98397
-
Valóban nem rólam szól, hanem arról hogy itt ordibálsz, ami az idegességednek köszönhető (furumban tudod ha valaki nagybetűkkel ír, a kiabálás jele. De ezt vidéken nem kell ismerned!). Az hogy kussoltatsz és probálsz (alaptalanul) sértegetni? Nem nagyon megy, de látom nagyon ideges vagy
. Nyugalom, Calver, semmi baj.
Wizy nem válaszolsz a "ki itt a legfiatalabb" topicba?
-
ezzel ne legyen probléma, annakidején már lealáztam az egész klánjukat pár komával egy amolyan "CB puccs" keretében, ez a szánalmas senkiházi féreg meg tényleg nem éri meg hogy miatta koptassam az ujjaimat holmi flémbe, megyek is inkább SWG-zni. -
ez amit itt művelsz már tényleg kezd rettenetesen nevetségessé és szánalmassá válni, mostmár vmi durvább ráhatás kell:
*IDEFIGYELJ TE PESTI SENKIHÁZI IDIÓTA FASZ! KIBASZOTTUL SZÁNALMAS AMIT ITT MŰVELSZ, EZ A KURVA FÓRUM KURVÁRA NEM A ROHADT CIGÁNY FEJEDRŐL SZÓL, EZÉRT PRÓBÁLLAK ELKUSSOLTATNI MÁR EGY IDEJE CSAK UGY TÜNIK A "FORDÍTOTT ANATÓMIÁDDAL" NEM FOGOD FEL! LEFORDÍTOM MAGYARRA: KUSSOLJ BE TE SEGGFEJ.*
na csá, nem vagyok én babysitter hogy szánalmas kisfiúkat tanítsak arra hogy mikor kéne befogni a pofájukat - ignore, fool. -
pár nap, és megnyilik a gumiban a "Calver vs. Ghost cb":-))) -
te -
Látom tényleg rosszul esett amit irtam. Itt éled ki az indulataidat. Biztos szar lehet csaj nélkül. Te "okos, tapintatos, kedves, tanyasi, vezér"
. Ha nemérdekelt volna nem válaszolsz...
ki nem tud flamelni?
-
nevetséges amit művelsz te pattogós kis cigány, azt sem tudod mi az hogy flame. szomorú hogy milyen ez a mai világ, egy ilyen utolsó tudatlan bunkó paraszt pesti csicska, mint te, azt képzeli magáról hogy ugathat *nekem*. nevetséges... ez a lényeg
-
majd igen.....ha majd érdekes csapatok játszanak (eddigieket nem szeretem)
tetszik a Forma-1? -
kiskiri #11534 Foci E.B hírek (igaz sör nincs)
www.topstart.hq.hu -
én is
mentek kocsmába ? (meccset nézni) -
wizso #11532 angliának és horváto-nak
te? (wizy voltam) -
hopsz: a kérdés: kinek szurkolsz a mai meccseken? -
már rég megvolt, kb. 10 órával korábban -
én nem
szavazás ? -
tényleg, a tanulást kihagytam....tehát: szavazás, alvás, tanulás, buli
másvalaki? -
szavazok, autókiállításra megyek, tanulok
te? -
szavazunk, meg ilyesmi
te? -
Bee #11525 Nem tudom. Elég rég volt.
Mit csináltok holnap? -
hol a válasz ? -
szted? -
szted?
szted? -
pesszimista (elvégre az a reális)
mi az, hogy elfirkáltad az érettségit? -
Igy felidegesítettelek hogy már kussoltatsz? pfff. Na ez volt a szánalmas. -
Ghost! Kuss. Szánalmas vagy. Csá. -
Eh...talán egy kicsit mindkettő :)
te?
-
nem mivel elfirkáltam :(
optimista vagy pesszimista vagy ? -
még nem, de lassan érkezik.....államvizsga egy hét múlva
tetszik az érettségi? -
már 1 hónapja nincs
de helyette van érettségi :(
neked ? meló ? -
hmmm....szép jellemzés :) én sokrétű vagyok....teljesen kultúrált elit-party (pl. bál) és rock-buli egyaránt szóbajöhet
van még suli? -
ehehh... fullkészrészegedésaliassautmegszívástépésamilétezikpersze
és te ?
-
nem hiszem
milyen bulikat kedvelsz? (típus....akár zenére, akár "tankolási" módra :) ) -
én megek Királyrétre családdal hétvégére..... aztán méág két nap suli, és hawaii:-)))
ti mentek nyaralni? -
Mindenfélét. Bár most hogy vége a sulinak, elég nagy bulik vannnak, ahová menni köll :)))
te? -
hát majd kiderül... egy hét múlva tutikat mondok
mit csinálsz mostanság ? -
há nemnagyon vannak :)
és Te mit mondasz? -
Engem nemnagyon tudsz felbaszni...
De azért próbálkozhatsz, hátha sikerül. Egyébként, tényleg nem sikerült válaszolnod. De nekem ez már elég válasz. (mellesleg a topic formáját megtarthatnád, de ugy nez ki nem fogtad föl milyen is ez: Kérdezek válaszolsz, kérdezel válaszolok).
Érted már Hárdkór? -
nekem nem ugy tünik mint ha nem sikerült volna válaszolnom, se nem ugy hogy szégyellném a választ (mühahahaha), sokkal inkább ugy hogy angyali stílusommal csöppet felbasztam az agyadat, és erre roppantul
vagyok. ellenben ti meg továbbra is szánalmasok vagytok, és nem tudtok flémelni. illetve... traXion tud, viszont téged, kedves élettársa tanítgathatna kicsit, mer' jelen pillanatban nevetséges amit itt művelsz. szomorú.
-
lehet hogy kéne, bár hiányzik a kezdőtőke is
tippjeid ? -
semmi bajom nekem se
hétvégén mész x-elni? -
Hárdkór arcocskám, válaszolnod nem sikerült... Gondolom szégyelled a választ. Van ilyen. Tényleg hagyjuk mert teljesen ki fogsz borulni.
Sirni nem fogsz ugye Hárdkór?