98389
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• Ottto
    Ja, De nektek ott a nőnap :P

ugye?

• wizy
    engem meglocsolnak, a fene egye meg:-) hamar kell felkelni, meg jopofizni kell:-) meg ez nem fair: ti fiuk elmentek csajokhoz, mondtok vmi baromságot, meglocsoljátok őket, de kaptok is vmit. nekünk, csajoknak viszont el kell tűrnünk azt, hogy meglocsoljanak, sőt még adnunk is kell vmit a fiuknak, de mi bezzeg nem kapunk semmit azért, mert hagytuk magunkat meglocsolni! szemétség
    (na de én mentem, holnap forgalmams napom lesz, hamar le kell feküdni, joejt)

nem?:-)
  • Ottto
    Hát nem, de kössz a kérdést :DDDDD

És téged Wizy?
  • Punker
    sehova

téged meglocsolnak?
  • wizy
    mámint nálam is nyugalom van:-)
  • wizy
    nálam is, bár nem sokáig, mert pár perc mulva vége a focimeccsnek, meg én is rohaddtálmos vagyok:-)

te sok helyre mész locsolni?
  • Punker
    most értem haza

te?
  • Ottto
    jajj ne is mond :/
    Bár most nyugalom van, hál istennnek :)

Nálatok mi van?
  • wizy
    jaja
    tesom tegnap rávezetett arra, hogy mi a világon az egyik legszarabb dolog: ha vkik öten-hatan vannak testvérek, és ugy kell beosztani a gépidőt. gondolj bele; leülsz a géphez, és félóra mulva ott van mind az öt tesod, hogy "engedj oda, most én jövök"....

ugye?:-)
  • Ottto
    a 2 hülye húgom, akik együtt vannak a gépnél, állandóan. Apám szokott néha leülni, de álltalában a másik géépnél dolgozik. Anyám meg nem ért hozzá :P
    Csak a tesóim...hát. Álltalában csak az egyik hülyéskedik a géépnél, a másik meg csak nézi, ő mégis kétszer annyi időt van mint én, mert "ők keetten vannak". Csakhát az egyik nem csinál semmit. Kibaszás

Szted is?
  • wizy
    hát csak egy tesom van, apukám az amugy is gépekkel foglalkozik, meg általában hazahozza a cég laptopját, és azon dolgozik, anyukám is géppel dolgozik, szal ő nem is gépezik otthon, ugyhogy csak ketten vagyunk egy gépre osztva:-))

és ti?
  • Ottto
    Mostanában 1-2 órát soldatozom, de ha van jó játéék akkot naponta 3-4 órát, szünidőben akár 5-6ot is. Persze ez csak átllagjelleemzéss, itt iss be kell osztani a gépidőt, csak itt igazságtalanul van. Álltalban én szívok :(

Ti hányan vagytok a gépre?
  • wizy
    hát játszani mostanában nem játszok, mert nincs kedvem, meg nicns egy olyan játékom se, amivel szeretnék játszani:-) de amikor van mivel, akkor ugy átlagban naponta 3 órát max. (a tesom miatt, be kell osztanunk a gépidőt:-) )
    ja, meg szeretem még a Championship Managert is:-)

te mennyit játszol /nap?
  • Ottto
    Mostanában csak a Soldatot nyomom, de majd leszedem az UT2004et is,, és akkor majd azzal ;)

mennyit játszol NAPONTA?
  • wizy
    uj téma:-)))) hát legtöbbször csak forumozok, de szeretek civ3-azni vagy ha lehetőségem van rá akkor UT-zek, stb:-))

te?
  • Ottto
    Talán.

Mivel szoktál játszani a géépen?
  • wizy
    mittudomén:-)

ötlet van?
  • Ottto
    Persze

Mire?
  • wizy
    hát ha gondolod:-))

váltsunk?:-)
  • Ottto
    Ja. Nagyon :/

Ne váltsunk témát?
  • wizy
    hát Montoya a McLarenhez:-)))

le vagy maradva, nem?:-)
  • Ottto
    Átigazol?

Hova? Mikor?
  • wizy
    hát már nemsoká.....:-)))

tényleg, mikor is igazol át?
  • Ottto
    A kis Schumi Mclarenes :D

Akkor Montoya mi? :D
  • wizy
    neeeeeeeeeeeeeeeem! "bár mostanában az f1-et nem szoktam nézni (főleg a McLaren szánalmas teljesitménye miatt:-)) )

na szerinted?:-)
  • Ottto
    Schumi mi?
  • wizy
    az előző hsz-omból kiderül:-)

na rájöttél?:-)
  • Ottto
    Montoya

Te?
  • wizy
    hát én szeretem a focit (mind nézni mind űzni), meg a Forma1-et, bár mostanában az f1-et nem szoktam nézni (főleg a McLaren szánalmas teljesitménye miatt:-)) )

te kinek is szurkolsz az f1-ben?
  • Ottto
    F1, de mostanában még azt se nagyon nézem :/ Inkább csinálnám :D

És te?
  • wizy
    hát szerintem jo kis sport a foci, azt szeretem legjobban a sportok közül:-)) lehet nézni, hogy mit cseleznek egy kis labdával, némelyikük tök jol nyomja:-))

akkor milyen sportot szeretsz?
  • Ottto
    Nem értem mi olyan jó abban hogy emberkék rohangálnak össze vissza, és egy labdát navigálnak egy kapuig. Bár a meccs után bunyók jók :D

Szted? ;)
  • wizy
    hát velem a focirajongó bátyám szerettette meg:-) mindig azt kellett néznem, szal rászoktam, és most már tetszik is:-)))

mit nem szeretsz rajta?
  • Ottto
    NINCS. FÚJ FÚJ FOCI!!!!!!!!!!

Mit esztek rajta?
  • wizy
    hát gondolom:-)

van kedvenc csapatod?
  • Punker
    ez így elég tág fogalom

EB-t nézed majd?
  • wizy
    én Asterixet aztán DVD-ről a Magyar Vándort

szereted a focit?
  • Ottto
    Semmit. Elaludtam :D

Te?
  • wizy
    hát a vacsora már régen volt, már nem is emléxem rá:-))

mit néztél este a TV-ben?
  • Ottto
    Miért ne ;)

Szal?