98389
-
Ja, De nektek ott a nőnap :P
ugye?
-
engem meglocsolnak, a fene egye meg:-) hamar kell felkelni, meg jopofizni kell:-) meg ez nem fair: ti fiuk elmentek csajokhoz, mondtok vmi baromságot, meglocsoljátok őket, de kaptok is vmit. nekünk, csajoknak viszont el kell tűrnünk azt, hogy meglocsoljanak, sőt még adnunk is kell vmit a fiuknak, de mi bezzeg nem kapunk semmit azért, mert hagytuk magunkat meglocsolni! szemétség
(na de én mentem, holnap forgalmams napom lesz, hamar le kell feküdni, joejt)
nem?:-) -
Hát nem, de kössz a kérdést :DDDDD
És téged Wizy? -
sehova
téged meglocsolnak? -
mámint nálam is nyugalom van:-) -
nálam is, bár nem sokáig, mert pár perc mulva vége a focimeccsnek, meg én is rohaddtálmos vagyok:-)
te sok helyre mész locsolni? -
most értem haza
te? -
jajj ne is mond :/
Bár most nyugalom van, hál istennnek :)
Nálatok mi van? -
jaja
tesom tegnap rávezetett arra, hogy mi a világon az egyik legszarabb dolog: ha vkik öten-hatan vannak testvérek, és ugy kell beosztani a gépidőt. gondolj bele; leülsz a géphez, és félóra mulva ott van mind az öt tesod, hogy "engedj oda, most én jövök"....
ugye?:-) -
a 2 hülye húgom, akik együtt vannak a gépnél, állandóan. Apám szokott néha leülni, de álltalában a másik géépnél dolgozik. Anyám meg nem ért hozzá :P
Csak a tesóim...hát. Álltalában csak az egyik hülyéskedik a géépnél, a másik meg csak nézi, ő mégis kétszer annyi időt van mint én, mert "ők keetten vannak". Csakhát az egyik nem csinál semmit. Kibaszás
Szted is? -
hát csak egy tesom van, apukám az amugy is gépekkel foglalkozik, meg általában hazahozza a cég laptopját, és azon dolgozik, anyukám is géppel dolgozik, szal ő nem is gépezik otthon, ugyhogy csak ketten vagyunk egy gépre osztva:-))
és ti? -
Mostanában 1-2 órát soldatozom, de ha van jó játéék akkot naponta 3-4 órát, szünidőben akár 5-6ot is. Persze ez csak átllagjelleemzéss, itt iss be kell osztani a gépidőt, csak itt igazságtalanul van. Álltalban én szívok :(
Ti hányan vagytok a gépre? -
hát játszani mostanában nem játszok, mert nincs kedvem, meg nicns egy olyan játékom se, amivel szeretnék játszani:-) de amikor van mivel, akkor ugy átlagban naponta 3 órát max. (a tesom miatt, be kell osztanunk a gépidőt:-) )
ja, meg szeretem még a Championship Managert is:-)
te mennyit játszol /nap? -
Mostanában csak a Soldatot nyomom, de majd leszedem az UT2004et is,, és akkor majd azzal ;)
mennyit játszol NAPONTA? -
uj téma:-)))) hát legtöbbször csak forumozok, de szeretek civ3-azni vagy ha lehetőségem van rá akkor UT-zek, stb:-))
te? -
Talán.
Mivel szoktál játszani a géépen? -
mittudomén:-)
ötlet van? -
Persze
Mire? -
hát ha gondolod:-))
váltsunk?:-) -
Ja. Nagyon :/
Ne váltsunk témát? -
hát Montoya a McLarenhez:-)))
le vagy maradva, nem?:-) -
Átigazol?
Hova? Mikor? -
hát már nemsoká.....:-)))
tényleg, mikor is igazol át? -
A kis Schumi Mclarenes :D
Akkor Montoya mi? :D -
neeeeeeeeeeeeeeeem! "bár mostanában az f1-et nem szoktam nézni (főleg a McLaren szánalmas teljesitménye miatt:-)) )
na szerinted?:-) -
Schumi mi? -
az előző hsz-omból kiderül:-)
na rájöttél?:-) -
Montoya
Te? -
hát én szeretem a focit (mind nézni mind űzni), meg a Forma1-et, bár mostanában az f1-et nem szoktam nézni (főleg a McLaren szánalmas teljesitménye miatt:-)) )
te kinek is szurkolsz az f1-ben? -
F1, de mostanában még azt se nagyon nézem :/ Inkább csinálnám :D
És te? -
hát szerintem jo kis sport a foci, azt szeretem legjobban a sportok közül:-)) lehet nézni, hogy mit cseleznek egy kis labdával, némelyikük tök jol nyomja:-))
akkor milyen sportot szeretsz? -
Nem értem mi olyan jó abban hogy emberkék rohangálnak össze vissza, és egy labdát navigálnak egy kapuig. Bár a meccs után bunyók jók :D
Szted? ;) -
hát velem a focirajongó bátyám szerettette meg:-) mindig azt kellett néznem, szal rászoktam, és most már tetszik is:-)))
mit nem szeretsz rajta? -
NINCS. FÚJ FÚJ FOCI!!!!!!!!!! 
Mit esztek rajta? -
hát gondolom:-)
van kedvenc csapatod? -
ez így elég tág fogalom
EB-t nézed majd? -
én Asterixet aztán DVD-ről a Magyar Vándort
szereted a focit? -
Semmit. Elaludtam :D
Te? -
hát a vacsora már régen volt, már nem is emléxem rá:-))
mit néztél este a TV-ben? -
Miért ne ;)
Szal?