztünk ide, és még nem fedeztük fel... de nagyon remélem, hog nincs!!:-)
nálatok?