98410
-
vezérlőpult->programok telepítése/törlése->program(ok) eltévolítása szekció-> ha a törölni kívánt program megjelenik a listában akkor valószínűleg törölhető
világos? -
qper #14599 fogalmam sincs. De hátha járnak ide nálam jóval képzetteb Windows mágusok, ezért felteszem én is a kérdést :)
"A Windows remover az le tud szedni olyan fájlokat aminek nincs uninstall exe-je?" -
Igen.
A Windows remover az le tud szedni olyan fájlokat aminek nincs uninstall exe-je? -
qper #14597 A kettő közötti hőmérséklettel (állandó +17-20 celsius) egész évben kiegyeznék.
Örülsz neki, ha majdan a Forint helyett Euróval fizetsz? -
attól függ hogy milyen eső!ha 40 fok után esik az eső az jobb!
Te hogy vagy ezzel? -
nem
szerinted mi a jobb az eső vagy a 40 fok? -
hogy nem maradj láma és megkapd a választ rá...és tanulás végett.
Te szereted ha esik az eső? -
ebben a topikban még nem, csak az életben
mire jók a kérdések? -
qper #14592 Történt már veled olyan, hogy elfeleljtettél kérdezni? -
qper #14591 Épp Helsinki Atlétika VB a¿´Eurosporton -
Most lettem túl a 4. J. P. könyvön, most volt időm olvasni. Szeptemberől csak jegyzetet fogok :(
mi megy a tv-ben? -
qper #14589 Az utóbbi időben nem annyit mint szoktam. Sorakoznak az éjjeliszekrényemen az elolvasandó könyvek, de egyszerűen valahogy nincs türelmem mostanában olvasni.
Csak én vagyok ezzel egyedül így? -
Jokim Peiper 2.világháborús kalandregényei. egész új szögből, hozza el a háborút.
Mennyit olvasol általában? -
qper #14587 Sok van nagyon. Mindig más. Most perpillanat A pillangó jutott az eszembe (H. Charriére).
Neked? -
éjfél körül már nagyjából hulla vagyok, de most bírom
kedvenc könyved? -
qper #14585 remlélem jól!
általában mikor fekszel le aludni? -
jaj ne is kérdezd :)
hogy fogod érezni magad holnap? -
qper #14583 nem, tuti hogy Y!
Ma hogy érzed magad? -
X
X? -
én most, hog más városban tanulok, sokszor vonatozok, és még 1 órás úton is jót alszok. A héten is több helyre vonatozok, csak hogy bulizzak a haverokkal.
Nektek megérne ennyit egy buli/csaj? -
életmben vagy 4x ültem vonaton, utoljára vagy 3 éve, de még midngi az a legkényelmesebb, és annak van a legjobb hangulata
szerinted? -
qper #14579 Úgy látom egész jól megy.
Melyik a kedvenc tömegközlekedési eszközöd? -
námtom
tudok kérdést feltenni? -
igen, én
tudsz kérdést feltenni? -
Nem szeretem a focit.
Van még ilyen rajtam kívül? -
qper #14575 nemtudom, de annyira összefűggéstelen volt az írásod, hogy meg sem próbáltam végigolvasni.
Tetszett a mérkőzés? -
hello! rávettem a cs2d-t (vagy bármi lehetne mert ugyan az a baj másnál is) és akartam létrehozni egy szervert. nem müködott mert be van kapcsolva a (windowsos) tűzfal.( egy megosztott internetet használok )(az én gépemen perzse ki van kapcsolva teljesen a tűzfal) átmenetm a másik gépre ( ahonnan jön nekem az internet), és ott is rávettem a játékot. felugrott egy ablak hogy tüzfal nem enged át néhány adatot a progrmról (ezt az én gépemen nem írta). oké rámegyek hogy ennél a programnál ne müködjön a tűzfal. elindítom a játékot, és működik rendesen jönnek a játékosok a szerverre. oké örülök, visszamegyek az én gépemre ott meg nem működik. viszza a másik gépre lekapcsolom az egész tűzfalt. visszamegyek megint semmi. (persze azon a gépen gond nélkül lehet játszani). előre is köszönöm a választ. u.i.: bocs a sok zárójelért 
-
Hát most járok a rutinra. -
nekem pl van. de szerintem a blokk közelében van egy krómozott lemez, amin rajta vannak az adatok.. (elvileg) vagy a csomagterében vagy valahol...
voltatok már motorostalálkozón? -
[nagy szemeket mereszt a kérdésre, mert fogalma sincs]
mé neked van jogsid? -
(hopp ezt el rontottam)
kosárlabda
A motoron hol szoktál feltüntetni a pontos típusát és márkáját?(ha a borításokon nincs.) -
A motoron hol szoktál feltüntetni a pontos típusát és márkáját?(ha a borításokon nincs.) -
Nem.
Mit sportolsz? -
qper #14567 hát inkább virtuálisan gyakják egymást, mint a fronton...
Minden élsportoló kokszol? -
ha lesz, remélem már nem érem meg, vagy virtuálisan vezénylik le
Szerinted az megoldás lenne? -
qper #14565 Hát az tuti, hogy a demokrácia nem úgy működik, ahogyan elvileg kellene neki.
Szerinted lesz 3. világháború? -
Nem, én inkább úgy érzem senki sme élhet úgy ahogy akar, vagy ha igen azzal már másnak árt vele. (diktátorok :D)
Szerinted? -
Nem. Mindenki úgy él, ahogy akar, nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni.
Te úgy érzed másodlagosak? -
qper #14562 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Általában ami a lelkiismeretem és a saját erkölcsi mércém szerint elítélendő dolog, nem teszek meg, illetve ha mégis megtörténik (részeg vagyok, elborítja a sz*r az agyamat) gyorsan megbánom, és sürgősen megpróbálom a negatív kilengést elsimítani.
Nem érzed úgy, hogy a mai világban az érzelmek teljesen másodlagos dolgok? -
"Elmegy a zsidó a bölcs rabbihoz.
- Ó, bölcs rabbi! Mondd meg nekem, hogy lehetek hosszú életű?
- Hát fiam, ide figyelj! Ne igyál, ne dohányozzál, ne nőzzél!
- És akkor hosszú életű leszek bölcs rabbi?
- Nem, csak kibaszott hosszúnak fog tűnni!"
Tettél már olyat, amit nem bántál, mégis tudtad, hogy illene?