98393
-
Bee #11578 Oké, már érdeklődtem.
Szted lesz válasz? :) -
hát sztem nemsokára... de sztem érdeklődj a topikban mikor megyünk !
jó? -
Bee #11576 Hááát... Mondjuk a szacsiékat (asszem szombathelyiek) le tudnám vinni kocsival, így olcsóbb lenne, mint a vonat.
Mikor? -
nemtom... itt lakik a közelbe, de majd jönnek pestről a többiek akkor megyek én is...
jössz te is ? -
Bee #11574 :DDD
Vazsi vok. :) Ha rendszergazdi leszel, akkor már majdnem állattenyésztő leszel. Inkább állatorvos. :)
Mikor mész DJ Roneszt meglátogatni? -
hát info szakon végeztem, pénteken megyek felvétzelizni debrecenbe progmatekra...
állattenyésztéssel akarok foglalkozni
merre lax ? -
Bee #11572 Unit manager. Csak most szűnik meg a cégem, így élvezem a passzív táppénz örömeit. :)
Mi akarsz lenni diploma (?) után? -
hááát nem mondhatná... csütörtök óta nem aludtam, de azóta 2-3x berúgtam...
mit dolgozol ? -
Bee #11570 Már nem emlékszem. Kilencvenvalahányban (5-6-7???). De a bankett után nálam filmszakadás volt.
Nálad? -
sajjjajj de még mekkora... meg most a banketten :DDD
mikor érettségiztél ? -
Bee #11568 Kapom a táppénzt ezerrel. Ballagás után volt buli? -
dehogy... maradt még a ballagási lóvéból :DDD
te ? -
Bee #11566 hát nem ártana.
szüleid tejelnek? -
nem :D
kéne ? -
semmennyit, sőt pluszba fog jönni.:)
mész dolgozni? -
ja, darabokra
mennyi pénzt fogsz elszarni a nyáron? -
tyűha azt most nem ecsetelném :P de sok jót !
vágod ? -
jajj, de gyokér vagyok:-))))
na a kérdésem az volt (amit véletlenül visszavontam), hogy:
-Mit jelent ez a gonosz kajac:-)) erre ment a #11560-as hsz:-) na akkor kérdés:
president, mit jelent ez a gonosz kacaj? -
akarom mondani kacaj:-)) -
Nem.
Hm? -
nyeheheheheh
asszem ez mindent elárul !
vagy nem ? -
Buleek, airsoft, csajok, meg remélem lesz munka.
Und du? -
semmi különöset:-)
te? -
Nemtom.
Mit tervezel a nyárra? -
Erre mit válaszoljak...
Miért kérdezed? -
há én i !!!
bye ? -
Árpád biztosss jómunkásember.
Te? -
Nemtom.
Jómunkásember vagy? :D -
Nemtom.
Ésss mikó? by Szalacsi -
mittudomén:-)
kérdezd mástol (?):-))))) -
válasszolok, de nem tudom mire! 
Hogyan kell engedélyezni az 53-as portot??? Help -
Ghost cb: válaszoltam:-)) -
ok, miután kitörölgettem a könnyeket a szememből és vhogy kimásztam az asztal alól majd megnyugtattam muteromat hogy teljesen jól vagyok - mivel amikor ezt a nagy osztást megláttam, elkezdtem *visítani* a röhögéstől, ami mély hangú embereknél elég érdekesen hat meg kell hagyni, valamint a hasamat erősen markolászva bezuhantam a szék alá - eldöntöttem hogy elég volt most bebaszni a fejem a padlóba, inkább nem válaszolok ennek a "kreolbőrű-papagáj"-nak - aki fogadok hogy nem érti ez mégis mit akar jelenteni, de jobb is, asszem ha felfogná a válaszra megint a szék alá zuhannék... Ghost, jó volt veled flémelni, egyszer baromi sokat röhögtem, másodszor találtam még egy jó okot hogy messze elkerüljem pestet (igen, így, kisbetűvel), harmadszor van még1 jó okom az abortusz mellett!
-
Smile mögé nem bujhatsz el, nagyon ideges voltál, ez látszott. 
Nah én befejeztem, mert aki veszekszik valakivel, az azt bizonyítja, hogy egy szinten van a vitapartnerrel, de mivel te alacsonyabb rendű vagy, vidéki, és paraszt, én inkább hanyagollak.

Wizy? -
komolyan egyik kedvenc elfoglaltságom sg-n flémelni, annyit meg lehet tudni arról hogy a másik emberi lény mennyire híján van mindenféle talpraesettségnek, és - röviden összefoglalva - hogy mekkora egy senkiházi bunkó paraszt. és lehet csúnya dolog röhögni az "alsóbbrendűeken", de én kurvára élvezem
-
"idegességednek köszönhető" - negatív, annak köszönhető hogy megértessem veled miből lesz a cserebogár, de ugy tünik nem sikerül. szomorú. de folytasd csak a nagy megaszondásaidat, már haverral ketten aszalunk rajtad, kérünk még a szövegedből, röhögni akarunk! Naaaaaa, légysziiiiiiiii!
-
Valóban nem rólam szól, hanem arról hogy itt ordibálsz, ami az idegességednek köszönhető (furumban tudod ha valaki nagybetűkkel ír, a kiabálás jele. De ezt vidéken nem kell ismerned!). Az hogy kussoltatsz és probálsz (alaptalanul) sértegetni? Nem nagyon megy, de látom nagyon ideges vagy
. Nyugalom, Calver, semmi baj.
Wizy nem válaszolsz a "ki itt a legfiatalabb" topicba?
-
ezzel ne legyen probléma, annakidején már lealáztam az egész klánjukat pár komával egy amolyan "CB puccs" keretében, ez a szánalmas senkiházi féreg meg tényleg nem éri meg hogy miatta koptassam az ujjaimat holmi flémbe, megyek is inkább SWG-zni. -
ez amit itt művelsz már tényleg kezd rettenetesen nevetségessé és szánalmassá válni, mostmár vmi durvább ráhatás kell:
*IDEFIGYELJ TE PESTI SENKIHÁZI IDIÓTA FASZ! KIBASZOTTUL SZÁNALMAS AMIT ITT MŰVELSZ, EZ A KURVA FÓRUM KURVÁRA NEM A ROHADT CIGÁNY FEJEDRŐL SZÓL, EZÉRT PRÓBÁLLAK ELKUSSOLTATNI MÁR EGY IDEJE CSAK UGY TÜNIK A "FORDÍTOTT ANATÓMIÁDDAL" NEM FOGOD FEL! LEFORDÍTOM MAGYARRA: KUSSOLJ BE TE SEGGFEJ.*
na csá, nem vagyok én babysitter hogy szánalmas kisfiúkat tanítsak arra hogy mikor kéne befogni a pofájukat - ignore, fool. -
pár nap, és megnyilik a gumiban a "Calver vs. Ghost cb":-)))